Podzemne vode

Svasta se pise o tome..da li je zdravo biti na takvoj povrsini ili nije..ali.kada se razmisli bolje znaci da bi nam kuce bile polu prazne jer je veca povrsina prekrivena vodama..ali opet sa druge strane me zbunjuje to zdravlje ukucana.i pre nego sto sam saznala za vode ja nisam dobro spavala na toj strani kreveta,pa kad mi covek rekao da promenim strane skroz druga prica,cak vise ni ne sanjam,a na onoj strani sam sanjala strasno,a to mu nisam rekla,da ne bude da me zabunio pa sam poverovala

Da li neko ima iskustva sa podzemnim vodama?Citala sam i slusala mnoge price o tome, ako je kuca ili zgrada igradjena tamo gde tece podzemna voda,stanari se razboljevaju od teskih bolesti i svaki drugi covek ko se doseli na takvo mesto ubrzo se razboli.Moja kuca je sagradjena na takvom mestu,i tamo gde prolazi naj veci cvor podzemne vode sedi moja mama godinama,dok je bila zaposlena nije bila kuci cesto,a posle je dobila otkaz i pocela da ima psihicke smetnje,bol u zeludcu,u glavi,nestanak energije,uvek se oseca slabo kao da nema snage,uvek je nervozna bez razloga i jako negativna,uvek su joj u glavi lose misli,pa tako i nama ukucanima privuce te misli.zvali smo coveka koji se bavi pregledanjem kuce viskom i rekao je kuda prolaze te vode kroz kucu.Spavala sam na strani kreveta gde mi je ispod glave prolazila voda i svako jutro sam se budila umorno,rekao mi je da promenim raspored sobe ili da promenim polozaj,samo da se rotiram,da glavom legnem tamo gde su mi noge.Poslusala sam ga i vise nemam problem.Ali mama je i dalje nastavila da sedi na tom mestu i njoj se pogorsava stanje.Da li verujete u te vode,i kakva iskustva ste imali sa tim?

Pa, sad... lakše je verovati da voda kao jedan od osnovnih i glavnih elemenata ima uticaj na naš život nego u bilo šta...
Dakle, većina našeg bića je voda, pa zašto i spoljne vode ne bi imale uticaj na nas?
Nije to samo voda, nego i sve što je u njoj, rastvorljivo i nerastvorljivo...
Pitanja su na mestu, mada se do sad nisam bavila tom temom.
Ja seljakam nameštaj malo-malo jer zimi vodim borbu protiv buđi, to mi dodija svake godine, severni zid buđa i to stalno treba da se leči... Interesantno je da mi i u astrološkom čitanju stoji Neptun kao porozna voda u kući gde sam rođena, to samo jede, stvara nove oblike života... kao da mi reka teče tik uz taj severni zid...
I stvarno sam primetila da nekad gde mi je krevet utiče na to kako spavam i kako se osećam danju.
Ima neke veze-isti je krevet, isto sve, samo se vrtim na različite strane sveta...
Ne samo to, nego i radni sto mi različito odgovara kad je okrenut ovako ili onako.
Šta je to...
Boga pitaj!
:confused:

Pa, sad... lakše je verovati da voda kao jedan od osnovnih i glavnih elemenata ima uticaj na naš život nego u bilo šta...
Dakle, većina našeg bića je voda, pa zašto i spoljne vode ne bi imale uticaj na nas?
Nije to samo voda, nego i sve što je u njoj, rastvorljivo i nerastvorljivo...
Pitanja su na mestu, mada se do sad nisam bavila tom temom.
Ja seljakam nameštaj malo-malo jer zimi vodim borbu protiv buđi, to mi dodija svake godine, severni zid buđa i to stalno treba da se leči... Interesantno je da mi i u astrološkom čitanju stoji Neptun kao porozna voda u kući gde sam rođena, to samo jede, stvara nove oblike života... kao da mi reka teče tik uz taj severni zid...
I stvarno sam primetila da nekad gde mi je krevet utiče na to kako spavam i kako se osećam danju.
Ima neke veze-isti je krevet, isto sve, samo se vrtim na različite strane sveta...
Ne samo to, nego i radni sto mi različito odgovara kad je okrenut ovako ili onako.
Šta je to...
Boga pitaj!
:confused:
I ja kazem da ima necega,kako kazu da voda odnosi sve negativno pa i ta podzemna ko zna sta nosi sa sobom.imala sam prilike da vidim ljude koji tako razmestaju namestaj cesto inisto su mi rekli..verovatno da utice na neko nase stanje u toku dana ali razmisljam da li je moguce da nam pogorsa zdravlje?..

.verovatno da utice na neko nase stanje u toku dana ali razmisljam da li je moguce da nam pogorsa zdravlje?..
Pa, sad, ako si duže vreme u nekim lošim osećanjima, to rezulitira nekom depresijom, anksioznošću, fobijama, a to niko ne želi?
Iskreno, ja sam sad počela sa direktnim obraćanjem Isusu Hristu i sve što me muči ispovedam njemu.
Naravno, najbolje je ako se može krevet za spavanje postaviti ka Istoku, pa na ma kojoj strani spavaš, deluje blagotvorno.
Treba i molitve, ali deluje.
A vode... hm... eto, i dalje, ne znam! :rida:

Pa, sad, ako si duže vreme u nekim lošim osećanjima, to rezulitira nekom depresijom, anksioznošću, fobijama, a to niko ne želi?
Iskreno, ja sam sad počela sa direktnim obraćanjem Isusu Hristu i sve što me muči ispovedam njemu.
Naravno, najbolje je ako se može krevet za spavanje postaviti ka Istoku, pa na ma kojoj strani spavaš, deluje blagotvorno.
Treba i molitve, ali deluje.
A vode... hm... eto, i dalje, ne znam! :rida:
I ja govorim molitve,inace radim ono sto mi odgovara a mnogi bi rekli da nisam normalna:zcepanje:Ali mi to pomaze u svemu u toku dana.ranije nisam govorila molitve,bas tad kada sam spavala na onoj strani

Voda bez koje ziva bica ne mogu da opstanu kao ni život ne Zemlji ne moze biti negativna..
Šta sa onima koji zive na ostrvima okruzeni vodom i imaju kuce na tim ostrvima.

Slana voda je drugo.so cisti od negativnog.a podzemne vode su prljave.i kada buse bunar pre toga proveravaju kvalitet vode
slana morska voda je otrovna za pice a boravak pored jezera i reka koje su isto "prljave" je izuzetno zdrav.

Mrtvo more je zbog soli toliko otrovno da u njemu ne moze da opstane nijedan zivi organizam.

Sa druge strane podzemne i bunarske vode su mnogo kvalitetnije od ove koju mi koristimo.

Poslednja izmena od moderatora:
slana morska voda je otrovna za pice a boravak pored jezera i reka koje su isto "prljave" je izuzetno zdrav.

Mrtvo more je zbog soli toliko otrovno da u njemu ne moze da opstane nijedan zivi organizam.

Sa druge strane podzemne i bunarske vode su mnogo kvalitetnije od ove koju mi koristimo.
Vazi,moze se sve ovo i lepim recima objasniti.Teme svi zapocinjemo zbog toga da bi razgovarali o tome i mozda saznali nesto novo..Ne treba se nervirati oko podznih voda..samo opusteno,bice sve uredu i ako su stetne i ako nisu 🙌

Back