Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
javno obavestenje da forumski korisnik moljac64 podrzava zene i zenski rod nikako naselje prema zenama ili vredjanje zena blacenje taman posla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takoe!a sad zeno mrs u kujnu!javno obavestenje da forumski korisnik moljac64 podrzava zene i zenski rod nikako naselje prema zenama ili vredjanje zena blacenje taman posla.
Pa, dečače, nije pojenta biti stoka, nego jerry je najslađe ono što ne možeš da imaš. To je izvučeno iz konteksta u službu humora. Užasan si.Никола Којо у филму "Лепа села лепо горе" опали шамар оној бичарки пиргавој и констатује:"Ух, како воле да их бијеш".
А он је тамо, у тој екипи био највећи 'ебач.
Чак се пиргава риба после баш са њим ******ила.
У филму "Ми нисмо анђели" Соња Савић објашњава карактер Николе Која, оно..кад набраја..."Не разумем зашто те жене толико воле. Неодговоран си, немаш пара, немаш посао, третираш жене као стоку".
И онда он поентира:"Мислим да је ово последње пресудно".
Сматрам да не треба да попустиш под женским притисцима, и да треба да останеш мачо тип, какав си увек био и не допустиш тим ђаволицама да те преваре!
Pa, dečače, nije pojenta biti stoka, nego jerry je najslađe ono što ne možeš da imaš. To je izvučeno iz konteksta u službu humora. Užasan si.
Nou, Ritardo. U principu svaki čovek želi da ulovi nešto. Onaj koji se otima (ili ona) je zanimljiv plen. Ne tretira ih on bukvalno kao stoku. Takav kakav je, neuhvatljiv, je zanimljiv ženama naveliko. Samim tim što mu i dižu cenu, jedna za drugom, sa kojima je bio.не разумем?
Најслађе ти је што не можеш да имаш Николу који те третира као стоку?
Ritardo, ne tretira ih kao stoku. Ne tretira ih uopšte. To je Sonjica tako rekla jerri je preosetljiva.Чекај, да појаснимо. Он третира жене као стоку, у смислу да их хвата као плен?
Стока је домаћа животиња, а плен у лову су дивље животиње.
Небитно,
ти очигледно не знаш о чему се овде пише.
Мислим да треба да се склониш, и пустиш нас не тако глупе да пишемо на миру.
a sta je slucajnost oba ta filma je napravio SRDJAN DRAGOJEVIC. da da da.
ja mislim da je on propo posle 90ih.Срђан Драгојевић је најјачи!
Добри су му и Ране, и Свети Георгије, и Атомски здесна.
И онај пeдерски филм исто.
Сад опет снима неки филм. видећемо какав је.
ja mislim da je on propo posle 90ih.
mi nismo andzeli 8/10 plitak ali simpatican
lepa sela 10/10 sjajan film jako realan
rane 10/10 ovo je najrealniji nas film koliko ja znam
andzeli dvojka 6/10 gledljiv ali neupamtljiv kao prvi
andzeli trojka 3/10 los film, poenta 0, nije smesan a komedija je
parada 6/10 film ima svoje momente al prakticno je jedna velika LGBT reklama
atomski zdesna 4/10 los film kao i andzeli trojka, prosto je los.
sad snima nebesa. zvuci obecavajuce. ali valjda su ok.
on je pisao scenario a rezirao neki drugi lik.Анџели тројку није он снимао.
Нема везе са тројком. Не знам тачно..ал ваљда права на анђеле имала нека филмска кућа...он то продо..или није...ал тројку снимали неки људи који са њим везе немају.
greetings from the opstina.Hvala na podršci, Moljac, meni to mnogo znači
Pozdrav za Surčin s Voždovca
a u stvarnom životu?Никола Којо у филму "Лепа села лепо горе" опали шамар оној бичарки пиргавој и констатује:"Ух, како воле да их бијеш".
У филму "Ми нисмо анђели" Соња Савић објашњава карактер Николе Која, оно..кад набраја..."Не разумем зашто те жене толико воле. Неодговоран си, немаш пара, немаш посао, третираш жене као стоку".
Сматрам да не треба да попустиш под женским притисцима, и да треба да останеш мачо тип, какав си увек био и не допустиш тим ђаволицама да те преваре!
joj što mi se sviđa ime Ritardo za muškarca mogu da zloupotrebim po koji put?Nou, Ritardo. U principu svaki čovek želi da ulovi nešto. Onaj koji se otima (ili ona) je zanimljiv plen. Ne tretira ih on bukvalno kao stoku. Takav kakav je, neuhvatljiv, je zanimljiv ženama naveliko. Samim tim što mu i dižu cenu, jedna za drugom, sa kojima je bio.
Ne bi trebalo da te sentence ozb shvataš, imaćeš problema sa zakonom.
a u stvarnom životu?
jel imaš neki primer iz stvarnog života?
filmove mogu i sama da puštam![]()
kako realni ljudski osećaji mogu da se poklope sa fikcijom iz filmova?А у филму истог редитеља, Св. Георгије убија аждаху, она црвена рибица не готиви свог мужа, наредника који је чува као мало воде на длану, уместо тога, она влажи на поручника кримоса који је третира као стоку.
Опет, какав ти је то пост.."то је само филм..имаш ли ти причу из реалног живота"???
Јбт...па уметничка дела, филмови, песме, романи и сл. управо томе и служе иако су фикција. Они преносе реалне људске емоције кроз фикцију.
jos od paskaljonijevog varljivog leta u sceni dok lezi na pesku i dirka pimpek , nikola je pokazao sta mu je zivotna preokupacijaНикола Којо у филму "Лепа села лепо горе" опали шамар оној бичарки пиргавој и констатује:"Ух, како воле да их бијеш".
ja sam uvek htela da budem kao mila i LI-LUkako realni ljudski osećaji mogu da se poklope sa fikcijom iz filmova?
misliš da bi žene trebalo da požele da ih muškarac tretira kao stoku zato što su to videle u nekom filmu?
da, na primer u filmu je moguće hodati po vodi, levitirati ili skočiti sa petog sprata otresti prašinu sa revera i nastaviti dalje
hoćeš li probati da to izvedeš zato što si video na filmu?
Isto mi je palo na pametjoj što mi se sviđa ime Ritardo za muškarca mogu da zloupotrebim po koji put?![]()
ja sam uvek htela da budem kao mila i LI-LU![]()