Poginula maloletna braća, 9 i 17 godina.

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vlado

Legenda
Banovan
Poruka
53.342
KRVAVI ARANĐELOVDAN: Maloletna braća (9) i (17) poginula idući na porodičnu slavu!

U Beogradskoj ulici u Vrčinu došlo je do saobraćajne nesreće, kada je automobil "fijat punto" usled neprilagođene brzine izleteo sa kolovoza i udario u kuću, a u tom udesu poginula su rođena braća S. A. (17) i L. A. (9)
U saobraćajnoj nesreći u Beogradskoj ulici u prigradskom naselju Tranšped (Vrčin) na licu mesta poginula su dva rođena brata starosti 9 i 17 godina, saznaje Telegraf.

Poginuli su S. A. (17) i L. A. (9), a kako saznajemo stariji brat S. imao je probnu vozačku dozvolu koju je dobio pre 3 meseca.

Kako Telegraf saznaje, maloletna braća nalazila su se u automobilu marke Fijat Punto, a uzrok udesa je neprilagođena brzina, kada je Strahinja A. izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kuću.

Otac Đorđe dopustio je sinovima S. i L. da uzmu auto i odu do prodavnice kako bi kupili namirnice. Braća su bila sama u kolima, a udes su doživeli nedaleko od svoje vikendice.
orodica dečaka živi na Konjarniku, a u Vrčinu im se nalazi vikendica, gde su danas došli kako bi proslavili svoju krsnu slavu Aranđelovdan.

Saobraćajni uviđaj ove nesreće još uvek je u toku. Na mesto nesreće došli su roditeljikojima je pozlilo.

Tela nesrećnih mladića su odneta na obdukciju .

Link: http://www.telegraf.rs/vesti/426246-tragedija-dva-maloletna-brata-poginula-u-udesu

Strašno.. :(

Tužno,
I, sve roditelje sa odraslom decom još bez dozvole (ja)
ili sa tek dobijenom dozvolom će zabrinuti.
Ako vam već dete vozi,
Oni to nevole, ali nadjite način (hajde provozaj me malo)
da vidite kako voze.

A znajte i ovo:
Ako je roditelj sa njima sigurno će mnogo
lošije voziti.
Nadjite način da vam dete dozvoli da mu
pomognete da, ne bolje, nego pažljivije vozi

Drugo, važnije, ako ste sa njma dok voze
najviše ćutite.

Ja imam B, C i E kategoriju
ali kad stari sedne pored mene baš mi je teško da vozim.
Sve mi govori:
Levi žmigavac, sad pretiči, uspori, sad ubrzaj .....

Džabi ga Džasmine, neko će reć'
ovaj do pola priča jedno,
a od pola drugo....

Jedino da dodam:
Sin treba da ide u auto školu.
Odaberite najbolju, i da prodje sve.
Znate li da masa novih šofera skoro da nezna
da uparkira u rikverc.
Ono, po pravilu, iz tri pokreta.

I to mala kola, ako zakači malu prikolicu,
već nema šanse.

Poslednja izmena:
uzasna nesreca. koliko znam tamo nema iole znacajnog saobracaja. zao mi je do neba.
sin mog poznanika je sa 18 vozio auto kroz ravan deo kosutnjaka izleteo i pravo u drvo. sreca pa niko nije stradao, samo su bile ogrebotine i posekotine. mladi ne znaju sta sve moze da se dogodi, a ponekad ne veruju dobronamernim savetima. stvarno sam pogodjen

Poslednja izmena:

Back