Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze da se zakljuca, ali samo ja da dodam nesto.. mozda se vec pisalo o tome, ali ne mogu sad da trazim po stranicama da li je to neko vec pomenuo.. dakle,
-za tosu se vezuje broj 26:
1. umro je sa 26 godina
2. umro je u 6:20 (zbir je 26)
3. umro je 16.10. (zbir je 26)
4. rodjen je 25.1. (zbir je 26)
5. kad se saberu godine svih koji su bili u kolima: ona zena 32, on 26, i vozac 49 (saberite sve cifre-opet je 26)
6. zapoceo je karijeru 1997. god (opet je zbir cifara 26)
7.i zbir slova njegovog imena i prezimena po njihovoj azbuci daje 26!!!!!!

ne znam kolko je to moguce?!

Jeees, nooo... Adaga možda nisu posle nesreće stavili na vagu i opet dobili taj magični broj dvaez šeees... ???...

J.ebem ti temu...

U redu... nemam nista protiv momka koji je nastradao... ali mislim da je dosta pisanja u ovoj temi...

Ako zelite da piste o njegovoj muzici i njegovim delima otvorite novu temu a ova da ide na LOCK...

Stvarno ste preterali.........

J.ebem ti temu...

U redu... nemam nista protiv momka koji je nastradao... ali mislim da je dosta pisanja u ovoj temi...

Ako zelite da piste o njegovoj muzici i njegovim delima otvorite novu temu a ova da ide na LOCK...

Stvarno ste preterali.........

Ja odavno navijam za lock, ali me niko ne slusha... K'o da nema moderatora ovde... Tema o Toshetu i njgovoj muzici vec postoji, ali se i tamo pishu iste gluposti...

Oci~boje~duge:
moze da se zakljuca, ali samo ja da dodam nesto.. mozda se vec pisalo o tome, ali ne mogu sad da trazim po stranicama da li je to neko vec pomenuo.. dakle,
-za tosu se vezuje broj 26:
1. umro je sa 26 godina
2. umro je u 6:20 (zbir je 26)
3. umro je 16.10. (zbir je 26)
4. rodjen je 25.1. (zbir je 26)
5. kad se saberu godine svih koji su bili u kolima: ona zena 32, on 26, i vozac 49 (saberite sve cifre-opet je 26)
6. zapoceo je karijeru 1997. god (opet je zbir cifara 26)
7.i zbir slova njegovog imena i prezimena po njihovoj azbuci daje 26!!!!!!

ne znam kolko je to moguce?!

Ma mos' ti to tako do preksutra da sabiras... Ajde sad, nije tesko naci nekoliko datuma i brojeva koji kad se saberu daju 26....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back