електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
И хоћу, са пљугом у руци.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabranice na javnim mestima ode plataИ хоћу, са пљугом у руци.
jedan lik iz Kruševca, poginuo u CG na paraglajdingu...mator čovek, živeo u CH i bio veoma uspešan...inače veoma pozitivan lik u svakom pogledu...nastrada bezveze, zapleo se u žice nekog dalekovodaJoooj bas sam bio u soku kad sam cuo , ja i dalje ne verujem, nije mi dobro kad pomislim, bas prava tragedija.
Inace oduvek sam bio fan njegovog lika i dela, jedan od prvih repera koje sam poceo da slusam i zbog kojih sam zavoleo tu muziku, Hip Hop kulturu i ceo taj fazon, zaista prava legenda i pionir domace rep scene (mislim da je on prvi koji je izdao rap album u Srbiji tada u SR Jugoslaviji tamo 1994/95 , do tad su postojali samo ti takozvani demo bendovi i izvodjaci).
Zaista tragedija i kakvi ekstremni sportovi, kakvi bakraci, zaista ne znam sta mu je to trebalo da izaziva sudbinu toliko, jos pogotovo po onako losem vremenu, tragedija.
NKE POCIVA U MIRU I NEK MU JE VECNA SLAVA !!!
bolje umreti u krevetu sa 88 godina...nego kao mladić od 25 godina u najluksuznijoj jahti...verovatno overdouzNemam pojma ,mozda ako moze da se bira kako ce da ode na onaj svet ,krevet bude najgore resenje,mislim ko voli da zivi,mozda kad se ostari bem ga
Sto je ovo extremnije nego voznja kolima preko 200/hbolje umreti u krevetu sa 88 godina...nego kao mladić od 25 godina u najluksuznijoj jahti...verovatno overdouz
gledao sam to u CG, na letovanju, nimalo mi se ne dopada takav vid sporta...Sto je ovo extremnije nego voznja kolima preko 200/h
imam 50 banki, voleo bih još da živim...onako umereno, bez izazivanja sudbineA brate i ski jet i skijanje ne deluju opasno a ginu,ko svaki drugi sport bude ako ga naucis