ПОДРШКА ЗА БЕЛОРУСКИ НАРОД И БАЋКУ ЛУКАШЕНКА!

Poruka
24.255

Случајно сам наишао на овај видео, а нисам знао за ово.

Само да питам ове наше на власти, КАКО ВАС БРЕ НИЈЕ СРАМОТА?!
Да окренете леђа оваквом човеку и белоруском народу.

Човек је подржавао наш народ у време агресије на(то)циста на нашу земљу, а Србија њима уводи санкције! СРАМОТА!
A0D4B9DE-5BBE-4795-9523-BEAE8D0E8B24_mw800_s.jpg

Flag-Pins-Serbia-Belarus.jpg

Ja lepo kažem: neka se Đilas pre sledećih izbora slika pored "Gošinih" taljiga, a ne novih beloruskih trolejbusa...
A nova vlada, ako je bude, da ukine sankcije...
Прекосутра/сутра је Видовдан. Све ће се видети на Видовдан. На Видовдан су послали Милошевића у Хаг и зајахали трон, сад ће исто тако да са њега зглајзну.

Ама не спемај. Јеббо сам и ја у тој чколи па се не фалим.

Него пред амбасаду са транспарентима подршке.

Ko je tamo yebo, na Institut za tropske i venerične bolesti.Ako se utvrdi da je zdrav, može pred ambasadu, transparentno.

Па људи, ова власт је урадила још гору и срамнију ствар против Белорусије, њеног народа и руководства од ових мизерних и безначајних санкција. Слала је обучене и организоване терористичке групе из Отпора са циљем да се изврши државни удар и свргне легално изабранавласт Белорусије. Ко је ово заборавио...ала ми имамо кратко памћење.

Прекосутра/сутра је Видовдан. Све ће се видети на Видовдан. На Видовдан су послали Милошевића у Хаг и зајахали трон, сад ће исто тако да са њега зглајзну.

Tako je.

I Franc Ferdinand je roknut na Vidovdan, iz principa.

Ne kapiraš zato što si antisprski nehrišćansko Lovecraftovski element sa ciljem da uništiš svaku podršku našem bratskom slovenskom i hrišćanskom narodu :rtfm:

Znači, neki performans na foru one ''Zone crveno'' od pre koji dan? Fazon, ti go se šetaš tu ispred ambasade a ova dvojica te prskaju pivom po hot dogu.

A Lukašenko koma.

Сутра плати два пива, а сад тражи да побришу овај спам.

Бедак ми да вас друкам.

Komunisti ne drukaju ! Inače stavljaš labelo :lol:

Držimo temu na vrhu, misliš da je to lako u 1 sat ujutru, radio sam danas 14 sati za svoje kapitalističke gazde !!!

Back