Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakav je to podznak Forum Krstarica, pa još sa toliko brojeva ???devojkaK:
???antihrista:www.astro.com tu mozes da dobijes kartu, kratak pregled profila, uporedni i sl. sve je na engleskom.
Nisam sigurna da li me zezaskrvolok:A kakav je to podznak Forum Krstarica, pa još sa toliko brojeva ???![]()
Da ne razmišljaš puno i gubiš vreme koje možeš KORISNO posvetiti astrologiji : ZEZAM TE !!!devojkaK:Nisam sigurna da li me zezaskrvolok:A kakav je to podznak Forum Krstarica, pa još sa toliko brojeva ???![]()
. Razumem sve tvoje sale osim ovog pitanja. Ako nije sala, reci mi koje su brojevi. Mislis na stepene?
krvolok:Da ne razmišljaš puno i gubiš vreme koje možeš KORISNO posvetiti astrologiji : ZEZAM TE !!!![]()
To sam samo u podznaku i to kada se poklopi Uran u direkciji sa Plutonom, a u opoziciji sa Venerom koja je u egzaktnoj konjukciji sa retrogradnim Merkurom ..., a onda sam rekao : " Vidi, lutko, pošto večeras igram skuplji poker, ovde sam ISKLJUČIVO da te pitam KAKO ĆU PROĆI, a ne tu neke fantazije ... !!! ", i tako se VRLO BRZO završila moje formalna astrološka edukacija !!!peach:krki,sta si ti u horoskopu?![]()
pijaVica?![]()