Подсетимо се комунистичких хероја у овом тешком времену!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да немаш појма ... Дакле, прво кажеш лично си их видела, па онда хвале се на нету. Па онда кажеш слали ти делегацију Образа, па онда ништа. Јел знаш ти уопште ишта о томе? Ако не, прекини да лупеташ. Овако, шириш лажи. Да, Крајина јесте српска.

Videla lično da lome i da nose zastave a na netu čula da su Obrazovci :) eto npr. mogu se pročitati kako se hvale posle mitinga posvećenom Radovanu Karadžiću na onom FSN, a isto tako i posle protesta februara prošle godine. Reći ću ti ime osobe sa kojom sam pričala, samo da proverim ko je bio ;)

A znam mnogo više nego što ti možeš da pretpostaviš, samo nemam potrebu da se dokazujem individuama poput tebe.

Krajina će biti srpska onda kada je na karti ucrtaju kao našu, do tada je to bezvezno fantaziranje pojedinaca :hahaha: Ako je srpska - što nije u Srbiji? Što nas niko tamo ništa ne pita? :lol:

Александре апелујем да комуницираш са Нојкићом (алијас како га другари зову ''Ноја'') са извесном дозом спрдње.Човек је у аватар турио келтски крст и глорификује кроз то десницу,а не зна да се наследници Келта гнушају фашизма и најоштрије осуђују оне који су присвојили тај симбол у десничарско-нацистичке сврхе.

То ће ти људи у Ирској најбоље објаснити!

Videla lično da lome i da nose zastave a na netu čula da su Obrazovci :) eto npr. mogu se pročitati kako se hvale posle mitinga posvećenom Radovanu Karadžiću na onom FSN, a isto tako i posle protesta februara prošle godine. Reći ću ti ime osobe sa kojom sam pričala, samo da proverim ko je bio ;)

A znam mnogo više nego što ti možeš da pretpostaviš, samo nemam potrebu da se dokazujem individuama poput tebe.

Krajina će biti srpska onda kada je na karti ucrtaju kao našu, do tada je to bezvezno fantaziranje pojedinaca :hahaha: Ako je srpska - što nije u Srbiji? Što nas niko tamo ništa ne pita? :lol:

Ма хајде ... рећи ћу ти ја бар 1000 имена људи који су у Образу. Немој да фантазираш сада.

Овим си показала да немаш појма.

И биће српска.

Образ углавно чине средњошколци и у том сам се више пута уверио на разно-разним протестима.Постоји чак и један виц за њих апропо протеста који се заказују касно увече,а он гласи:

Знате ли зашто Образовци иду први са протеста кући?

Морају клинци сутра ујутру у школу!

ois.jpg

Ma neću ja sa njim uopšte više da komuniciram. Prvo bi morao da nauči da poštuje sagovornika a ne da odmah optužuje nekoga da laže i smišlja teorije zavere a onda može da se javi ;) Ja svoje sagovornike selektujem a osoba poput njega mi se definitivno ne uklapa u profil onih na koje trošim vreme.

Оде човек на игноре.
:ok:

610x.jpg

Ivica Dačić (rođen 1. januara 1966. godine u Prizrenu) je predsednik Socijalističke partije Srbije, aktuelni zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije.

Osnovnu školu završio u Žitorađi, a gimnaziju u Nišu. Završio Fakultet političkih nauka u Beogradu sa prosečnom ocenom 10 (deset). Dobitnik više nagrada za najbolja studentska naučna ostvarenja.

Bio je prvi predsednik mladih socijalista Beograda 1990. godine i portparol Socijalističke partije Srbije od 1992. do 2000. godine. Bio je predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Beograda i potpredsednik Socijalističke partije Srbije od 2000. do 2003. godine.

Savezni poslanik u Veću građana Savezne skupštine Savezne Republike Jugoslavije i Skupštine Državne zajednice Srbije i Crne Gore od 1992. do 2004. godine.

Bio je ministar za informisanje u takozvanoj Prelaznoj Vladi Republike Srbije od oktobra 2000. godine do januara 2001. godine.

Nakon izglasavanja Vlade Mirka Cvetkovića u Narodnoj skupštini Republike Srbije 7. jula 2008. godine stupio je na dužnost zamenika predsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

Рецимо ја бих поменуо генерала-армије Петра Грачанина.
Човек је био херој отпора фађизму, а последњи ратни распоред имао је за време агресије НАТО.
Наиме, био је резервни генерал-пуковник, али због година није имао активни ратни распоред.
То вече када нас је напао НАТО пакт, јавио се у министартво одбране тражећи да га пошаљу на фронт.
Иначе цео дан је провео по канцеларијама разних официра тражећи да га активирају, на крају је добио униформу, али му нису услишили жељу да оде на фронт. Умро је 2004, унапређен је у највиши чин генерала-армије. Иначе био је и народни херој.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back