Подршка Левици Србије од француске Партије левице

Борко левица !!!
Исто толико био је и Хитлер левичар па чак и далеко више.

Јако паметан коментар у п.м.

- - - - - - - - - -

Ко озбиљан верује Борку? Само је променио одело јер му се левица учинила профитабилнија.

(...)
Борко да је гледао шта му је профитабилније прешао би у СНС, и чекао место министра ино-послова када Вучић ухапси "Дачкета", или у најгорем случају остао би шеф посланичке групе ДС-а.

Борко екс Борислав ће откинути гласове елитистичкој ДС мафији.

Добра вест.

Па да. Они разочарани и понижени који не припадају жутој буржоазији, али су гласали до сада за ДС, гласаће за Левицу Србију тачније за листу Борко Стефановић - Србија за све нас. Не верујем да ће они дати гласове ни другој коалицији жуте буржоазије - Тадић-Чеда.

Па да. Они разочарани и понижени који не припадају жутој буржоазији, али су гласали до сада за ДС, гласаће за Левицу Србију тачније за листу Борко Стефановић - Србија за све нас. Не верујем да ће они дати гласове ни другој коалицији жуте буржоазије - Тадић-Чеда.

dopada mi se ovaj termin - podela "žute buržoazije". Imali su oni dovoljno vremena da pokažu šta žele i pokazali su. Sad ih treba počistiti kad već koštunjavi nije uspeo.

Odlični su mu slogani, bilbordi , teme , tu mora da se pohvali tim koji je sve to osmislio , a glasači ...malo kasno je on uleteo u celu ovu priču.

Sve je to trebalo ranije jer u ovom celokupnom mulju i bljuzgi od milion ponavljača na politikanstkoj sceni , ljudima je više muka i ne čitaju, ne slušaju i ne obraćaju pažnju ni na koga od njih.

Da sad anktetiraš prolaznike, glavu dajem da bar 90% njih pojma nema pod kojim sloganom se plasira koja sranka.

Sve je već viđeno , svi su se već pokazali i nikome se više ne veruje ni slovo, a ne reč.

Šta ja zameram Borku, ustvari kako sam ga primetila i zapazila ?

Ne kao još jednog u moru istih politikantića već po vezi sa alskosom Oljom , unapređenom u urednika RTS-a...neverovatno.

Muškarci uopšte nisu svesni da ih veze i brakovi sa ženama najbolje opisuju da ne kažem definišu i onda prave strašne greške.

Može muškarac da bude kakva hoćeš šušumiga ali ako je lapio pametnu, zgodnu, uspešnu i samosvesnu ženu on dobija ogroman plus i automatski postaje interesantan ne samo suprotnom polu već i drugim muškarcima jer ako je ona takva našla nešto kvalitetno u njemu mora da to stvarno i postoji.

Isto to je i u obrnutom smeru , ako zgođušan muškarac uđe u vezu sa nikakvom ženskom, sklonom alkoholu, nemoralu , nepismenom i neobrazovanom , automatski gubi i ono što zaista poseduje kvalitetno i sav interes naspram njega se poništava.

Ako je Borko stavrno kvalitetan i pametan čovek šta je tražio sa tako nekvalitetnom ženom i to javno ?

Pametni ljudi ako i jesu u nekoj šemi sa nekvalitetnom osobom iz njima znanih razloga to gledaju da drže u tajnosti i van javnog života.

Da se nije s njom iskompromitovao bio bi mi kudikamo simpatičniji i čak bih mu i poverovala da veruje iskreno u mnogo stvari o kojima priča čak i posle onih mu izleta u nacisoci priču sa tim nekim novosadskim bendom sa kojima su ga povezivali.

- - - - - - - - - -

Neko gore spominje Koštunjavog .

Najveća prevara veka je taj čovek, nema većeg zlotvora ove države od školovanog i stručnog zlotvora kao što je on.

Čak i đinđuva , laprdalo bez sekunde radnog staža mu ravan nije jer đinđuvu je svako sa pola mozga i srednjom školom pročitao odmah , Koštunjavi je zavlačio predugo dok mu sve karte nisu otkrivene.

http://www.blic.rs/izbori-2016/levica-srbije-uputila-proglas-koji-su-potpisale-javne-licnosti/1yy1twe

Levica Srbije uputila proglas koji su potpisale javne ličnosti

Pokret Levica Srbije uputio je danas gradjanima proglas u kome je navedeno da socijalne nejednakosti rastu i da je politika štednje neodrživa, a koji su potpisom podržale pojedine sindikalne organizacije, intelektualci i javne ličnosti.

Proglas su potpisali Sindikat penzionera Srbije "Nezavisnost", profesori Mladen Lazić, Goran Brajušković, Sreten Vujović i Đokica Jovanović, novinar Politike Boško Jakšić, rukovodilac Centra za razvoj sindikalizma Srećko Mihailović, glumica Vladica Milosavljević, filozof Nenad Daković, dramaturg i aktivista Ivan Velisavljević, naučnik Igor Perišić, operski pevač Boris Postovnik, reditelj Ivan Mandić i kompozitor Marko Kon.

"Srbiji je neophodno povećanje cene rada, efikasna antimonopolska politika, snažna državna podrška samozapošljavanju i preduzetništvu, a naročito kolektivnim privrednim inicijativama i projektima", navedeno je u proglasu.

Ističe se i da žene moraju biti jednako plaćene kao i muškarci za isti posao, dok se onima koje rade kućne poslove mora obezbediti penzijsko i invalidsko osiguranje.

"Želimo veća ulaganja u zdravstvo, da lekari imaju dostojanstvene uslove za rad, zatim bolje socijalno osiguranje nezaposlenih i svih drugih koji ne mogu da obezbede svoju egzistenciju", navodi se u proglasu.

Taj pokret je ocenio i da pristojan krov nad glavom takodje ne sme biti privilegija, a da Srbija već godinama nema takvu državnu pomoć stanogradnje.

Lomila sam se da li glasati ili im svima pokazati srednji prst ali mi savest ne dozvoljava da se pravim blesava kao da živim u tunguziji i baš me zabole dupe šta se sa ovom zemljom dešava i mojom sudbinom na kraju krajeva.

Vratih se sa posla i malopre me jedan naslov u medijima užasnu ali užasnu u toj meri da sam se i najbukvalnije smrzla :

Istraga brutalnog ubistva

Vučić: Ime ubice Jelene Marjanović ne objavljivati pre ponedeljka!
Društvo
15:09, 21.04.2016.

Ljudi moji , ovo je neviđeno na belom svetu.

Ova brutalnost, ovo egomanijaštvo, ovo skakanje po grobu brutalno ubijene žene i najbukvalnije ma ko ona bila ne da nisam nigde videla ni čula nego ni na najopskurnijem filmu gledala, a ne u realnom životu.

I ovO nam kroji sudbine i predstavlja nas ma i na navou mesne zajednice ???

Tragično.

Glasaću, naravno.

Moj glas ide Borku .

Ako ni zbog čega, a ono najkulturnijoj skupini u ovoj cirkuskoj predstavi koju živimo svi zajedno.

Ako ni zbog toga, a ono zbog dobro smišljenih floskula pa neka su samo i floskule.

Ako ni zbog čega, a ono zarad ravnoteže povampirenim mrziteljima svega smislenog, svega humanog koji se zaklanjaju iza nekog desnog "patriotizma", a ljudskost im strana reč, , nema veze što su minorni i zanemarljivi ali je užas kad te dotakne mržnja takvih spodoba čak i preko ekrana i virtuelno.

Glas za slobodu !

Glas za pravdu!

Glas za socijalno osveštenu državu ako Bog da !

Glas za LEVICU, socijaldemokratiju ! :)

Борко је скроз симпа дечко, али је одабрао да игра на погрешну карту.

Левичарство је глупост, левица убрзано губи на популарности како Европљани постају свесни њене праве природе.

Сириза и Подемос су биле аномалије, одговор на учмалу полувековну доминацију социјалдемократа и демохришћана на политичкој сцени- никако правило.

Zao mi je sto Borko i Radulovic nisu isli zajedno.Imali bi izvanredan rezultat.

Они су на различитим странама политичког спектра.

Ако је 0 леви анархизам а 100 десни анархизам, Борко је 10 а Радуловић 65.

Дакле, пола спектра је између њих.

(...)

Левичарство је глупост, левица убрзано губи на популарности како Европљани постају свесни њене праве природе.

(...)

Ма да таква глупост и тако губи на популарности да је десничарка Лепенка у Француској морала да мења програм у РАДИКАЛНО левичарски - у домену економије - и да мантра мантру ( коју су одма прихватили и овдашњи десничари ) како је "подела на левицу и десницу превазиђена".
Јер да је наставила старе приче свога тате, ништа гласови.

- - - - - - - - - -

Zao mi je sto Borko i Radulovic nisu isli zajedno.Imali bi izvanredan rezultat.

Радуловић није хтео, Борко га је звао.
Ја лично волим што је бивши Вучићев министар одбио.

- - - - - - - - - -

Lomila sam se da li glasati ili im svima pokazati srednji prst ali mi savest ne dozvoljava da se pravim blesava kao da živim u tunguziji i baš me zabole dupe šta se sa ovom zemljom dešava i mojom sudbinom na kraju krajeva.

Vratih se sa posla i malopre me jedan naslov u medijima užasnu ali užasnu u toj meri da sam se i najbukvalnije smrzla :

Istraga brutalnog ubistva

Vučić: Ime ubice Jelene Marjanović ne objavljivati pre ponedeljka!
Društvo
15:09, 21.04.2016.

Ljudi moji , ovo je neviđeno na belom svetu.

Ova brutalnost, ovo egomanijaštvo, ovo skakanje po grobu brutalno ubijene žene i najbukvalnije ma ko ona bila ne da nisam nigde videla ni čula nego ni na najopskurnijem filmu gledala, a ne u realnom životu.

I ovO nam kroji sudbine i predstavlja nas ma i na navou mesne zajednice ???

Tragično.

Glasaću, naravno.

Moj glas ide Borku .

Ako ni zbog čega, a ono najkulturnijoj skupini u ovoj cirkuskoj predstavi koju živimo svi zajedno.

Ako ni zbog toga, a ono zbog dobro smišljenih floskula pa neka su samo i floskule.

Ako ni zbog čega, a ono zarad ravnoteže povampirenim mrziteljima svega smislenog, svega humanog koji se zaklanjaju iza nekog desnog "patriotizma", a ljudskost im strana reč, , nema veze što su minorni i zanemarljivi ali je užas kad te dotakne mržnja takvih spodoba čak i preko ekrana i virtuelno.

Glas za slobodu !

Glas za pravdu!

Glas za socijalno osveštenu državu ako Bog da !

Glas za LEVICU, socijaldemokratiju ! :)

:D :ok: :cool: :klap: :pivce:

Poslednja izmena:
Јако паметан коментар у п.м.

Незнање вас такозваних демократа почиње да прелази све мере. Хитлер је освојио власт као председник НСДАП (НационалСоцијалистичка радничка партија Немачке, познатија као Нацистичка партија) на потпуно демократским изборима. На немачким парламентарним изборима у марту 1933, нацисти су освојили 44% гласова и кроз коалицију са ДНВП (Немачка народна партија) имали парламентарну већину у Рајхстагу.
Иначе НСДАП је настала спајајући Немачку радничку партију и Нациналсоцијалистичку партију Немачке.
Ово радничка и социјлистичка требало би ди ти буду сасвим јасни ко су и шта та представљају.

Ма да таква глупост и тако губи на популарности да је десничарка Лепенка у Француској морала да мења програм у РАДИКАЛНО левичарски - у домену економије - и да мантра мантру ( коју су одма прихватили и овдашњи десничари ) како је "подела на левицу и десницу превазиђена".
Јер да је наставила старе приче свога тате, ништа гласови.

Па и њен тата је имао левичарске економске приче.

То је зато што клан Ле Пен није десничарски, већ популистички.

Слично као и странке у Србији.

Али, социјалисти Европе су јавно признали да су им важнији имигранти од домородачког становништва, и да би за све било најбоље да прихвате Шарију.

То је наљутило много њихових некадашњих гласача, па се кола левице крећу низбрдо.

Западна Евопа се спрема за револт и неповерење према левици кроз који је Источна прошла 1980их.

Зато је глупо скакати на тај воз.

Па и њен тата је имао левичарске економске приче.

(...)
Немаш појма. Жан Мари је био залуђеник за нео-либерални капитализам. Баш као и његов пријатељ Шешељ, а са ким се Жан Мари, као гост СРС у Београду веселих деведесетих, обраћао руљи са балкона тадашњег седишта СРС у Француској улици. Свим десничарима - нарочито тим неким генерацијама - у њиховим болесно замишљеним "економским реформама" као узор фигурирао је Пиноче, а он је био најбољи ученик "чикашких момака", са све крвавом политичком диктатуром уз помоћ CIA. Ко каже да не ваљају "реформе", пребију му бубреге или убију (што се десничарима наравно јако допадало јер ко се у Чилеу бунио против Пиночеа и CIA него левичари и комунисти).
И Шешељ је деведесетих наводио "тачеризам" као "најбољи модел", и причао дословно да је "и најгора приватизација боља од друштвене својине".

Poslednja izmena:

Back