Poetski konkurs na temu BUKA I BES - Glasanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pesma broj 4 --- 5 poena

Baš je jak utisak ostavila na mene pesma. Nakon prvog čitanja, kad sam videla "monitor presečen ravnom linijom" i shvatila šta je to, naježila sam se i pročitala je još puno puta...

pesma broj 6 --- 3 poena

Uprkos zastrašujućim elementima kojih generalno nisam ljubitelj, ova pesma je ostavila dobar utisak na mene jer mislim da veoma vešto opisuje određene teške životne situacije...

pesma broj 2 --- 1 poen
pesma broj 3 --- 1 poen

Ljubavne priče (pesme) su mi uvek interesantne, mislim da su ove dve lepo sročene, svaka na svoj način.

pesma broj 4 - 5 poena .
Ova pesma ne može da se shvati iz prvog čitanja. Da mi Danjuška nije postavila pitanje o tome šta mislim da znači ravna linija na monitoru (a ja nisam znao da kažem, jer se nisam dovoljno udubio u pesmu) pitanje je šta bih mogao da mislim o pesmi. Ovako, pročitao sam je još jednom pa posle još jednom i mialim da je pesma fenomenalna. Dao bih joj i više poena da pravila dozvoljavaju.
Pesma broj 6 - 3 poena.
Ostavlja jak utisak, autor oslikava jaka osećanja. Sama osećanja i slike mi se ne svidjaju, previše su mračne ali talenat je tu, tako da zbog toga pesmi dajem poene.
Pesma broj 2 - 2 poena.
Fina pesma. Ništa spektakularno (naročito j poredjenju sa spektakularnošću pesme broj 6 :)) ali zašto bi pa morala da bude spektakularna. Pesma fino klizi, sve je na mestu. Svidja mi se.

4 i 7 - dijametralno suprotne, a istom jacinom udaraju, u svakom pogledu - jednostavne a viseslojne, jednom recju, obe odlicne! bravo! - 4 p.

3 - dobra, stegnuta forma, ispostovana sadrzajem pun ljubavi i ne-ljubavi, ali, ipak, daleko od patetike i mrznje, sto i nije tako lako to postici, kad je u pitanju elegicnost! - 2 p.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back