gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
A,pa Gica je vec reserve,njega cemo da nacnemo za.......moj 20 000-ti post![]()
море
мош одма да га начнеш

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A,pa Gica je vec reserve,njega cemo da nacnemo za.......moj 20 000-ti post![]()
A,pa Gica je vec reserve,njega cemo da nacnemo za.......moj 20 000-ti post
Nego se okreces![]()
Hmmm...gadan razvoj situacije.море
мош одма да га начнеш![]()
море
мош одма да га начнеш![]()
Hmmm...gadan razvoj situacije.
Q noć momci.
Bujrum,mi smo gostoljubiv narod ... Vodim te na cevape![]()
Поготово на Б92![]()
Plemeniti srpski vojnici ,nevine civile ,gradjane republike Srbije,ciji je jedini grijeh bio sto su muslimani ...
Nikada Srbin nece prihvatiti razlicit pogled na istu stvar. Tako i ovi koji pljuju po B-92. Zasto pljuvati i nazivati ih svakako? Saslusajte ih, ukljucite mozak, uporedite vest sa drugim sredstvima informisanja.
Hocete u Srbiji opet Vucelicev RTS i dnevnik koji je trajao po 1.5h.
To sto u drugim drzavama u okruzenju nema tv koja sme nesto da kaze u korist nas, to je njihova stvar.
Nikada Srbin nece prihvatiti razlicit pogled na istu stvar. Tako i ovi koji pljuju po B-92. Zasto pljuvati i nazivati ih svakako? Saslusajte ih, ukljucite mozak, uporedite vest sa drugim sredstvima informisanja.
Hocete u Srbiji opet Vucelicev RTS i dnevnik koji je trajao po 1.5h.
To sto u drugim drzavama u okruzenju nema tv koja sme nesto da kaze u korist nas, to je njihova stvar.
Pametnije bi vam bilo da ste pogledali snimak,nisu muslimanski zlocinci,nego srpski,koju su oteli i lividirali gradjane Srbije, stanovnike opstine Priboj,skinuli ih sa autobusa i onda ubili ...
Neki normalan komentar ???
Naravno da ne !!!
Odvratni ste....