Poginuo reper Dalibor Andonov Gru

Joooj bas sam bio u soku kad sam cuo , ja i dalje ne verujem, nije mi dobro kad pomislim, bas prava tragedija.

Inace oduvek sam bio fan njegovog lika i dela, jedan od prvih repera koje sam poceo da slusam i zbog kojih sam zavoleo tu muziku, Hip Hop kulturu i ceo taj fazon, zaista prava legenda i pionir domace rep scene (mislim da je on prvi koji je izdao rap album u Srbiji tada u SR Jugoslaviji tamo 1994/95 , do tad su postojali samo ti takozvani demo bendovi i izvodjaci).

Zaista tragedija i kakvi ekstremni sportovi, kakvi bakraci, zaista ne znam sta mu je to trebalo da izaziva sudbinu toliko, jos pogotovo po onako losem vremenu, tragedija.

NKE POCIVA U MIRU I NEK MU JE VECNA SLAVA !!!
jedan lik iz Kruševca, poginuo u CG na paraglajdingu...mator čovek, živeo u CH i bio veoma uspešan...inače veoma pozitivan lik u svakom pogledu...nastrada bezveze, zapleo se u žice nekog dalekovoda

Понедељак 15:25 журио сам на 85ицу, када је тај ветар смрти почео да диже прашину и опало новобеоградско лишће. У том тренутку ми се чинило да је температура пала за пар степени, јер никада нисам доживео да по тако спарном летњем времену, удари тако хладан ветар.

П.У.М. Гру.

Back