Poginula petorica mladića u udesu

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Неке ствари не можете да знате ако нисте возачи, нити ми возачи баш увек све пријављујемо својим сап(а)утницима, мада је тачно, фактор брзе вожње+младост+бесни аутомобили најризничији фактор да ће и оно што се могло избећи, кренути по, недајбоже, злу.

Ne vredi tu nista, na stotine ljudi svaki dan postaje roditelj u Srbiji, uzevsi u obzir podneblje i mentalitet tesko da mozemo roditelje promeniti, novi zakoni i to je to... voznja u pijanom stanju - oduzimanje dozvole za stalno, voznja bez dozvole - zatvor do kraja zivota, izazivanje nesrece u kojoj neko pogine - javno vesanje sa prenosom na drzavnoj televiziji, da se ljudima usadi u mozak sta ce im se desiti ako se drznu da bezobrazno voze, i cao, jedino tako moze, mi smo stoka...

Ne vredi tu nista, na stotine ljudi svaki dan postaje roditelj u Srbiji, uzevsi u obzir podneblje i mentalitet tesko da mozemo roditelje promeniti, novi zakoni i to je to... voznja u pijanom stanju - oduzimanje dozvole za stalno, voznja bez dozvole - zatvor do kraja zivota, izazivanje nesrece u kojoj neko pogine - javno vesanje sa prenosom na drzavnoj televiziji, da se ljudima usadi u mozak sta ce im se desiti ako se drznu da bezobrazno voze, i cao, jedino tako moze, mi smo stoka...

Možda ne može da se promjeni mentalitet. Ali se može donijeti zakon da početnik ne može da vozi auto velike kubikaže. I samo dosljedno sprovoditi zakon.

zao mi je dece

ali ogranicenje mora da se postuje. ko se oglusi o postavljeni znak, sam je odgovoran. znak se postavlja iskljucivo po projektu ili nalogu od strane licenciranog, odgovornog projektanta. pa i kad je 30 kmh i nema nigde nikoga. jer ko ne postuje znake u saobracaju ni u zivotu ne postuje propise i zakone

У јучерашњој штампи стоји да су кренули путем у бездан, па онда наишли на банкину-бетонски граничник ... Не сме уопште да постоји могућност за скретање на део пута који није обележен и завршен.

Back