Погинула Мери Колвин

Poruka
15.306
Познати зликовац са пером Мери Колвин погинула у артиљеријском нападу на град Холмс.

218801_ratni-izvestac1_f.jpg

Ширећи лажи као што је својевремено ширила лажи и са Косова ''америчка ратна дописница'' Мари Колвин и француски фоторепортер Реми Ошлик погинули су данас у бомбардовању четврти Баба Амр у сиријском граду Хомсу.

Америчка ратна дописница Мари Колвин и француски фоторепортер Реми Ошлик убијени су данас у бомбардовању четврти Баба Амр у сиријском граду Хомсу.

Сирија: Новинари су у земљу ушли и боравили илегално. Нисмо ни знали да су у земљи

Сиријске власти су саопштиле да нису биле упознате да су се страни новинари, који су данас убијени у Хомсу уопште налазили у Сирији.
"Наше министарство није упознато о уласку или присуству Мари Колвин или Ремија Ошлика на сиријској територији. Затражили смо од надлежних власти у Хомсу да их потраже", рекао је он.
"Министарство тражи од свих страних новинара који су илегално ушли да се пријаве најближем центру за имиграцију да регулишу свој статус у складу са важећим законима", додао је министар.

Извор: Телеграф

Замислите само да су сирјски новинари боравили илегално у енглеској током оног мини грађанског рата прошле године или током протеста у америци, француској...:think:

Pravda je spora ali dostizna.

Ako je tačno da je frizirala izveštaje sa terena,
a ja o tome ne znam ništa,onda je počinila greške,koje se naknadno
ne daju popraviti.

Čitaocu se prvi susret sa vešću prosto zabada u svest.
Veoma je teško,gotovo nemoguće,kasnije promeniti to stanje...
Setite se Račka,Markala....i ostalih laži sa ovih prostora.

Izgleda da će večito ostati te laži,kojima su zlotvori udahnuli život !

Poslednja izmena:
He bi ga. Niko nije bez problema. Svuda neke nevolje i tragedije. Eto , ovoj devojcici iz komsilulka ispala lizalica. Ubilo se dete placuci. Sto se mene tice, bilo je mnogo tuzno. Sve dokj joj otac nije kupio novu lizalicu. To je bilo mnogo tuznije i tragicnije nego sto je ova profuknjaca crkla.

Poslednja izmena:
Познати зликовац са пером Мери Колвин погинула у артиљеријском нападу на град Холмс.

218801_ratni-izvestac1_f.jpg

Ширећи лажи као што је својевремено ширила лажи и са Косова ''америчка ратна дописница'' Мари Колвин и француски фоторепортер Реми Ошлик погинули су данас у бомбардовању четврти Баба Амр у сиријском граду Хомсу.

Америчка ратна дописница Мари Колвин и француски фоторепортер Реми Ошлик убијени су данас у бомбардовању четврти Баба Амр у сиријском граду Хомсу.

Сирија: Новинари су у земљу ушли и боравили илегално. Нисмо ни знали да су у земљи

Сиријске власти су саопштиле да нису биле упознате да су се страни новинари, који су данас убијени у Хомсу уопште налазили у Сирији.
"Наше министарство није упознато о уласку или присуству Мари Колвин или Ремија Ошлика на сиријској територији. Затражили смо од надлежних власти у Хомсу да их потраже", рекао је он.
"Министарство тражи од свих страних новинара који су илегално ушли да се пријаве најближем центру за имиграцију да регулишу свој статус у складу са важећим законима", додао је министар.

Извор: Телеграф

Замислите само да су сирјски новинари боравили илегално у енглеској током оног мини грађанског рата прошле године или током протеста у америци, француској...
:think:

Od toliko Arapa i ostale žgadije u Britaniji i Francuskoj niko ih ne bi ni primetio ,pa im verovatno ne bi falilo ništa ,mislim i nisu baš neke velike šanse da se nadješ u situaciji da britanska artiljerija sa zemlje i RAF iz vazduha bombarduju recimo Upton park ili Lower Clapton ako se tamo nalaze neki neprijatelji vlasti,huligani i pobunjenici, u tim kako ih zoveš "mini gradjanskim ratovima",da da te zvekne granata na radnom zadatku , ko ovu ćoravu u Siriji .

ne daju popraviti.

Izgleda da će večito ostati te laži,kojima je udahnut život !

I te lazi jednog dana bice sahranjene
kao Meri Kolvin.

Od toliko Arapa i ostale žgadije u Britaniji i Francuskoj niko ih ne bi ni primetio ,pa im verovatno ne bi falilo ništa ,mislim i nisu baš neke velike šanse da se nadješ u situaciji da britanska artiljerija sa zemlje i RAF iz vazduha bombarduju recimo Upton park ili Lower Clapton ako se tamo nalaze neki neprijatelji vlasti,huligani i pobunjenici, u tim kako ih zoveš "mini gradjanskim ratovima",da da te zvekne granata na radnom zadatku , ko ovu ćoravu u Siriji .

Ti si zaboravio scene iz Kalifornije iz 1992. godine?

ne daju popraviti.

Izgleda da će večito ostati te laži,kojima je udahnut život !

Pa ti misliš da se neko napolju sjeća Srbije i Kosova ili pojedinačnih laži i istina .Mi smo davno van fokusa

Back