Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kod mene , u 26-oj , jos uvek dominira moj znak , Vaga . . Mislim da vaga ima najupecatljivije karakteristike koje se ne mogu sakriti , neodlucnost napr. .. tako da sam ubedjen da Vaga jos uvek deluje .. mada ne bih voleo da mi se podznak umesa u zivot .. haha
Meni je definitivno asc poceo da se opasno oseca oko 30-31 god..a sigurna sam jer su potpuno razliciti znak i podznak-zemlja i vazduh...i dalje mi ze cini da imam krizu identiteta ili da sam vishestruka licnost ::
Подзнак и друге ствари које га непосредно боје имају улогу физичке појаве, првог утиска, прве реакције и вероватно још ствари. "Важи се" од почетка до краја. Неке друге ствари могу да га касније засене
На мом примеру, асц рак је био доста утицајан док нисам поч`о да сазревам. Онда је сцену лако преузео истакнути Марс (рибе), а сада је преузима и истакнуто Сунце (водолија). Од подзнака остаде само физичка појава, која још увек завара грабљивице да почну да ме чачкају.