podzemne baze

U mom gradu ima povezanih atomskih sklonista ili baza. Jedna se nalazi na igralistu i kada su moji drugovi usli nasli su novine iz 1854 i tako nekih. Takodje i stare krevete natpise i ostalo. Uglavnom sve su spojene.

1.02 biliona dolara budzeta?! :eek:

Nemo'te molim vas... :lol:

A sto me najvise fascinira je cinjenica da se uvek pojavi neki lik koji je navodno nesto preziveo, radio je to i to i bio veoma bitna osoba. Takodje ima dokaze u vidu neki metala, delova i prica za malu decu... Takodje vanzemlajci u ratu sa zemljanima u podzemnoj bazi.. To mi deluje kao dobar scenario za nekih film B produkcije...

Vise o ovome u Istoriji Galaksije, strane od 49 - 55.

Vidi ovde. Rat je bio u Dulce bazi.

Izmedju ostalog, u filmu 2012 videcete kako jedan glavnih likova koji su zaduzeni za podzemne baze i Nojeve arke, kaze da izgradnja tih stvari nije moguca iz drzavnog budzeta, pa su samo najbogatiji platili po nekoliko milijardi da bi preziveli.

I eto njima novca za izgradnju ma bilo cega. Obratite paznju. Film je umetnost, a ne film kao film. Preko toga nam se salju poruke.

sta ako ovaj covek govori istinu i vi zivite u zabludi, a da niste ni svesni toga??

A zar mislis da ga ne bi bilo koja vlada likvidirala? Pa samo razmisli sta su radili ovina koji su znali pravu istinu o onome sto se dogodilo sa ekoloskom katastrofom i izlivanjem nafte? pa pobili ih... A ovaj ovde slobodno prica o najvecim tajnama drzave i jos navodno ima vanzemaljske artifakte kod sebe.... Nece da moze....

Vidi ovde. Rat je bio u Dulce bazi.

Izmedju ostalog, u filmu 2012 videcete kako jedan glavnih likova koji su zaduzeni za podzemne baze i Nojeve arke, kaze da izgradnja tih stvari nije moguca iz drzavnog budzeta, pa su samo najbogatiji platili po nekoliko milijardi da bi preziveli.

I eto njima novca za izgradnju ma bilo cega. Obratite paznju. Film je umetnost, a ne film kao film. Preko toga nam se salju poruke.

Ma da rat u bazi... Oci sve pobili, imaju tehnologiji koja je svetlosne godone ispred nase a rat izmedju rasa zavrsili u bazi... Bemoj mi reci da verujes u te stvari....?

Sukob izbio legendo, ne rat. SAD i Greysi su u nekoj vrsti personalne unije, mada je SAD potpisala svoje unistenje kad je to uradila. Vise o tome u Istoriji Galaksije, tamo je bolje objasnjeno.

Legendo? Lol, barem nisam toliko, hmmm sta je prava rec? Pa recimo, "cudan" da poverujem u gluposti o sukobima izmedju "sivih" i ljudi i nekim bazama... Koliko moras da budes "cudan" da u takve stvari poverujes...

Back