Podvojene ličnosti

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Pošto je forum u duhu prosvećenosti poslednjih par dana, a bez lažne skromnosti moram priznati da je i mojih par tema dobrinelo da se atmosfera održi na visini zadatka, postavljam sledeću temu u cilju nastavka tradicije.

Ja bih vala bila Dama i to ona iz karata i vala ne bih bila pik, al' bih bila karo ( bez ja bih te... od strane muških forumaša). Nekako mi ta boja luđačka, polušizofrena, a opet inteligentna. Pošto sam ja strašno lucidna, ali kat- kad glupa osoba to je moja sušta suprotnost.
Znači koja bi vi podvojena imaginarna ličnost bili?
Ne moš reć' Hitler? Je l' ga bilo? Bilo... Znači Spajdermen, Supermen, Mjau- Mjau... i zbog čega?

Pošto je forum u duhu prosvećenosti poslednjih par dana, a bez lažne skromnosti moram priznati da je i mojih par tema dobrinelo da se atmosfera održi na visini zadatka, postavljam sledeću temu u cilju nastavka tradicije.

Ja bih vala bila Dama i to ona iz karata i vala ne bih bila pik, al' bih bila karo ( bez ja bih te... od strane muških forumaša). Nekako mi ta boja luđačka, polušizofrena, a opet inteligentna. Pošto sam ja strašno lucidna, ali kat- kad glupa osoba to je moja sušta suprotnost.
Ne moš reć' Hitler? Je l' ga bilo? Bilo... Znači Spajdermen, Supermen, Mjau- Mjau... i zbog čega?

mislis koj nam je alter ego?
ne znam
tanka je linija izmedju ludosti i gluposti
ja sam vise ko Carli Caplin

Alisa u zemlji cuda...i/ili Sanja, Mome Kapora...
Tako se cesto osecam...pa se lako poistovetim.

:heart: Najlepsa bajka za odrasle. Ali koju treba svaka devojcica da procita pre puberteta. Kako kasnije ne bi izgubila sebe...
Zaljubljena sam u Kapora, i danas. A najvise sam se pronasla u Uni.

A podvojena licnost...Verovatno neki tragicni lik, poput "Dame s kamelijama", Rada iz "Cigani lete u nebo", devojcica iz "Ljubavnika" Marguerite Duras (jer je u meni cucala neka vrsta "Lolite"), a Frida Kalo je posebna prica :)

a sto :rumenko:
pa bio bih neki usamljeni kauboj lovac na ucenjene glave

Podvojena sam ličnost, podvojena nego šta.
U suštini sam smirena, skoro aparična i tiha, poput ove žene sa moga avatara.
A kad mi dođe na vrata i kaže da hoće da mi seče struju za yebenih 6000 dinara, a da me niko pre toga pismeno nije obavestio, e onda poludim.:histericna:
I koja je to suma nakon koje neko hoće da seče struju, i gde piše da si me obavestio da ćeš da primeniš sankcije....
Suma sumarum http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/0b/ef/Angry%20woman%20with%20knife.jpg?itok=dPM5Pw5n

Podvojena sam ličnost, podvojena nego šta.
U suštini sam smirena, skoro aparična i tiha, poput ove žene sa moga avatara.
A kad mi dođe na vrata i kaže da hoće da mi seče struju za yebenih 6000 dinara, a da me niko pre toga pismeno nije obavestio, e onda poludim.:histericna:
I koja je to suma nakon koje neko hoće da seče struju, i gde piše da si me obavestio da ćeš da primeniš sankcije....
Suma sumarum http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/0b/ef/Angry%20woman%20with%20knife.jpg?itok=dPM5Pw5n
Nadam se samo da nemaš kapacitet bečenja očiju kao ona.

Back