Podvodni zid oko planete

Schrodinger

Elita
Poruka
15.366
ŠOKANTNO OTKRIĆE! Sateliti snimili misteriozni zid na dnu okeana koji okružuje celu planetu! (VIDEO)
Gugl Zemlja (Google Earth) snimio je obrise podvodnog zida koji se pruža po dnu Tihog i Atlantskog okeana i okružuje našu planetu.
Istraživači tvrde da je ovaj podvodni zid duži od 10.000 kilometara, a najjasnije se vidi blizu kod obala meksičke savezne države Donje Kalifornije.
Koordinate su 12°8’1.5″N, 119°35’26.4″W. Takođe kažu da ovo nije prirodni fenomen, nego delo ruku - da li ljudskih, da li neke druge napredne vrste.

Poslednja izmena:
U tih 95% ostatka sigurno ima vazda zanimljivih stvari.
https://www.conopljanews.net/tajna_morskih_sirena.html
Ništa manje upečatljiv opis susreta s tajanstvenim 'morskim zavodnicama', dala su dvojica francuska mornara i četiri crnca, koji su 23. maja 1671. godine plovili mirnim vodama otoka Martinique. Na njihovo veliko zaprepaštenje, iz vode je iznenada izronilo biće s licem i poprsjem mlade žene i vitkim, izduzenim donjim telom koje se završavalo skladnim - ribljim repom!
Nekoliko godina kasnije, mornari s britanskog broda 'Kent' ugledali su u vodama Grenlanda čudno morsko stvorenje, koje je od glave do pojasa ličilo na čoveka, dok je drugi dio tela bio posut srebrnkastim krljustima.

Трагови предпотопне цивилизације?
Mozda neka podvodna rasa?

Dvojica naučnika biologa, koji su usled svojih ranijih otkrića i istraživanja u okviru američke agencije za podmorska istraživanja (NOAA) vezanih uz "sirenolike humanoide" izgubili kredibilitet pod optužbama američkih vlasti da samo skreću pažnju na sebe, a i oduzeti su im gotovo svi materijali,a u martu prošle 2013. godine proveli su više istraživanja u Norveškom moru uz severoistočnu obalu Grenlanda, na kojoj su već više puta zabieženi susreti sa "čudnim morskim čovekolikom stvorenjima".
Ovaj je snimak, međutim, samo jedan u moru primera u kojima su se ljudi posljednjih godina susretali s ovim neobičnim i nepoznatim bićima: pre 20-ak godina dvojica su dečaka u državi Vašington na severozapadu SAD-a na plaži pronašli čudno nasukano telo slično stvorenjima iz horror filmova, koje se pokazalo živim, nakon čega su dječaci trkom pobjegli.
Kasnije su, pod pritiskom vlasti i psihologa sve opovrgnuli, tvrdeći da je reč o običnoj foki?!. Isto tako u Južnoafričkoj Republici pronađeni su 2006. veliki delovi tela takođe neidentifikovanog morskog bića, koji su se do 2007. godine čuvali i proučavali u južnoafričkom institutu za nauku , sve dok te godine u njega nije provalila američka vojska?! i oduzela ih pod izgovorom da je to intelektualno vlasništvo SAD-a?? 2003. godine spasilačka ekipa britanske mornarice je uz obalu Kornvila u Engleskoj uočila "davljenika" za kojeg se pokazalo kasnije da "nije ljudsko biće" i da ima rep kao škrge?!."

Zanimljive su dve veze između svih tih slučajeva: sirenolika su bića "morske sirene" su uvek prilično slično opisivana, a vlasti su se uvijek trudile sakriti i demantovati dokaze o pronalasku tih morskih tajanstvenih bića, naročito kada se vidi umešanost vojnih snaga SAD-a koje nisu prezale ni od provale u institut druge države na njenoj teritoriji samo da bi sprečile dalja istraživanja. Zašto?

U svojoj studiji Dr. Paul Robertson, koji je zbog svojih istraživanja otpušten iz NOAA-e i javno označen kao "ludak i idiot", tvrdi da su tokom proučavanja kada su bili zaposleni u NOAA slučajno pronađeni dokazi o opasnim istraživanjima podmorskog sonarnog naoružanja, koje navodno potajno provodi Mornarica SAD-a u južnom Pacifiku i Atlantiku i time ugrožavajući na hiljade vrsta riba i morskih sisavaca, pre svega kitove, koji se zbog toga i nasukavaju i umiru u zadnje vreme masovno na obalama okeana. Objavljivanje studija o sirenolikim bićima javno bi otkrilo i postojanje tih ilegalnih istraživanja, zbog čega se američke vlasti, prema njemu, grčevito bore protiv objavljivanja ikakvih dokaza o postojanju sirena, i globalno ih pokušavaju proglasiti prijevarom i smijurijom. https://zanimljivostidana.com/index...rske-sirene-zaista-postoje&catid=8&Itemid=106

Abe-sapien-hellboy-movie-facts-featured-image.jpg

Ejb, Ejb Sapijen, Biro za paranormalna istrazivanja i odbranu.:cool::lol:

Odgovori, koje nisi doneo.
Zasto trazis od drugog, u ovom slucaju mene, nesto sto ni sam nisi kadar?:)
Ne razumem sta ocekujes, da lupam ko i vi?:D "Sirene"?:lol:
Ovo jeste fantasticno naucno otkrice, jos jedno u nizu potvrda prastarih civilizacija, ali "sirene"...:roll: (cak i da ima dokaza i za njih;))
Da smo iole ozbiljniji s odgovorima, tipovali bi recimo na alijene, i to mozda iz najranijeg perioda formiranja Zemlje, pre okeana?:)
U video-klipu se ukazuju tragovi tog zida i na ostrvima, dakle kopnenim strukturama. Sta bi sirene radile, izlazile iz mora i hodale na rukama?:lol:
Evo ti odgovor,alijeni.:)

Zasto trazis od drugog, u ovom slucaju mene, nesto sto ni sam nisi kadar?:)
Ne razumem sta ocekujes, da lupam ko i vi?:D "Sirene"?:lol:
Ovo jeste fantasticno naucno otkrice, jos jedno u nizu potvrda prastarih civilizacija, ali "sirene"...:roll: (cak i da ima dokaza i za njih;))
Da smo iole ozbiljniji s odgovorima, tipovali bi recimo na alijene, i to mozda iz najranijeg perioda formiranja Zemlje, pre okeana?:)
U video-klipu se ukazuju tragovi tog zida i na ostrvima, dakle kopnenim strukturama. Sta bi sirene radile, izlazile iz mora i hodale na rukama?:lol:
Evo ti odgovor,alijeni.:)
Druže,ne očekujem od tebe da daš dokaz ičeg u vezi podvodnog zida oko planete,ali eto nisam ni očekivao ni da omalovažavaš slikama iz filmova,to je sve.
Cenim te kao načitanu osobu,što si dokazao da jesi,ali ti i dalje svrstavaš pored svog tvog načitanog,praviš korpe za odredjene gde ćeš ih smestiti.
Predlažem da proširiš svrstanost. Jedna osoba kaže,sirene,resto tu spada,kao podrška,jer nije napravila kontra argument? Šta kažeš za "ne mogu da dokažem suprotno" argument,zato ćutim. Pusti narod,ne zagadjuj tudje mišljenje bez potrebe.

Ispašće da branim osobu koja neće da se brani sama.
Neka budu elijeni iz prastarog sveta,odlično.
Nemas razloga da bilo koga branis, ta misao je nesto sto se naziva "mac sa dve ostrice", jer i napad nije ad hominem, vec apsurd neverovatnoga.I objasnicu::cool:
Pre svega, valjalo bi naglasiti da je svestranost racionalni, a ne iracionalni koncept. Uporedi sve nespoznato, i-racionalno, slobodno sa okeanom.
Susret logosa s bilo kojim delom tog nepreglednog okeana donece logosu atribut svestranosti, ali to nije njegov cilj sam po sebi. Nomen est omen.
Samo ti ime govori: logos-logika, svest... Logos dobija uvid u odredjene raznolike cinjenice medju kojima ce vremenom doci do kohezije metodom verovatnoce.
To je delimicno intuitivan, ali postojeci, ostvariv metod i deluje na vise nivoa. Ipak, nije i jedini kognitivni, ali je postojec. Ako izbacimo sve to, i ostanemo na
fascinaciji svestranoscu, dolazimo do falsh-moderne ideje "samo nebo je granica". Pre ce biti: pakao irelevacije...Znamo da je Endi Vorhol rekao da ce svako imati 15 minuta slave, ali ovde nije rec o slavi, vec o necemu sasvim drugom. Rec je o spekulaciji, ili kako pravoslavni mistici kazu `sozercenju`, sazrevanju. Lako je pretpostaviti da do ovoga nece doci ukoliko osoba dozvoli da ga kojekakve `istine`, `zeljeni odgovori`, `fantasticna objasnjenja`, `davanje masti na volju`, odvedu daleko ne samo od njega samog, vec i od materije ciji su delovi do njega dospeli i s kojom je resio da se uhvati u kostac i najpre sebi proba da je obrazlozi, a tek potom drugome...Dakle, eto, nabrojao sam upravo ovde `cetiri konja` (nazovi ih i apokalipse slobodno:cool:), sposobna da rascerece ljudski duh...:neutral: Rastuzuje me cinjenica da sam svestan da se upravo to dogadja sa vecinom postova koji se ovde ostavljaju kao svedocanstvo ovoga. Ovo nije apel za odgovornost spram izgovorenih reci i tvrdnji, ne...Samo je cudno kako je ovaj (pod) forum postao lakmus-papir za utvdjivanje ovakve neodgovorne, pogibeljne logike kod ljudi u stvarnosti. Ja ne znam sta svako od vas koji ovde pise radi u stvarnosti i cime se bavi, ne znam odakle konkretno imperativ da mi postovi na ovom delu foruma zvuce i deluju ozbiljno spram ponekad s uma sisavsih tema koje se iznose, ali je to tako uostalom kako je.:) Cini mi se da ovde dolazi jedna individua koja cak nema vise smelosti da o sebi govori u 1.licu jednine, vec se izrazava u mnozini - sto je neverovatna ilustracija ovog personalnog raslojavanja i duho-cerecenja cetiri konja apokalipse,kako sam to metaforicki malopre opisao na krajnje opusten i razlozan nacin. Moderator si, i cenim te zbog toga, ali i da nisi, reci cu ti sta smatram poentom ovog (nekada uspesnog) podforuma.;) Istinu ne mozemo znati niti ti niti ja.:) Oduvek je bilo smesnih kategorickih tvrdnji, fantasticnih objasnjenja, pseudologie fantastice i sl. ali najblize, najBLAZE, i najugodnije sto bi ovaj forum imao i (nekad) mogao da ponudi su PRETPOSTAVKE, a ne APSOLUTNE TVRDNJE.:) A ZABAVA, u cijem okviru se podforum nalazi, pocinje onog trenutka kad u igru, da igru, udje konferensje VEROVATNOCA.... Ona i samo ona dokaz je da osoba u sebi ima prostora i kapaciteta za razlozno razmisljanje i valjanu diskusiju. Vremenom, cak ce i ranija cvrsta verovanja i ubedjenja oksidirati i ispariti u alkoholnom vrenju, pitkom kao vino, pred onim prvim, pocetnim, vezanim za razlog zbog kog je bilo ko prvi put kliknuo na ovo mesto, a to uverenje prosto glasi: "Verujem da postoji nesto sto i pored svega sto covek zna, jos nije objasnjeno, sto je misterija, i domen natprirodnog." Eto, samo to toliko jednostavno je potrebno da to biva ono sto sustinski jeste.:) Eto zadatka za buduce razmisljanje i mudro podizanje (kvaliteta) diskusija na forumu na bolji i veci nivo...Kazem da pamtim nekadasnji, pre nego sto sam te nalazio ovde uopste,kamoli kao moderatora. Cenim da ce ti to saznanje ubuduce pomoci. I ne brini: zabava tolerise i frivolnost i duhovitost vrcavog smisla. Uz ove direktive, i zahvalnost za komplimente (nikada do kraja opravdane).. Laku noc.😊:hvala:

Poslednja izmena:
Nemas razloga da bilo koga branis, ta misao je nesto sto se naziva "mac sa dve ostrice", jer i napad nije ad hominem, vec apsurd neverovatnoga.I objasnicu::cool:
Pre svega, valjalo bi naglasiti da je svestranost racionalni, a ne iracionalni koncept. Uporedi sve nespoznato, i-racionalno, slobodno sa okeanom.
Susret logosa s bilo kojim delom tog nepreglednog okeana donece logosu atribut svestranosti, ali to nije njegov cilj sam po sebi. Nomen est omen.
Samo ti ime govori: logos-logika, svest... Logos dobija uvid u odredjene raznolike cinjenice medju kojima ce vremenom doci do kohezije metodom verovatnoce.
To je delimicno intuitivan, ali postojeci, ostvariv metod i deluje na vise nivoa. Ipak, nije i jedini kognitivni, ali je postojec. Ako izbacimo sve to, i ostanemo na
fascinaciji svestranoscu, dolazimo do falsh-moderne ideje "samo nebo je granica". Pre ce biti: pakao irelevacije...Znamo da je Endi Vorhol rekao da ce svako imati 15 minuta slave, ali ovde nije rec o slavi, vec o necemu sasvim drugom. Rec je o spekulaciji, ili kako pravoslavni mistici kazu `sozercenju`, sazrevanju. Lako je pretpostaviti da do ovoga nece doci ukoliko osoba dozvoli da ga kojekakve `istine`, `zeljeni odgovori`, `fantasticna objasnjenja`, `davanje masti na volju`, odvedu daleko ne samo od njega samog, vec i od materije ciji su delovi do njega dospeli i s kojom je resio da se uhvati u kostac i najpre sebi proba da je obrazlozi, a tek potom drugome...Dakle, eto, nabrojao sam upravo ovde `cetiri konja` (nazovi ih i apokalipse slobodno:cool:), sposobna da rascerece ljudski duh...:neutral: Rastuzuje me cinjenica da sam svestan da se upravo to dogadja sa vecinom postova koji se ovde ostavljaju kao svedocanstvo ovoga. Ovo nije apel za odgovornost spram izgovorenih reci i tvrdnji, ne...Samo je cudno kako je ovaj (pod) forum postao lakmus-papir za utvdjivanje ovakve neodgovorne, pogibeljne logike kod ljudi u stvarnosti. Ja ne znam sta svako od vas koji ovde pise radi u stvarnosti i cime se bavi, ne znam odakle konkretno imperativ da mi postovi na ovom delu foruma zvuce i deluju ozbiljno spram ponekad s uma sisavsih tema koje se iznose, ali je to tako uostalom kako je.:) Cini mi se da ovde dolazi jedna individua koja cak nema vise smelosti da o sebi govori u 1.licu jednine, vec se izrazava u mnozini - sto je neverovatna ilustracija ovog personalnog raslojavanja i duho-cerecenja cetiri konja apokalipse,kako sam to metaforicki malopre opisao na krajnje opusten i razlozan nacin. Moderator si, i cenim te zbog toga, ali i da nisi, reci cu ti sta smatram poentom ovog (nekada uspesnog) podforuma.;) Istinu ne mozemo znati niti ti niti ja.:) Oduvek je bilo smesnih kategorickih tvrdnji, fantasticnih objasnjenja, pseudologie fantastice i sl. ali najblize, najBLAZE, i najugodnije sto bi ovaj forum imao i (nekad) mogao da ponudi su PRETPOSTAVKE, a ne APSOLUTNE TVRDNJE.:) A ZABAVA, u cijem okviru se podforum nalazi, pocinje onog trenutka kad u igru, da igru, udje konferensje VEROVATNOCA.... Ona i samo ona dokaz je da osoba u sebi ima prostora i kapaciteta za razlozno razmisljanje i valjanu diskusiju. Vremenom, cak ce i ranija cvrsta verovanja i ubedjenja oksidirati i ispariti u alkoholnom vrenju, pitkom kao vino, pred onim prvim, pocetnim, vezanim za razlog zbog kog je bilo ko prvi put kliknuo na ovo mesto, a to uverenje prosto glasi: "Verujem da postoji nesto sto i pored svega sto covek zna, jos nije objasnjeno, sto je misterija, i domen natprirodnog." Eto, samo to toliko jednostavno je potrebno da to biva ono sto sustinski jeste.:) Eto zadatka za buduce razmisljanje i mudro podizanje (kvaliteta) diskusija na forumu na bolji i veci nivo...Kazem da pamtim nekadasnji, pre nego sto sam te nalazio ovde uopste,kamoli kao moderatora. Cenim da ce ti to saznanje ubuduce pomoci. I ne brini: zabava tolerise i frivolnost i duhovitost vrcavog smisla. Uz ove direktive, i zahvalnost za komplimente (nikada do kraja opravdane).. Laku noc.😊:hvala:
Uvek je divno čitati tvoj dugi bistri post. Mišljenje u bukvalnom smislu. Ovde nema tvrdnje,da ima,bilo bi na drugom mestu,mi nećemo doživeti tako nešto.

Back