Не дозвољавам да ми људи којима је купање страно и њихови дрвени адвокати који причају напамет говоре шта ћу да радим
Znaš kako, ako im "NE DOZVOLJAVAŠ", kreni da se biješ sa njima
Овај одговор је тако погрешан на тако много начина (енгл. so wrong on so many levelz).

Да поседујеш "супермоћ" читања оног што је написано, приметила би прво да си и ти укључена у скуп оних којима нешто не дозвољавам, због:
idi , bato, peške, ko ti brani, usput se konsultuj od prijatelja iz "službi"- koja je kilometraža.
А моћ доброг закључивања (не заменити са
моћу доброг читања) би те довела до закључка да сам лепо рекао да твоје "паметне" предлоге можеш да
окачиш мачку о реп. Ево, опет ћу да те испрашим за најновији предлог:
kreni da se biješ sa njima
Ја немам анималну и сирову природу попут оних који и помишљају да тако нешто уопште предложе. Ово што радиш је подстрекивање на кривично дело (чл. 121 нпр.). А ја у асортиману имам много јаче оружје којим се обрачунавам са онима који ми сметају. "Супермоћ" доброг закључивања би те можда навела да је она вербалне природе.
,a ne da mene pljuješ i prozivaš
Сама то себи радиш, сама си себи крива. За такве примедбе се обрати на сопствену адресу и реци тој
себи да припази шта пише. Ако томе успеш, комуникација на форуму ће ти постати немерљиво удобнија.
(koja sam ti samo rekla da ne žive svi srećno i zadovoljno kao ti, sa sve vodovodom u kući, i dovoljnim brojem sapuna)
Ју што си одједном невинашце.

Да се подсетимо шта си заиста рекла:
Bezobrazniji komentar odavno nisam pročitala, za mene si ti još gori smrdljivac od njih, oni nemaju čime da se operu, a ti si "smrdljiva" duša iliti karakter.Njih ću i da podnesem jer razumem, a za takve kao ti "fuj" je malo.
На подебљано си добила сасвим логично питање (подебљано):
Откуд знаш да су им искључили воду? 
Мени би било забрињавајуће ако би у Београду без воде било онолико људи колико их у превозу заудара.
Твој одговор на то је био (благо речено) непримерен, поред тога што уопште није ни на један аргумент одговорио:
idi , bato, peške, ko ti brani, usput se konsultuj od prijatelja iz "službi"- koja je kilometraža.
На то је дошло запажање да ти једноставно "причаш напамет", а притом нам излажеш и своје кућно васпитање...
А што ти "секо" лепо не признаш да причаш напамет, јер ми овај безобразлук с твоје стране показује да заправо немаш право покриће за то да људи "немају чиме да се оперу"?

Штавише, твој наступ након тога изгледа као да брани људе који НЕЋЕ да се перу, и притом агресивно бране своје право да се тако смрдљиви возе ГСП.
Дакле, мени је смешно што си ти та која се жали на "прозивање" и "пљување" пошто нисам особа која има образ као ђон.
Ako to budeš radio svakodnevno u GSP-u(što ti sleduje, zbog broja ljudi, koji pre odvoje za 'leba nego za sapun), neš' se leba najesti od gradske vožnje, stoga dobronamerni savet da ideš peške,
Ти у ствари полазиш од себе. По својој прилици, ти не видиш другачији начин обрачуна са неокупаним људима (осим физичког обрачуна). То је твој проблем, што у недостатку других мера имаш само опцију физичког насиља (или ни то), и приде подстрекујеш друге да то раде. Пошто ја нисам ти, и даље (

) слободно можеш свој "савет" да задржиш за себе односно да га окачиш мачку о реп. С обзиром на природу твојих коментара, морам да напомнем да је "качење нечега мачку о реп" фигуративна фраза за (слободна интерпретација)
не вреди ти то ништа, а не позив на физичко насиље над животињама. Пошто имаш мачка/у на аватару, морао сам да дам упозорење, да не буде да си због мене тако нешто заиста покушала.
С обзиром да подстрекујеш на кривично дело, може се рећи да од твоје "добронамерности" и коњи цркавају.
Ух, је ли то све? Надао сам се већем јављању. Но, мислим да сам све покрио. Твоје савете задржи за себе (мачку о реп...), а од осталог ти остаје да покажеш:
1. Колико је то људи искључено са водовода а да мени могу да смрде. Имај на уму да се ја крећем у строгом кругу бившег кеца, са тежиштем око центра, и са повременим излетима до Борче (ко се вози, јасно му је зашто линију 96 избегавам (ваљда)

).
2. Приде можеш да одговориш и колико оних који се не купају пуше, пошто би им одрицање од бивања преносницима рака (енгл. tumor spreaders) сигурно обезбедило хигијене колико хоћеш. Када би је још и хтели, где би био крај срећи...