Погинуо Дарко Радовановић

Prvi put cuh za njega maloprije, da budem iskren.

Ne zelim da budem pogresno shvacen, vidim da je u pitanju mladi muzicar, pa mi je iskreno zao sto se to desilo, ali ne mogu da ne kazem da su mi neke stvari neshvatljive, to je prvo, sto ce odjednom imati vise fanova od Zdravka Colica, sto ispada da treba da pogines da bi te slusali, sto je morbidno, a drugo sad ce sirom interneta da krene ono debilno izjavljivanje sausesca porodici sirom interneta, kao da ta nesrecna porodica u ovom trenutku nema pametnija posla nego da sirom interneta cita te izjave.

Reckless,u pravu si za sve ali se ne slazem za ovo poslednje - da je debilno izjaviti saucesce po raznim sajtovima.Tacno je da porodica to verovatno nece citati,bar za sada,ali nazalost to je sve sto mi,ljudi koji smo slusali Darkove pesme,mozemo da uradimo u ovom bolnom trenutku. Ja sam u sokirana ovom vescu. :-(((((((((

A jos uvijek postoji telegram, a nije neki problem saznati adresu njegove porodice i poslati im telegram saucesca, ako su u pitanju ljudi koji su pratili njegovu karijeru.

Sada se javlja veliki,bas veliki broj ljudi koji izrazavaju zaljenje zbog ovog tragicnog dogadjaja a na prvom mestu isticu kako su slusali Darkovu muziku ali ako realno sagledamo,nismo znali ni da je Ksenija Pajcin bila bas toliko popularna,dok nazalost nije ubijena. Slicno je bilo i sa Tosetom Proeskim,dakle ispada da slava dozivi svoj vrhunac i svi te vole tek kada ti se nazalost desi nesto toliko strasno. :-((((

Poslednja izmena:

Back