\\ Podsvest //

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3d0

Zainteresovan član
Poruka
140
Zanima me da li verujete da podsvest upravlja nasim zdravljem,ponasanjem,cak i time kakve cemo ljude privuci u svoj zivot?
Da li ste se nekada igrali podsvecu i pokusavali da je 'programirate' da radi u vasu korist?
Tema je vrlo siroka i dobrodosla su sva iskustva i misljenja... ;););)

Zanima me da li verujete da podsvest upravlja nasim zdravljem,ponasanjem,cak i time kakve cemo ljude privuci u svoj zivot?
Da li ste se nekada igrali podsvecu i pokusavali da je 'programirate' da radi u vasu korist?
Tema je vrlo siroka i dobrodosla su sva iskustva i misljenja... ;););)

Ima milion knjiga na tu temu...Jos sam davno procitala,"Moc podsvesti"..naravno da je podsvest cudo...Ima milion primera za to.Ne,ne znam sta je to,sto sam podvukla crvenim,ali verujem da kakve su ti milsi,da ti je takav zivot...I to je istina ziva.

Hm realno mislim da ne..nema sanse da sam podsvesno zeleo ili pomislio da ce me udariti auto i da jedva hodam od kichme..prosto ne verujem

A,ne u tom smilsu,Dzorzi..nego koliko ima ljudi koji o sebi misle super,a relano nisu takvi..ili koliko ima misica koje o sebi milse da nisu lepe..znaci,kako milsis,to je..Mozda nisi hteo da te udari bus,ali negativnim milsima i emocijama,privlacis lose dogadjaje i ljude..ok,nece te udariti bus,ali ce se desiti sigurno neka nepijatnost....O tome super govori trilogija "Transsurfing"...:)

Ne podcenjivati moc podsvesti,jer ipak,to je nase drugo ja,koje zna wise,moze wise...

Kod mesecara (owo je trenutno moje razmisljanje) podsvest se odaziva uticaju Meseca,sto im omogucava da cak mogu vertikalno da hodaju po povrsinama... Bar sam tako cuo...

A,ne u tom smilsu,Dzorzi..nego koliko ima ljudi koji o sebi misle super,a relano nisu takvi..ili koliko ima misica koje o sebi milse da nisu lepe..znaci,kako milsis,to je..Mozda nisi hteo da te udari bus,ali negativnim milsima i emocijama,privlacis lose dogadjaje i ljude..ok,nece te udariti bus,ali ce se desiti sigurno neka nepijatnost....O tome super govori trilogija "Transsurfing"...:)

Pa ja bas uvek mislim pozitivno..na bilo koji primer neko mi nesto kaze ruzno ili neki dogadjaj ja uvek okrenem na shalu i pokusam neku pouku pozitivnu izvuci..negativno je ono sto se desava oko nas sto vidimo i procitamo..neminovno je da razmisljamo o jucerasnjem dogadjaju ubistva i samoubistva..znaci u podsvesti su nam uvek ruzne stvari..nelogicno da ce se nesto slicno nama dogoditi ako je nebitno koji % u podsvesti

Svjest i podsvijest moraju uspostaviti saradnju Podsvjest usvaja samo ono sto zaista osjecate kao istinito i uvijek prihvata iskljucivo najsnazniju ideju Ulozite u podsvjest misli o napretku,sreci, bogatstvu i uspjehu....Nikako ne bi ste smjeli da ono sto jednog trenutka svjesno tvrdite vec nakon nekoliko trenutaka misaono osporite Time samo neutralisete ucinak pozitivne tvrdnje....Sve sto osjetite kao istinito i u mislima naredite da se ispuni,tako ce i biti....Eksperimentisite sa samim sobom sve dok se licno ne uvjerite da beskrajna inteligencija uvijek neposredno reaguje na svaku svjesnu pomisao....Svaka mentalna predstava jeste sustina zeljene stvari i dokaz postojanja onoga sto niko nije vidjeo Mentalna predstava vrijedi hiljadu rijeci Podsvjest ce materijalizovati svaku predstavu nastalu u svijesti i utemeljenu na vjeri.....Buducnost se vec nalazi u nasoj podsvjesti,utemeljena na nasem uobicajenom nacinu razmisljanja i nasim uvjerenjima Ukoliko neprestano tvrdite da vas vodi i usmjerava beskrajna inteligencija i da je sve dobro ovoga svijeta upravo vama na raspolaganju,vasa ce buducnost biti svijetla i vise nego pozitivna Vjerujete li u to i prihvatite li tu cinjenicu,ocekujte samo najbolje....:)

Back