Da li neko ima iskustva sa podzemnim vodama?Citala sam i slusala mnoge price o tome, ako je kuca ili zgrada igradjena tamo gde tece podzemna voda,stanari se razboljevaju od teskih bolesti i svaki drugi covek ko se doseli na takvo mesto ubrzo se razboli.Moja kuca je sagradjena na takvom mestu,i tamo gde prolazi naj veci cvor podzemne vode sedi moja mama godinama,dok je bila zaposlena nije bila kuci cesto,a posle je dobila otkaz i pocela da ima psihicke smetnje,bol u zeludcu,u glavi,nestanak energije,uvek se oseca slabo kao da nema snage,uvek je nervozna bez razloga i jako negativna,uvek su joj u glavi lose misli,pa tako i nama ukucanima privuce te misli.zvali smo coveka koji se bavi pregledanjem kuce viskom i rekao je kuda prolaze te vode kroz kucu.Spavala sam na strani kreveta gde mi je ispod glave prolazila voda i svako jutro sam se budila umorno,rekao mi je da promenim raspored sobe ili da promenim polozaj,samo da se rotiram,da glavom legnem tamo gde su mi noge.Poslusala sam ga i vise nemam problem.Ali mama je i dalje nastavila da sedi na tom mestu i njoj se pogorsava stanje.Da li verujete u te vode,i kakva iskustva ste imali sa tim?