- Poruka
- 3.390
Ко озбиљан верује Борку? Само је променио одело јер му се левица учинила профитабилнија.
Дакле Борко Стефановић је професионални левичар.
Дакле Борко Стефановић је професионални левичар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Борко левица !!!
Исто толико био је и Хитлер левичар па чак и далеко више.
Борко да је гледао шта му је профитабилније прешао би у СНС, и чекао место министра ино-послова када Вучић ухапси "Дачкета", или у најгорем случају остао би шеф посланичке групе ДС-а.Ко озбиљан верује Борку? Само је променио одело јер му се левица учинила профитабилнија.
(...)
Борко екс Борислав ће откинути гласове елитистичкој ДС мафији.
Добра вест.
Па да. Они разочарани и понижени који не припадају жутој буржоазији, али су гласали до сада за ДС, гласаће за Левицу Србију тачније за листу Борко Стефановић - Србија за све нас. Не верујем да ће они дати гласове ни другој коалицији жуте буржоазије - Тадић-Чеда.
Па да. Они разочарани и понижени који не припадају жутој буржоазији, али су гласали до сада за ДС, гласаће за Левицу Србију тачније за листу Борко Стефановић - Србија за све нас. Не верујем да ће они дати гласове ни другој коалицији жуте буржоазије - Тадић-Чеда.
Zao mi je sto Borko i Radulovic nisu isli zajedno.Imali bi izvanredan rezultat.
(...)
Левичарство је глупост, левица убрзано губи на популарности како Европљани постају свесни њене праве природе.
(...)
Zao mi je sto Borko i Radulovic nisu isli zajedno.Imali bi izvanredan rezultat.
Lomila sam se da li glasati ili im svima pokazati srednji prst ali mi savest ne dozvoljava da se pravim blesava kao da živim u tunguziji i baš me zabole dupe šta se sa ovom zemljom dešava i mojom sudbinom na kraju krajeva.
Vratih se sa posla i malopre me jedan naslov u medijima užasnu ali užasnu u toj meri da sam se i najbukvalnije smrzla :
Istraga brutalnog ubistva
Vučić: Ime ubice Jelene Marjanović ne objavljivati pre ponedeljka!
Društvo
15:09, 21.04.2016.
Ljudi moji , ovo je neviđeno na belom svetu.
Ova brutalnost, ovo egomanijaštvo, ovo skakanje po grobu brutalno ubijene žene i najbukvalnije ma ko ona bila ne da nisam nigde videla ni čula nego ni na najopskurnijem filmu gledala, a ne u realnom životu.
I ovO nam kroji sudbine i predstavlja nas ma i na navou mesne zajednice ???
Tragično.
Glasaću, naravno.
Moj glas ide Borku .
Ako ni zbog čega, a ono najkulturnijoj skupini u ovoj cirkuskoj predstavi koju živimo svi zajedno.
Ako ni zbog toga, a ono zbog dobro smišljenih floskula pa neka su samo i floskule.
Ako ni zbog čega, a ono zarad ravnoteže povampirenim mrziteljima svega smislenog, svega humanog koji se zaklanjaju iza nekog desnog "patriotizma", a ljudskost im strana reč, , nema veze što su minorni i zanemarljivi ali je užas kad te dotakne mržnja takvih spodoba čak i preko ekrana i virtuelno.
Glas za slobodu !
Glas za pravdu!
Glas za socijalno osveštenu državu ako Bog da !
Glas za LEVICU, socijaldemokratiju !![]()
Јако паметан коментар у п.м.
Ма да таква глупост и тако губи на популарности да је десничарка Лепенка у Француској морала да мења програм у РАДИКАЛНО левичарски - у домену економије - и да мантра мантру ( коју су одма прихватили и овдашњи десничари ) како је "подела на левицу и десницу превазиђена".
Јер да је наставила старе приче свога тате, ништа гласови.
Немаш појма. Жан Мари је био залуђеник за нео-либерални капитализам. Баш као и његов пријатељ Шешељ, а са ким се Жан Мари, као гост СРС у Београду веселих деведесетих, обраћао руљи са балкона тадашњег седишта СРС у Француској улици. Свим десничарима - нарочито тим неким генерацијама - у њиховим болесно замишљеним "економским реформама" као узор фигурирао је Пиноче, а он је био најбољи ученик "чикашких момака", са све крвавом политичком диктатуром уз помоћ CIA. Ко каже да не ваљају "реформе", пребију му бубреге или убију (што се десничарима наравно јако допадало јер ко се у Чилеу бунио против Пиночеа и CIA него левичари и комунисти).Па и њен тата је имао левичарске економске приче.
(...)