Pogledajte, komunalna policija tuče putnika bez karte

Što da ne, pod uslovom da mu ti pokloniš sapun, peškir, četkicu za zube i pastu(zamoli prijatelja Catepillara čistunca da sabere troškove, on to mnogo vole), po čemu si ti bolji od takozvanog "smrdljivca", sem što si ti rečitiji i imaš mpristup internetu, ko nam garantuje kuda si se sve smucao i kakve boleščine širiš po GSP-u, bez našeg znanja, ma koliko se zapirao?

Ma ti ozbiljno imaš problem, evo prihvatam da kupim sve što si navela i to kvalitetno a ne najjeftinije, kao garanti neka budu moderatori ili neko drugi sa krstarice, pa možemo te predložiti i za lice meseca, ako ispuniš svoj deo predloga.

Poslednja izmena:
"Ma ti ozbiljno imaš problem, evo prihvatam da kupim sve što si navela i to kvalitetno a ne najjeftinije, kao garanti neka budu moderatori ili neko drugi sa krstarice, pa možemo te predložiti i za lice meseca, ako ispuniš svoj deo predloga."

Kaži da li prihvataš to?

Nije lako navatati nekog takvog, ja na primer teško da mogu izdržati više od pola minute na rastojanju od 1m. Ako neko misli da bi mogao to da izdrži nak se javi, pa da ga odvede do dotičnog kupatila...

Naravno kupanje ne bi imalo smisla ako bi ponovo obukao istu garderobu, možda bi neko poklonio svoju staru, ali čistu.

Oni koji su stvarno reprezenti smrdljivaca se nisu kupali minimum 20 god. pa ako uzmemo da su to počeli da rade, tj. ne rade, sa nekih 25 do 30 godina, onda oni imaju preko 45 god. a moguće i znatno više...

KAko to radi neka demokratska policija:

Teško da bi ga primili u naše komunalce, ono jes udara bez razloga, al ipak je previše surov, što nije našao nekog ko je jači od njega, a ne da bije znatno slabiju ženu...

To bi na filmu, kao da je vuk napao zeca.

Naša komuna policija napada ko čopor vukova, i ne prezaju da napadnu i bika u punoj snazi...

busplusnajnoviji.jpg

А што ти "секо" лепо не признаш да причаш напамет, јер ми овај безобразлук с твоје стране показује да заправо немаш право покриће за то да људи "немају чиме да се оперу"? :) Штавише, твој наступ након тога изгледа као да брани људе који НЕЋЕ да се перу, и притом агресивно бране своје право да се тако смрдљиви возе ГСП.

Не дозвољавам да ми људи којима је купање страно и њихови дрвени адвокати који причају напамет говоре шта ћу да радим, па предлог да изменим начин на који користим ГСП са великим задовољством и уживањем одбијам.
Znaš kako, ako im "NE DOZVOLJAVAŠ", kreni da se biješ sa njima, a ne da mene pljuješ i prozivaš(koja sam ti samo rekla da ne žive svi srećno i zadovoljno kao ti, sa sve vodovodom u kući, i dovoljnim brojem sapuna) pa kom' opanci, a kom' obojci.Ako to budeš radio svakodnevno u GSP-u(što ti sleduje, zbog broja ljudi, koji pre odvoje za 'leba nego za sapun), neš' se leba najesti od gradske vožnje, stoga dobronamerni savet da ideš peške,(na ovo bi moj drug Mingo odgovorio- Nisu trebali da te nerviraju:D)

Ma ti ozbiljno imaš problem, evo prihvatam da kupim sve što si navela i to kvalitetno a ne najjeftinije, kao garanti neka budu moderatori ili neko drugi sa krstarice, pa možemo te predložiti i za lice meseca, ako ispuniš svoj deo predloga.
Pošto se ja, zamisli, kupam, desi mi se i da se tuširam(kad mi dođe žuta minuta, nekoliko puta nedeljno), nisam baš shvatila poentu, za kakvo lice meseca hoćeš da me predložiš?

Не дозвољавам да ми људи којима је купање страно и њихови дрвени адвокати који причају напамет говоре шта ћу да радим
Znaš kako, ako im "NE DOZVOLJAVAŠ", kreni da se biješ sa njima
Овај одговор је тако погрешан на тако много начина (енгл. so wrong on so many levelz). :lol: Да поседујеш "супермоћ" читања оног што је написано, приметила би прво да си и ти укључена у скуп оних којима нешто не дозвољавам, због:
idi , bato, peške, ko ti brani, usput se konsultuj od prijatelja iz "službi"- koja je kilometraža.
А моћ доброг закључивања (не заменити са моћу доброг читања) би те довела до закључка да сам лепо рекао да твоје "паметне" предлоге можеш да окачиш мачку о реп. Ево, опет ћу да те испрашим за најновији предлог:

kreni da se biješ sa njima
Ја немам анималну и сирову природу попут оних који и помишљају да тако нешто уопште предложе. Ово што радиш је подстрекивање на кривично дело (чл. 121 нпр.). А ја у асортиману имам много јаче оружје којим се обрачунавам са онима који ми сметају. "Супермоћ" доброг закључивања би те можда навела да је она вербалне природе. :lol:

,a ne da mene pljuješ i prozivaš
Сама то себи радиш, сама си себи крива. За такве примедбе се обрати на сопствену адресу и реци тој себи да припази шта пише. Ако томе успеш, комуникација на форуму ће ти постати немерљиво удобнија.

(koja sam ti samo rekla da ne žive svi srećno i zadovoljno kao ti, sa sve vodovodom u kući, i dovoljnim brojem sapuna)
Ју што си одједном невинашце. :hahaha: Да се подсетимо шта си заиста рекла:
Bezobrazniji komentar odavno nisam pročitala, za mene si ti još gori smrdljivac od njih, oni nemaju čime da se operu, a ti si "smrdljiva" duša iliti karakter.Njih ću i da podnesem jer razumem, a za takve kao ti "fuj" je malo.
На подебљано си добила сасвим логично питање (подебљано):
Откуд знаш да су им искључили воду? :lol: Мени би било забрињавајуће ако би у Београду без воде било онолико људи колико их у превозу заудара.
Твој одговор на то је био (благо речено) непримерен, поред тога што уопште није ни на један аргумент одговорио:
idi , bato, peške, ko ti brani, usput se konsultuj od prijatelja iz "službi"- koja je kilometraža.
На то је дошло запажање да ти једноставно "причаш напамет", а притом нам излажеш и своје кућно васпитање...
А што ти "секо" лепо не признаш да причаш напамет, јер ми овај безобразлук с твоје стране показује да заправо немаш право покриће за то да људи "немају чиме да се оперу"? :) Штавише, твој наступ након тога изгледа као да брани људе који НЕЋЕ да се перу, и притом агресивно бране своје право да се тако смрдљиви возе ГСП.
Дакле, мени је смешно што си ти та која се жали на "прозивање" и "пљување" пошто нисам особа која има образ као ђон.

Ako to budeš radio svakodnevno u GSP-u(što ti sleduje, zbog broja ljudi, koji pre odvoje za 'leba nego za sapun), neš' se leba najesti od gradske vožnje, stoga dobronamerni savet da ideš peške,
Ти у ствари полазиш од себе. По својој прилици, ти не видиш другачији начин обрачуна са неокупаним људима (осим физичког обрачуна). То је твој проблем, што у недостатку других мера имаш само опцију физичког насиља (или ни то), и приде подстрекујеш друге да то раде. Пошто ја нисам ти, и даље (:lol:) слободно можеш свој "савет" да задржиш за себе односно да га окачиш мачку о реп. С обзиром на природу твојих коментара, морам да напомнем да је "качење нечега мачку о реп" фигуративна фраза за (слободна интерпретација) не вреди ти то ништа, а не позив на физичко насиље над животињама. Пошто имаш мачка/у на аватару, морао сам да дам упозорење, да не буде да си због мене тако нешто заиста покушала. :evil:

С обзиром да подстрекујеш на кривично дело, може се рећи да од твоје "добронамерности" и коњи цркавају. :lol:

Ух, је ли то све? Надао сам се већем јављању. Но, мислим да сам све покрио. Твоје савете задржи за себе (мачку о реп...), а од осталог ти остаје да покажеш:
1. Колико је то људи искључено са водовода а да мени могу да смрде. Имај на уму да се ја крећем у строгом кругу бившег кеца, са тежиштем око центра, и са повременим излетима до Борче (ко се вози, јасно му је зашто линију 96 избегавам (ваљда) :lol:).
2. Приде можеш да одговориш и колико оних који се не купају пуше, пошто би им одрицање од бивања преносницима рака (енгл. tumor spreaders) сигурно обезбедило хигијене колико хоћеш. Када би је још и хтели, где би био крај срећи... :)

Pošto se ja, zamisli, kupam, desi mi se i da se tuširam(kad mi dođe žuta minuta, nekoliko puta nedeljno), nisam baš shvatila poentu, za kakvo lice meseca hoćeš da me predložiš?

Pa naravno kao veoma, ali veoma, humanu osobu. Zamisli samo ti bi dopustila da se neko ko se nije kupao barem 20 godina, a neki i znatno više, okupa u tvom kupatilu. Svaka ti čast.

Pa naravno kao veoma, ali veoma, humanu osobu. Zamisli samo ti bi dopustila da se neko ko se nije kupao barem 20 godina, a neki i znatno više, okupa u tvom kupatilu. Svaka ti čast.
Ја бих пустио. :) Ако је мука припела, како некоме да ускратим. Можда би након (опа...) 20 година ипак требало тражити да потпишу изјаву да то раде на своју одговорност. Не бих после да добијем тужбу што је неко добио упалу плућа након купања код мене.

Плус, да почисти за собом.

Ја бих пустио. :) Ако је мука припела, како некоме да ускратим. Можда би након (опа...) 20 година ипак требало тражити да потпишу изјаву да то раде на своју одговорност. Не бих после да добијем тужбу што је неко добио упалу плућа након купања код мене.

Плус, да почисти за собом.

Da potpiše izjavu,

:hahaha:

pa ti bi da se oslobodiš odgovornosti kao lekari...

:klap:

Sam je došao, sam je kriv. Ma ne ide to teko. Svakako ćeš biti kriv, jer da bi neko takav pristao da se okupa nije dovoljno predložiti, nego se mora učiniti dovoljno napora da se dotična osoba nagovori na tako nešto, a za to te potpis ne oslobađa.

Da počisti za sobom, nije loša ideja, time bi se problemi sa čišćenjem verovatno u znatnoj meri smanjili...

pa ti bi da se oslobodiš odgovornosti kao lekari...
Изгледа да не правиш разлику између непреузимања и ослобађања. Лекари су положили заклетву и плаћени су за нешто и то треба и да раде. Одговорност постоји сама по себи, и могу да је се ослобађају. Пошто у горњем излагању ја не бих био плаћен да се неко окупа код мене, нити бих на било који начин био обавезан да поступам на такав начин, могао бих и да одбијем уколико неко жели да на мене пребаци одговорност за могуће последице. Због тога мислим да ти је опаска крајње неукусна а и неискусна са аспекта некога ко би да се игра таквим исказима.

Sam je došao, sam je kriv. Ma ne ide to teko.
Него како иде? :) Не можеш ти да диктираш како ће неко да прими другу особу у кући. Када позив гласи "ко дође, може, ако..." нема "ма не" с твоје стране. Ти се ту ништа не питаш. Једини случај у којем се питаш је када некога пушташ на твој терен. Твој терен, твоја правила. Та правила опет важе за тебе и твој терен, не за друге, зато по овоме:

Svakako ćeš biti kriv, jer da bi neko takav pristao da se okupa nije dovoljno predložiti, nego se mora učiniti dovoljno napora da se dotična osoba nagovori na tako nešto, a za to te potpis ne oslobađa.
Кривица коју правиш је фиктивна, као и оно горе "ослобађање од одговоронсти". Већ сам раније наговестио да они који се не купају у ствари и не желе да се купају, па ни тиме ниси никакав новитет укључио. Опет, кад већ позиваш људе у туђа купатила, за претпоставити је да они уопште не морају да учествују у некаквом наговарању (ако ти мислиш да треба, слободно), па долазим до логичног питања: шта ти је следећи корак? Хоћеш ли сада опет да пробаш да замотаваш клупко расправе (то ти баш и не иде како до сада изгледа), или ћеш да прихватиш да има људи који би у своје купатило пустили некога ко жели да се окупа? Мислим да ти је ово право време за другу опцију.

Da počisti za sobom, nije loša ideja, time bi se problemi sa čišćenjem verovatno u znatnoj meri smanjili...
Да ли сам ти то ја морао рећи да би ти пало на памет? :)

Изгледа да не правиш разлику између непреузимања и ослобађања. Лекари су положили заклетву и плаћени су за нешто и то треба и да раде. Одговорност постоји сама по себи, и могу да је се ослобађају. Пошто у горњем излагању ја не бих био плаћен да се неко окупа код мене, нити бих на било који начин био обавезан да поступам на такав начин, могао бих и да одбијем уколико неко жели да на мене пребаци одговорност за могуће последице. Због тога мислим да ти је опаска крајње неукусна а и неискусна са аспекта некога ко би да се игра таквим исказима.
Него како иде? :) Не можеш ти да диктираш како ће неко да прими другу особу у кући. Када позив гласи "ко дође, може, ако..." нема "ма не" с твоје стране. Ти се ту ништа не питаш. Једини случај у којем се питаш је када некога пушташ на твој терен. Твој терен, твоја правила. Та правила опет важе за тебе и твој терен, не за друге, зато по овоме:
Кривица коју правиш је фиктивна, као и оно горе "ослобађање од одговоронсти". Већ сам раније наговестио да они који се не купају у ствари и не желе да се купају, па ни тиме ниси никакав новитет укључио. Опет, кад већ позиваш људе у туђа купатила, за претпоставити је да они уопште не морају да учествују у некаквом наговарању (ако ти мислиш да треба, слободно), па долазим до логичног питања: шта ти је следећи корак? Хоћеш ли сада опет да пробаш да замотаваш клупко расправе (то ти баш и не иде како до сада изгледа), или ћеш да прихватиш да има људи који би у своје купатило пустили некога ко жели да се окупа? Мислим да ти је ово право време за другу опцију.
Да ли сам ти то ја морао рећи да би ти пало на памет? :)

Nisam pravnik.

Ne možeš izbeći ni moralnu ni zakonsku odgovornost, bez obzoira što nisi bio dovoljno upućen u stvar, ako nekog duže vreme nagovaraš na nešto, što je kasnije imalo direktno loše posledice, ako smrt nekog lica možemo zvati recimo krajnje loša posledica...

Ma neće niko umreti od kupanja u pristojnom kupatilu, ako je zdrav...

Stvarno sam zadivljen da bi i ti pustio takvog stranca, o kojima ovde pričamo, u svoje kupatilo. Ne verujem da nikad nisi sreo nekog od takvih. Ja to ne bih uradio.

Kod mene su se mnogi okupali, ali su oni svi, vrlo fini ljudi, uredni...

Što se tiče takvih, ma ja bih danima, moguće i nedeljama, imao ozbiljan probem ako bi oni samo prošetali stepeništom u zgradi, setite se tramvaja koji danima posle ...

Ma ne očekujem da bi se iole moglo osloniti na urednost ljudi koji se u tako dugom nizu godina nisu kupali, ali bi svako bilo manje mučno pristupiti čišćenju ako i oni nešto pomognu...

Ne možeš izbeći ni moralnu ni zakonsku odgovornost, bez obzoira što nisi bio dovoljno upućen u stvar, ako nekog duže vreme nagovaraš na nešto, što je kasnije imalo direktno loše posledice, ako smrt nekog lica možemo zvati recimo krajnje loša posledica...

Ma neće niko umreti od kupanja u pristojnom kupatilu, ako je zdrav...
То са наговарањем није потекло од мене. :) Ја апсолутно немам намеру некога да наговарам да се код мене окупа. А то и горе пише. Напротив, веома сам упућен у "тајне" купања -- чудило би ме да нисам. А заиста верујем да човек који се 10 година није купао може да добије упалу плућа после купања. Горе са писао о рубрици из ПЗ у којој сам прочитао о човеку који се разболео (и током операције умро) јер су га лекари окупали (место дешавања: САД). То није за шалу.

То са наговарањем није потекло од мене. :) Ја апсолутно немам намеру некога да наговарам да се код мене окупа. А то и горе пише. Напротив, веома сам упућен у "тајне" купања -- чудило би ме да нисам. А заиста верујем да човек који се 10 година није купао може да добије упалу плућа после купања. Горе са писао о рубрици из ПЗ у којој сам прочитао о човеку који се разболео (и током операције умро) јер су га лекари окупали (место дешавања: САД). То није за шалу.

Ne nije za šalu, znam bolnicu gde pacijenti jako često umiru, a kad se požale da ih kupaju uz otvorene prozore, niko im ne veruje. Ma ja sam poverovao, ali šta sam mogao da uradim, osim da kažem da verujem u to što mi je rečeno?

Back