Poginuo Diogo Jota

Will to Power

Domaćin
Poruka
3.877
Kako spanski mediji prenose, na autoputu u spanskoj provinciji Zamora poginuo je Diogo Jota, auto je izletilo sa autoputa i zapalilo se, a autu je bio i njegov brat Andre koji je isto poginuo.

Jota je imao samo 28 godina, neizostavni reprezentativac Portugala i igrac Liverpula sa kojim je osvoijo mnoge trofeje.

Iza Jote su ostali supruga i troje djece.

Meni licno jedan od boljih napadaca zadnjih godina sto se tice zavrsnice.

Pocivajte u miru..

Lokalni mediji u Španiji su rano jutros prvo preneli da se kasno uveče 40 minuta nakon ponoći desila saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva mladića od 28 i 26 godina, za koje se ispostavilo da su Dijogo Žota i njegov brat Andre Silva.

Braća su poginula na 65. kilomeru autoputa A-52 na teritoriji optine Palasios de Sanabrija. Hitna pomoć je prva došla na lice mesta, ali su morali da čekaju vatrogasce koji su jedva ugasili požar koji se razbuktao. Lekari su nažalost odmah mogli samo da utvrde da su dva mladića preminula.

Lokalni medij iz Zamore je ujutru naveo da su dva poginula mladića Dijogo Žota i njegov mlađi brat, a naveli su da su im tela toliko izgorla ui požaru da su identifikovani tek posle gledanja registarskih tablica.

"Vozilo je skoro izgorelo do pepela, a iako je identitet obojice preminulih potvrđen tela će biti podnosena u "Forenzički anatomski institut" na potvrdu. Putem registarskih tablica je otkriveo da su preminuli Dijogo Žota i njegov brat Andre Silva, pošto su prema izvorima njihova tela izgorela. Na licu mesta su lekari mogli samo da konstatuju smrt", navodi se u tekstu lokalnog portala iz Zamore.

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a2090806/diogo-zota-izgoreo-u-saobracajnoj-nesreci.html

1000022209.jpg

Oni kazu pukla guma ja ne verujem da su poginuli od tog!
Pre ce biti da je otkazao slavni lambordjini pa da ne prave sebi antireklamu napisase pukla guma.
Ili je vozac zaspao za volanom

U svakom slucaju strasna tragedija kojih je u svetu mnogo.Brza voznja i sekunda nepaznje i nema te.
Cudno je i to kako se auto zapali u sekundi.Uvek ima neke misterije u svemu.

Oni kazu pukla guma ja ne verujem da su poginuli od tog!
Pre ce biti da je otkazao slavni lambordjini pa da ne prave sebi antireklamu napisase pukla guma.
Ili je vozac zaspao za volanom

U svakom slucaju strasna tragedija kojih je u svetu mnogo.Brza voznja i sekunda nepaznje i nema te.
Cudno je i to kako se auto zapali u sekundi.Uvek ima neke misterije u svemu.
Pa ne znam, valjda je bio uvidjaj i utvrdili sta je u pitanju, takodje i onaj sto su ga obilazili valjda je video sta se desilo.

A neznam sta bi rekao mozda se zapalio jer ta vozila imaju nizak karter ulje itd.Neznam
Okle tolika vatra u sekundi?Da mu netko nije nesto podmestio u auto?Svega danas ima Wile.Npr moj slucaj pre 25 godina.Rastao sam se od bivse i posle su mi sipali secer u rezervoar.Policiski zapisnik,dokazi,itd.
Zota pocivaj u miru veliki igrac.

Kako spanski mediji prenose, na autoputu u spanskoj provinciji Zamora poginuo je Diogo Jota, auto je izletilo sa autoputa i zapalilo se, a autu je bio i njegov brat Andre koji je isto poginuo.

Jota je imao samo 28 godina, neizostavni reprezentativac Portugala i igrac Liverpula sa kojim je osvoijo mnoge trofeje.

Iza Jote su ostali supruga i troje djece.

Meni licno jedan od boljih napadaca zadnjih godina sto se tice zavrsnice.

Pocivajte u miru..

Tužno

Back