Podsetnik

Uvek zaboravim da prebacim sve stvari iz jedne tasne u drugu...

Dakle: Novac, kljucevi, povlastica za prevoz, vlazne maramice, labelo, hemijska olovka, mobitel, flasica s vodom, i eventualno jos neke kartice ~~~ :aha:

zaboravljam sve...osim rođendanske datume par osoba...

- - - - - - - - - -

Ja sam zaboravila kuce u prodavnici,pa prodavacica trcala zamnom...:D ( ako me cuju ovi iz Orke , nagrabusila sam )

i ti si od onih što šetaju kučići u prodavnice...
jel zapišalo nekad neki raf i kakva je bila reakcija osoblja iste ?

Stalno zaboravljam da kazem ljudima nesto dobro, da pozdravim, da se zahvalim, mahnem, osmehnem, da kazem da mi znace.
Zaboravljam zato sto ne osecam potrebu za tim.
Izgleda kao formalnost, rutina, a zivot treba sklanjati dalje od rutine.

ili zato sto si samoziv trazis opravdanje u rutini.

- - - - - - - - - -

ja nikada nista ne zaboravljam i ne oprastam.

Video sam i promasenih ljudi i izjava, ali ti ga pretera.
Tako duboko nerazumevanje drugih ljudi mora imati jednako dubok uzrok.

Da, tesko je biti covek.

dovoljno sam te dobro upoznala kroz postove spram mene da sve sto ti napises postaje sprdnja od tvog pokusaja da budes...sta god pokusavas, a pokusavas.

evo ga opet :lol: ima pesma koja kaze lav sam u grudima, prijatelj ljudima, covek sam coveku, a lopov lopovu.

kao sto napisah i u kafani od tebe i ne ocekujem izvinjenje, jer mi ne treba izvinjenje od svakoga. i ne ocekujem da mi se poklonis, dovoljno si nizak.

po tvojoj logici o covecnosti svaka zrtva bi trebala da oprosti nasilniku, da bi ispala covek ili ako zrtva nije medju zivima, onda familija....ne biva to tako dragi moj hakime, jer onda bi se svaki nasilnik izvukao kada bi igrao na tu kartu.

Dal da pišem il da pamtim...msm napišem a onda spisak zaboravim da ponesem pa se napregnem da se setim napisanog:zcepanje:što je na kraju vrlo korisno za male sive ćelije:mrgreen:

Back