Poginuo Radojko Lukovic

jel ti mislis da su radikali sad neki nezavisni entitet u skupstini,oni kao ne zavise od istih koji drze srbiju??nisu li radikali bili opozicija 90 tih pa su onda izjavili u hagu da su imali iste ciljeve kao i sps ,samo su malo glumili,izvodili predstavu za narod?

nisu li DS najveci dzelati,time sto vracaju sps na javnu vladavinu,za razliku od do sadasnje skrivene,posredne?
jel ima neko na forumu,ko razmislja ovako i ko ne lupa samo gluposti u postovima,i napise po 2 recenice,jer ako je tako onda nije cudo sta se desava i sto je srbija leglo kriminalaca.

naravno da nisu,ja ipak mislim da je neka mala iskrica dobrote i domoljublja preovladala u ds-u kada su dali sansu SPS-u da se vrati na scenu...a ako se SPS 100% rehabilituje i vrati na scenu da opet moze uz malu pomoc SRS-a da sama formira vladu bez ijednog demokrate,to se moze gledati kao potez jeljcina u zadnjem trenutku da predlozi spasioca putina na celo rusije.
ja se slazem da je ova vlast odgovorna za leglo kriminala,ali sta moze sada sps da uradi protiv istog...
polako pa da se sps vrati i svi cemo biti spaseni

evo malo vise od 2 recenice:mrgreen::mrgreen:

Televizija kao televizija nije ništa naročito, retko kada sam gledao, skoro su se pojavili. Uglavnom spotovi, SMSmamipare i filmovi.
Čaršijske priče ko čaršijske priče, ima svega.... Da podseća na Ibarsku, podseća ... i to mnogo ...... i meni je to prvo palo na pamet .... od toliko vozila u koloni, baš oni u reku, samleveni ....

Pocelo je poceloooooo....ovaj ko je Ministar Policije[/

El se vi sećate da je Marko, negde u okolini Požarevca, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula ćerka lekara iz tog kraja i njen dečko? Porodice su objavile anonse u Politici, medjutim, Politika tog dana jednostavno nije izašla. ! Navodno, nije bilo boje za štampu.

ma secamo se kako se nebi secali....bio je sa djindjicem u kolima,jel to?

E, pa sad to ne znam.....zbunio si me.
Znam da je na Studiu B odmah posle nesreće govorio dežurni lekar iz požarevačke bolnice, objasnio čovek šta se dogodilo, i posle toga muk. Kako je on izjavio tad, nesreću je izazvao MM vozeći kao na trkama, čak je jasno čovek i rekao da je MM pobegao sa mesta nesreće.

pitam se zasto cim pogine "poznata" licnost odma' svi skacu na teorije zavere, ljude iz senke, maskiranje djavole......

Pazi, pitanje ti je na mestu - zašto ? Opet, ako se vr'neš u prošlost i prisetiš "poznatih" imena, jasno ti je da oni umiru samo tako. Jesu Turci bili ovde pola veka, ali mi se ponašamo tipično vizantijski....Otrovi, podmetačine, zavere, nameštaljke, ljudi iz senke....to su sve njihove fore....Turčin nabije na kolac, i gotova priča....Pardon, Osmani...:cool:

E, pa sad to ne znam.....zbunio si me.
Znam da je na Studiu B odmah posle nesreće govorio dežurni lekar iz požarevačke bolnice, objasnio čovek šta se dogodilo, i posle toga muk. Kako je on izjavio tad, nesreću je izazvao MM vozeći kao na trkama, čak je jasno čovek i rekao da je MM pobegao sa mesta nesreće.

dosta je on napravio gluposti kolima,ne mogu se nabrojati:rtfm:

Pazi, pitanje ti je na mestu - zašto ? Opet, ako se vr'neš u prošlost i prisetiš "poznatih" imena, jasno ti je da oni umiru samo tako. Jesu Turci bili ovde pola veka, ali mi se ponašamo tipično vizantijski....Otrovi, podmetačine, zavere, nameštaljke, ljudi iz senke....to su sve njihove fore....Turčin nabije na kolac, i gotova priča....Pardon, Osmani...:cool:

Hm, da, ali ko sto umiru zbog raznih zavera, umiru i zbog raznih nesreca.
A ovih dana Srbiji uopste ne fali istih....

Back