Pogledajte snimak na kojem muškarac uništava mural Jovane Jeremić: "Evo ga, junačina"

zashto cepidlachite!? a?

da je zvezdin mural oshtechivanje bi bio akt vandalizma
a poshto Jocin -----> sam mural je vandalizam
izvini, zvezdin mural nikad ne moze biti akt vasndalizma nego ljubavi prema timu.

vidi kako je lep

mural-zvezda-1.jpg

1699640669371.png

Dve bitke vodim, žena protiv žene i bitku opozicionara koji hoće da sklone moj mural. Ja im poručujem - nećete moći da ga sklonite dok ne budete imali većinu. Užasno ih boli mural koji se nalazi u opozicionom kraju. Vodi se dupla borba protiv mene. Policija već uveliko traga za njim! Neko je plaćen za to. Šta da kažem... Kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni - otkrila je Jovana.

Jovana je javno objavila snimak sa nadzornih kamera

Mural Jovane Jeremić koji se nalazi u Beogradu je oštećen, a sada je voditeljka pokazala i ko je počinilac.

2r6k9kpTURBXy85NDI2N2RmMDUwZGVjM2QwMjliMmE4ZjUzZjIwN2JiMC5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Jovana je javno objavila snimak sa nadzornih kamera na kojem se može videti nepoznat čovek koji se sakrio ispod kapuljače, te prišao muralu i bacio farbu na njega.

- Evo ga "junačina". Sili se na muralu - napisala je Jovana.

Jovana se danas povodom ovoga oglasila za Telegraf.

A2Uk9kpTURBXy9kZTA1YTljMTU5NmQ4NzU0NTU4NjVlZGJkMGVkMTU0Ny5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Nije u potpunosti oštećen. Drži se još i super je. Ljudi za pare rade svašta, ali sa time će policija da se obračuna. Sve je snimljeno! To je moja lična imovina koju sam platila 200.000 evra! Sad će da vide, sa sve snimcima, do kraja ćemo ići i naći ćemo nalogodavce, jer ja znam ko su nalogodavci! - ljutito je rekla Jovana za Telegraf.rs.

- Neko je plaćen za to. Šta da kažem kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni? Ali ja sam do sad već dobila dva murala, a za života ću ih dobiti još - dodala je Jeremićeva.

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...unistava-mural-jovane-jeremic-evo-ga-junacina
Čovek započeo borbu protiv kulta ličnosti JJ. :kafa:

Pogledajte prilog 1444906

Dve bitke vodim, žena protiv žene i bitku opozicionara koji hoće da sklone moj mural. Ja im poručujem - nećete moći da ga sklonite dok ne budete imali većinu. Užasno ih boli mural koji se nalazi u opozicionom kraju. Vodi se dupla borba protiv mene. Policija već uveliko traga za njim! Neko je plaćen za to. Šta da kažem... Kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni - otkrila je Jovana.
Pa zar se ona bacila na politiku? Baš sam muzički nepismen, ko mi je kriv.

Back