Podsecanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
torrente_bg:
Hahaaa! Pa oni ga i doveli na vlast 5.oktobra.Ti narko klanovi.
Kao ugasili su zemunski ,ali zato surcinski radi punom parom.Peconi i ekipa.
Eno ljudi pokupovase pola Srbije novcem od droge i slicnih legalnih rabota.

Pa kako to , sad radi Surcinski , kad nema Djindjica???
Ko ih podrzava??

Jocic, Bulatovic.???

Meni je Kostunjavi najsumniviji, onako usporen, sa poluzatvorenim okama i poluotvorenim ustima, stalno je ko stondiran......... :confused:

p.s.

Ne bi ja tako otvoreno, na internetu prozivao Peconija za gudro.....pusti ti to, ne ti treba :wink:

@ eraser :D

pitaj nexusa... on je bio blagajnik dos-a zna odakle je lova dosla za 5 oktobar :D a ima i jesenas prepiska po tom pitanju. pametno reče onaj elvin koga ne mogu vise ocima da vidim...poli...keks .. smaras...

Pa bas su se nalezali.
Pa radi najvece poslove sada a radice jos vece i sutra kada neko drugi od ovih pretendenata na vlast dodje na istu.Upravo iz tog razloga sto su sve to isti olos SPS,DS,SPO,SRS,DSS,LDP,NS...
Zasto posle 5.oktobre Voja i Djindjic nisu pohapsili lopove iz SPS-a? Pa zato sto dok je SPS bio na vlasti svi su krali pa i taj Voja i Djindjic.Sto su svi oni kriminalci pusteni na slobodu posle sablje?Pa zato sto su svi povezani sa istim tim ljudima koji su ih i pohapsili.

Fincher:
Ma kreten.
posle 4og puta sam morao da ga pitam da li voli da ga neko tera u tri lepe ili nije popio lek danas.

I onda se hvalio kako je Duh sekire uništio forum.:lol:
Evo i citat iz poruke:

Pa neka sada moderatori razmišljaju ko se javlja sa koliko nickova i kome je cilj da "razjebe" forum.
ako je pera (zagor) u isto vreme i marlon
:| :| :|
dechko ima ozbiljnih psihichkih problema!!!

mada... sumnjam, marlon je za njega...
a mozda je samo Duh najveci ludak kog sam registrovao u zivotu 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back