Poenta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahah e al znas sta mi je smor sto su sve neke dokone gospodje nema bre nijedna mladja .... Ovaj pdf je definitivno nesto najdosadnije sto postoji u Srbiji ... potrebna je neka mladalacka energija da malo razdrma da napravi sprdnju

Poslednja izmena od moderatora:
Hahahah e al znas sta mi je smor sto su sve neke dokone gospodje nema bre nijedna mladja .... Ovaj pdf je definitivno nesto najdosadnije sto postoji u Srbiji ... potrebna je neka mladalacka energija da malo razdrma da napravi sprdnju

A vi muskarci sve sami deckici, puni mladalacke energije pa bi samo na forumu torbali. :lol: Kazi Sinke, zar nije tako...

E pa, deco moja, vi izađite u grad pa tražite devojčice, umesto što cupkate za dokonim gospođama... Jer, iskreno, šta će momci od 20-ak ovde? :deda2:

I te babe imaju kriterijume, ne bi ni one da ih svako derle...

Ahaa to pricaj nekom drugom menjale bi 3 iskusna matorca za jednog mladog napucanog osisanog na keca al vas problem je u tome sto takvi najvise sto mogu je da vas dobro opreme i to je to jer jednostavno niste za druzenje ... za druzenje je neka do 35 s kojom kolko tolko mogu da se skontam ...

Ahaa to pricaj nekom drugom menjale bi 3 iskusna matorca za jednog mladog napucanog osisanog na keca al vas problem je u tome sto takvi najvise sto mogu je da vas dobro opreme i to je to jer jednostavno niste za druzenje ... za druzenje je neka do 35 s kojom kolko tolko mogu da se skontam ...

Ne znam, reci cu ti da li je stvarno tako kad budem baba. Za sada su mi ti mladi, napucani, i osisani totalno neiskusni. Pa jos kad promase :fdlan:

Mislim da totalno pogrešnu predstavu imaš o tome ko ovde koliko godina ima. Moj prijateljski savet je da ne pričaš dok ne proveriš. Važi?

- - - - - - - - - -

Nemoj molim te, najlepša si takva kakva jesi! (Standardna rečenica kojom muškarci pokušavaju da svoju dragu odvrate od kojekakvih kozmetičkih zavata)

Hehe, pa brci su odlika svake ozbiljne forumašice. Sad što sam ja još neozbiljna, to je druga stvar... :rotf:

Svaki pdf ima neku svoju svrhu i neki svoj cilj npr. na fudbalu pricamo o reprezentaciji o Zvezdi o partizanu , itd . . na politici pricamo o politici , na istoriji o istoriji a sta je ovde tema ?? Zali Boze 3 i po milke upisa ni za sta ... Zao mi vas .. koliko vremena potrosenog uzalud

Svaki pdf ima neku svoju svrhu i neki svoj cilj npr. na fudbalu pricamo o reprezentaciji o Zvezdi o partizanu , itd . . na politici pricamo o politici , na istoriji o istoriji a sta je ovde tema ?? Zali Boze 3 i po milke upisa ni za sta ... Zao mi vas .. koliko vremena potrosenog uzalud

A o politici i fudbalu nije uzalud? Hajde nemoj da zezaš, ako ti se ne sviđa ne moraš da dolaziš na ovaj pdf.

Poenta ovog pdf- je zezanje, na svoj i tudji racun. Niko nikome ne zamera. Cesto me neki postovi zdravo nasmeju. Nema negativne energije, osim ako je neki pojedinci ne unesu. Nema zestokih napadanja.
O fudbalu mi se ne prica, politici jos manje... Dosta mi je nje u RL. Ovde dodjes, procaskas malo, nasmejes se i odes. Eto, bar ja to tako gledam.

P.S. Jos ako se i torbanje desi, ihiiii to je plus veliki ;)

Poslednja izmena:
Poenta ovog pdf- je zezanje, na svoj i tudji racun. Niko nikome ne zamera. Cesto me neki postovi zdravo nasmeju. Nema negativne energije, osim ako je neki pojedinci ne unesu. Nema zestokih napadanja.
O fudbalu mi se ne prica, politici jos manje... Dosta mi je nje u RL. Ovde dodjes, procaskas malo, nasmejes se i odes. Eto, bar ja to tako gledam.

Jedini koji me je ovde zdravo nasmejao je Sinke hahaahah

Upravo tako, ovde je sasvim opuštena atmosfera, nema nekih svađa i ekscesa. Dođeš proćaskaš sa nekim zanimljivim
ljudima i to je to.
Plus mogućnost da se dogodi torbanje, šta ćeš više.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back