ПОДРШКА СВЕТОМ РАШИ

Бл:
crow:
Бл:
škorpion:
Ма где био срећа нек те прати сваки србин тебе ће да слави!
Поздрав из РС!

Помаже БОГ брате Србине. Никада Рашо неће злотворима пасти у руке.

ВИДОВДАНЕ МОЈЕ ОЧИЊИ ВИДЕ

Видовдане мој очињи виде
Тобом видим што други не виде
Видим Лаза честитога кнеза
Бесмртнога косовског витеза
И са њиме јато мученика
Из крви им изникли божури
Из костију знак часнога крста
Своје Небо носе на три прста.
Вјера им је основа прегнућа
А зеница Пресвета Тројица
Сви одоше у бој на Косово
За пресвето Име Исусово!
Видовдане мој очињи виде
Тобом видим што слепци не виде
Видим Лаза небом обасјана
И у њему зору новог дана
У васкрслом Христу запретана
Потврђеног Завјетом Косова
Јединога пута Србинова.

Митрополит Амфилохије, 1989.

i opet propovednik...

e ovde neko ne zaradjuje platu :roll:

brishi...

e pravoslavac josh uvek mi nisi odgovorio koj ti je taj svetac... taj Vid. trazio ga ja po onoj vasho Najsvetijoj knjizi (onu koju ti nijesi u zivotu ni vidio) i nema ga, pa te molim, objasni mi.

Секташ пу...и га.

:)

slab si sine...

vzeoy7y9:
zox:
škorpion:
Поздрав из РС!

Ma gde bio odgovaraces za zlocine kriminalcu jedan!
Svaki Srbin koji te slavi odrekao se covecnosti i ne zasluzuje nista bolju sudbinu od onih koje si Ti POBIO olosu!

DOLE VELIKOSRPSKI SLJAM!
ZOX,vido si kako su u Bosnu i Kosovo mudjadini sekli Srpske Glave!,kako se smes da osudis tako nesto da pises o Srpstvo a zivis u Beogradu? Zar ti nije zao izgubiti gl*vu?

Pa ako su mudzahedini sekli glave da li treba da opravdam da i Srbi seku7 glave nenaoruzanim ljudima.Jedan sovinizam se ne moze opravdati drugim!
Pa sta ako zivim u Srbiji.Imam vise prava da osudim srpski sovinizam svakako,nego neko ko ne zivi ovde.

crow:
Бл:
crow:
Бл:
škorpion:
Поздрав из РС!

Помаже БОГ брате Србине. Никада Рашо неће злотворима пасти у руке.

ВИДОВДАНЕ МОЈЕ ОЧИЊИ ВИДЕ

Видовдане мој очињи виде
Тобом видим што други не виде
Видим Лаза честитога кнеза
Бесмртнога косовског витеза
И са њиме јато мученика
Из крви им изникли божури
Из костију знак часнога крста
Своје Небо носе на три прста.
Вјера им је основа прегнућа
А зеница Пресвета Тројица
Сви одоше у бој на Косово
За пресвето Име Исусово!
Видовдане мој очињи виде
Тобом видим што слепци не виде
Видим Лаза небом обасјана
И у њему зору новог дана
У васкрслом Христу запретана
Потврђеног Завјетом Косова
Јединога пута Србинова.

Митрополит Амфилохије, 1989.

i opet propovednik...

e ovde neko ne zaradjuje platu :roll:

brishi...

e pravoslavac josh uvek mi nisi odgovorio koj ti je taj svetac... taj Vid. trazio ga ja po onoj vasho Najsvetijoj knjizi (onu koju ti nijesi u zivotu ni vidio) i nema ga, pa te molim, objasni mi.

Секташ пу...и га.

:)

slab si sine...

Шта да ти кажем ПОСТ је па несмем боље. :D

crow:
Бл:

ma kultura ne iznenadjuje

al si glup i nepismen i nenachitan jadan pa ni sam neznash o chemu prichash. a najgore shto si najgori smor na forumu.
Nepismen jeste, ali da je nenačitan, to već ne. Vidiš da je čitao Bibliju milion puta! I ostale sektaške stripove...

jomini:
crow:
Бл:

al si glup i nepismen i nenachitan jadan pa ni sam neznash o chemu prichash. a najgore shto si najgori smor na forumu.
Nepismen jeste, ali da je nenačitan, to već ne. Vidiš da je čitao Bibliju milion puta! I ostale sektaške stripove...

ХА ХА ХА ХА ви секташи стварно немате ништа паметно да кажете осим увреда.
:D :D

Nemojte toliko da se primate na Rasa i Ratka,svi su nas do sada izdali,nemojte da budete sto posto sigurni da su patriote i da se nikad nece predati,i da nemaju dogovor...Ja se nadam da su iskreni,i nadam se iskreno da nas nece razocarati,ali....
Skorpioni?kad su bili potrebni hrabri ljudi za rat(iz kojih pobuda su se oni prijavili,to nije bitno,novac ili nesto drugo-nije bitno),da se suprotstave koljacima mudzahedinima-bili su super....A posle rata....hajde u zatvor,sad su monstrumi i zlocinci..
Kad se vec prica o ubistvima kao da je to nista,hajde da idemo do kraja,do dna dna-nije u srpskim genima da uzivaju u mucenju.Gde ste vi videli da Srbi nekog peku na raznju,da ga deru zivog,itd.sa sve smejanjem???I uzivanjem?Pobogu!Na snimku onaj lepo kaze mudzahedinu/A nisi stenjao dok si klao Srbe?!Borili su se 24sata dnevno,videli bezbroj obezglavljenih i unakazenih Srba,poludeli od uzasnih scena ,i jednostavno ih streljali..Bez mucenja,bez uzivanja,smakli ih,ogorceni,kao neprijatelja.Svuda oko njih pucnjava,mudzahedini zarobljenike muce,obezglavljuju,peku,deru,svud oko njih ludilo,a oni ce da vuku neprijatelja sa sobom,da ih usporava.
Radeta Rogica za sveca!!!!

Бл:
crow:
Бл:

Ко ми каже, секташ над секташима

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mentolu, kad ti to kazesh to nije uvreda

CCCCCCCCCCCCCCCCC.... jos ima onih koji Rasu za sveca proklamuju i pri tom ih nije sramota!!!! Ma dolijace i on jednom, pa Ecimi vise nece biti najbogatija familija u BL.Danas u RS imaju novca samo oni koji "brinu" o doticnom lopovu (a Radovan je bio lopov i pre rata!!!). BL,za tvoje dobro, stavi prst na celo...

antigona:
CCCCCCCCCCCCCCCCC.... jos ima onih koji Rasu za sveca proklamuju i pri tom ih nije sramota!!!! Ma dolijace i on jednom, pa Ecimi vise nece biti najbogatija familija u BL.Danas u RS imaju novca samo oni koji "brinu" o doticnom lopovu (a Radovan je bio lopov i pre rata!!!). BL,za tvoje dobro, stavi prst na celo...

Радован није лопов, већ су га и пре рата шиканирали муслимани и комунисти. Лагали свашта на човека, тако да и данас шире дезинформације да је Рашо лопов.

Бл:
antigona:

Радован није лопов, већ су га и пре рата шиканирали муслимани и комунисти. Лагали свашта на човека, тако да и данас шире дезинформације да је Рашо лопов.

Ma bre teska je lopovcina taj tvoj Raso,ali bilo bi dobro da je samo to nego je i ratni zlocinac!

zox:
Бл:
antigona:

Ma bre teska je lopovcina taj tvoj Raso,ali bilo bi dobro da je samo to nego je i ratni zlocinac!

ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК
ВРАТИТЕ МУ МОЗАК

Back