Voda ce sprati umor,napetost skupljanu celog dana,volim tu skliskost vode niz kožu koja se ježi..talas hladnog vazduha zapuhnuce me,znam prikljucices mi se.nedostajala sam ti.malo cu negodovati tvom nestrpljenju,ali znas da sam to samo jogunasta ja,koja je u tvojim rukama tako laka...prislanjas mi se uz ledja,stavljas moje ruke na zid,siris noge..ogoljena,dostupna,tvoja...tvoj dah mazi moje lice i vrat,cujem tiho zaneseno "volis me?",vise zvuci kao konstatacija,poljubac u vrat,moj blagi osmeh je siguran znak da mi prija.meskoljenje guze ga budi i poziva da se jos jace stisne uz mene.naginjem glavu u nazad,zelim da ti dohvatim usne,jezici se dodiruju,vlazno preplicu..cujem svoje disanje,stenjanje..rukama dodirujes grudi cvrste..nabrekle,hvatas bradavice,telo se izvija,zvusim kao da cvilim,molim da me otvoris,osvojis.poljubac niz ledja,dug vlazan,jezik klizi znam sta sledi i sirim noge jos jace,dok guzu izbacujem blize tvojim usnama,jeziku.istrazujes me prstima,stavljas ih tek toliko da jos jace raspalis vatru kojom gorim..smenjuje ih jezik..j.ebes me jezikom punim mojih ukusa..nestrpljiva sam..zelim prosuti svoj orgazam po tvom jeziku,trljam rukom klit dok razvratno mesam kukovima ..dajem ti svoj orgazam...pogled preko ramena hvata tvoj osmeh bitange koji toliko volim.jos nisam dosla do daha a igra se nastavlja..nikada mi te nije dosta ,nikada previse.pritiskas me telom uz hladne plocice ..kupatilo puno pare od vrele vode i uzdaha...krut nestrpljiv glaviczuri da me otvori da prodre u moju vrelinu..tako lako klizi u picu nakvasenu tvojim jezikom i sokovima mog orgazma.jedna ruka na vratu,druga na boku,diktiras ritam...ne zuris,sladis se mojom picom polakorazvratno,pojacavas ritam,snaznije,grublje...ponavljam tvoje ime kao u transu..smestas ruku na moju guzu,blag pritisakna njen nezan mek otvor..uzdah se otima,spremno docekujem svaki nalet tvog napetog tela,,ruka na vratu popusta tek toliko da udahnem,zurim ka cilju,ponovnom oslobodjenju..pica stiska tvoj k.urac u ritmu orgazma,prosipas se u mene,stomak ti se grci noge drhte...tela se polako opustaju smiruju..pogledom preko ramena hvatam tvoj osmeh bitange..daj mi usne..."volis me..?"