Pogledajte ove 2 slike koje su uzburkale javnost pa onda recite dal hocete SPS-DS!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego da meni bog pozivi severno kosovo , ja sipam tamo po 75, pre bi ga gurao do leska nego da bandi dajem akcizu i PDV a u slucaju i da to umre
Onda ces da placas Taciju PDV i akcizu....Bem ti logiku....:dash:

Zato ste vi radikali i prsli...
Gurate anti EU pricu jer tako odgovara vasim guzicetinama, a ko pita ostale, oni su ovce pa nek placaju PDV....
E moj ti....

Markowac,

Samo jedan mali paradoks...
Do 2000-te godine nismo imali sklopljene sporazume sa mnogim zemljama, bili smo nepriznati i nismo bili članovi UN...
Kome smo mi to izvozili to što smo proizvodili i od čega smo živeli???
Odakle nam nafta, kafa, cigarete i sl.?
I kolika je bila prosečna plata te iste 1998. godine bilo po članu domaćinstva, bilo po porodici???

Onda ces da placas Taciju PDV i akcizu....Bem ti logiku....:dash:

Zato ste vi radikali i prsli...
Gurate anti EU pricu jer tako odgovara vasim guzicetinama, a ko pita ostale, oni su ovce pa nek placaju PDV....
E moj ti....

joj kako si ti bre nedokazano tup covek

na severnom kosmetu vlada ne funkcionise vlast siptara. tamo porez ne naplacuje niko. ni hasim taci ni boris tadic. znaci severni kosmet jeste svojevrsna "offshore zona" . srpska devicanska ostrva :mrgreen:

tamo se sva roba koja se kupi i proda prodaje/kupuje bez placanja pdv-a i akcize :)

time ja cinim dve stvari. izbegavam da stavim pare u kasu tadica, dacica , krkobabica i palme i dajem zaradu na benzin nasoj braci srbima sa severa kosova i metohije. na taj nacin pomazem ekonomski srbe sa kosova a zayebem tadica & bandu iz zuto-crveno-crne koalicije :super:

Што се Палма распиштољио...еуропски.:mrgreen:
Мора да се најео прасетине у ДС-овим просторијама,док је слушао...па,сад...или Цецу или Бетовена.Он је човек широкијех схватања.:lol:

Зна се где се једе права прасетина... :D

na severnom kosmetu vlada ne funkcionise vlast siptara. tamo porez ne naplacuje niko. ni hasim taci ni boris tadic. znaci severni kosmet jeste svojevrsna "offshore zona" . srpska devicanska ostrva :mrgreen:

tamo se sva roba koja se kupi i proda prodaje/kupuje bez placanja pdv-a i akcize :)

time ja cinim dve stvari. izbegavam da stavim pare u kasu tadica, dacica , krkobabica i palme i dajem zaradu na benzin nasoj braci srbima sa severa kosova i metohije. na taj nacin pomazem ekonomski srbe sa kosova a zayebem tadica & bandu iz zuto-crveno-crne koalicije :super:

U prevodu, ti bi bio ratni profiter, crnoberzijanac ili kriminalac koji izbegava plaćanje taksi državi, a sve u ime rodoljublja i patriotizma...
Znam još neke iz skorije prošlosti sa takvom logikom i načinom da se obogate... Arkan npr...

Markowac,

Samo jedan mali paradoks...
Do 2000-te godine nismo imali sklopljene sporazume sa mnogim zemljama, bili smo nepriznati i nismo bili članovi UN...
Kome smo mi to izvozili to što smo proizvodili i od čega smo živeli???
Odakle nam nafta, kafa, cigarete i sl.?
I kolika je bila prosečna plata te iste 1998. godine bilo po članu domaćinstva, bilo po porodici???

sta ti vrede sporazumi kad je nezaposlenost nikad veca i proizvodnja manja nego sto je bila 1998 godine . taj sporazum ti je najobicnije mrtvo parce papira. inace bili smo clanovi UN, samo smo imali zamrznut status, ne znam dal se secas nas predstavnik u UN je tada bio Vladislav Jovanovic. Ja se secam.

to sto smo proizvodili smo izvozili sve bez problema . bilo je i nafte i cigareta i kafe :) ako se ti toga ne secas ja se secam :)

recimo nafta je stizala uglavnom iz rusije i placana je barter aranzmanom u zitu . danas srbija ne proizvodi vise zito da moze da ga izveze vec ga uvozi :) to je sigurno za tebe pozitivan ekonomski rezultat

drugo benzin je bio daleko jeftiniji 90tih nego danas. svako ko je vozio auto je dobijao bonove gde je kupovao ne secam se sad tacno al mislim da je bilo nekih 40 litara goriva mesecno po nekoj smesnoj ceni. ko je vozio tj trosio vise mogao je da kupi te bonove od ljudi koji ne voze auto ali su uzimali bonove. benzin na ulici bez bonova je bio nekih 2 marke iliti ekvivalent danasnjih 1 eura. Danas je benzin 1.4 eura, proizvodnja niza nego 98me, nezaposlenost veca mi navodno zivimo bolje - da kako da ne :)

Verovatno da neki zive bolje al to je zato sto uzimaju kredite. Samo kredite mora neko i da vrati , a pare se lako trose a veoma tesko zaradjuju i stede.

Ah, stara dobra vremena, uhvati te žal za njima? Kao nekad kod Slobe:heart::mrgreen:

Kol'ko si dobar od ture?:lol:

A benzin se nabavlja od Siptara jel? Onako patriJotski...Evo detaljnije
Разговор недеље: Агрон Бајрами, главни уредник листа „Коха диторе”
Ако могу заједно да шверцују, Срби и Албанци могу и да се помире
http://www.politika.co.yu/rubrike/P...ju-Srbi-i-Albanci-mogu-i-da-se-pomire.sr.html
I sad reci da covek nije u pravu....

U prevodu, ti bi bio ratni profiter, crnoberzijanac ili kriminalac koji izbegava plaćanje taksi državi, a sve u ime rodoljublja i patriotizma...
Znam još neke iz skorije prošlosti sa takvom logikom i načinom da se obogate... Arkan npr...

vidis ne poznajes osnovne ekonomske parametre i terminologiju.

utaja poreza je kriminalno delo a izbegavanje poreza je legalan cin.

al ljudi koji imaju komunisticku svest ne mogu te dve stvari da razdvoje.

za pocetak raspitaj se u cijem su vlasnistvu sve miskoviceve firme u srbiji ili u cijem je vlasnistvu firma COMTRADE . Sve te firme su u vlasnistvu offshore firmi registrovanih ili na kipru ili na britanskim devicanskim ostrvima. A te firme su opet u vlasnistvu miskovica licno. Na taj nacin Miskovic izbegava, naravno sve zakonski legalno, placanje poreza ovoj drzavi kao njen poreski obveznik i na taj nacin on placa jedino porez na profit od 10% , a izbegava porez na licni dohodak gradjana kao i sve ostale poreze. I tako misko kad zaradi pare ovde, iznese ih lepo na BVI i Kipar tj prosledi ih na racune svojih firmi tamo i tako sebi ustedi velike pare a budzetu srbije uskrati veliku lovu.

E kad to mogu da rade glavni tajkuni demokratsko-zuto-crveno-crnog rezima ljudi koji imaju milijarde pa im opet nije dosta, zasto to ne bi radio i ja , koji sam u poredjenju sa njima najobicnija sitna riba .

Naravno da cu da radim , sve dok mi se moze. A naravno sve u skladu sa zakonom :)

drugo rekao sam ti vec ja drzavu sa demokratama na vlasti kojoj vladu sasatvljaju amerikanci britanci i nemci ne smatram svojom vec je smatram okupiranom i stoga jedan od nacina kako se rusi okupaciona marionetska vlast jeste i izbegavanjem placanja poreza toj banana drzavi . I to ima da radim sve dok ne dodju radikali i dss na vlast, ne zato sto moram, vec zato sto mi se tako moze.

A benzin se nabavlja od Siptara jel? Onako patriJotski...Evo detaljnije

http://www.politika.co.yu/rubrike/P...ju-Srbi-i-Albanci-mogu-i-da-se-pomire.sr.html
I sad reci da covek nije u pravu....

iz posta u post potvrdjujes samo koliko si glup.

benzin se kupuje u pancevackoj rafineriji.

vlasnik firme iz leposavica ode lepo u rafineriju i naruci reicmo 10 cisterni goriva. on kupuje taj benzin po recimo od ceni 50 dinara za litar. prevoz ga izadje 5 dinara po litru, i 20 dinara stavi u svoj dzep tj to je njegova zarada . Ne placa carinu jer nema carine u rudnici siptarske, a ne placa ni akcizu na benzin , ni PDV . Stoga on moze da prodaje to gorivo po 75 dinara. Ima racuna jer u cenu nije ukalkulisana akciza na benzin i PDV . Nema dinkica, nema fiskalnog racuna, nema nicega - zivelo srpsko kosovo i metohija :super:

iz posta u post potvrdjujes samo koliko si glup.

benzin se kupuje u pancevackoj rafineriji.

vlasnik firme iz leposavica ode lepo u rafineriju i naruci reicmo 10 cisterni goriva. on kupuje taj benzin po recimo od ceni 50 dinara za litar. prevoz ga izadje 5 dinara po litru, i 20 dinara stavi u svoj dzep tj to je njegova zarada . Ne placa carinu jer nema carine u rudnici siptarske, a ne placa ni akcizu na benzin , ni PDV . Stoga on moze da prodaje to gorivo po 75 dinara. Ima racuna jer u cenu nije ukalkulisana akciza na benzin i PDV . Nema dinkica, nema fiskalnog racuna, nema nicega - zivelo srpsko kosovo i metohija :super:

A kad si se probudio sta je bilo?:hahaha::hahaha:
Raci lepo da dilujes sa Siptarima i nema problema....

Kad bi tako bilo, svi bi kupovali u rafineriji i ne bi placali PDV i akcize....

Ovo je za udžbenike:mrgreen::lol::lol::rotf:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tax_evasion

Tax avoidance

Tax avoidance is the legal utilization of the tax regime to one's own advantage, in order to reduce the amount of tax that is payable by means that are within the law. The United States Supreme court has stated that "The legal right of an individual to decrease the amount of what would otherwise be his taxes or altogether avoid them, by means which the law permits, cannot be doubted."

znaci potpuno legalan nacin :) baci akcenat na ovo "legal utilisation of the tax"

sad sto ste vi demokrate ekonomske analfabete to je vas problem :)

znaci izbegavanje poreza je potpuno legalno ako se nalazi u okvirima koje regulise sam zakon.

a jedan od tih legalnih nacina za izbegavanje oporezivanja jeste sipanje goriva na kosmetu ili otovaranje iste tamo i na taj nacin izbegavas placanje PDV-a , akciza i ostalih dinkicevih i tadicevih haraca i nameta :super:

A kad si se probudio sta je bilo?:hahaha::hahaha:
Raci lepo da dilujes sa Siptarima i nema problema....

Kad bi tako bilo, svi bi kupovali u rafineriji i ne bi placali PDV i akcize....

joj kako si ti glup covek.

ne samo sto si glup nego ja ti dajem informacije a ti i dalje pricas iste gluposti.

Sto kazu ja ga krstim a on prdi....

svako moze ko ima firmu da ode i kupi benzin u pancevackoj rafineriji. svako - ja ti , bilo ko je spreman da plati robu.

Poenta je samo sto na teritoriji srbije bez kosova tu robu ne mozes prodajes bez uracunatog PDV-a i akcize, dok na kosmetu mozes. zato je tamo gorivo jeftinije jer ta teritorija nije ni u poreskom sistemu srbije , niti je u poreskom sistemu siptarske republike kosovo . jel ti sad barem malo jasnije? ako nije - dizem ruke

joj kako si ti glup covek.

ne samo sto si glup nego ja ti dajem informacije a ti i dalje pricas iste gluposti.

Sto kazu ja ga krstim a on prdi....

svako moze ko ima firmu da ode i kupi benzin u pancevackoj rafineriji. svako - ja ti , bilo ko je spreman da plati robu.

Poenta je samo sto na teritoriji srbije bez kosova tu robu ne mozes prodajes bez uracunatog PDV-a i akcize, dok na kosmetu mozes. zato je tamo gorivo jeftinije jer ta teritorija nije ni u poreskom sistemu srbije , niti je u poreskom sistemu siptarske republike kosovo . jel ti sad barem malo jasnije? ako nije - dizem ruke

:rotf::rotf::rotf:

495453240485eda6337e59064635674_extreme.jpg

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

tadic furunas napokon u drustvu kakvo mu stvarno i dolikuje....

Dizi ruke jer si dokazao da Kosovo NIJE Srbija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back