Podrska Aleksandru Vucicu..

U to ime uzmi malo , počasti se .
50176789.jpg

Draga sestro od neceg mora... hebi ga..

Kalkulisao, gledao... i da nece, sad on mora!!!

Od jarca tražiš da ti čuva kupus...al' ajde , odrastao si čovek valjda si u tome našao neku svoju računicu.

Meni samo krivo kad neko ko mi je generalno simpatičan odjednom 'vako zastrani :(

I to bi rado progutao samo da se odradi stvar kako treba...

Hocu da zivim posteno i tebi isto zelim
!

Ma ukusno je to , ja probala slučajno i ukusnije od petit bera koji prodaju za našu ishranu.

Poslednja boldovana je ekstra i ko od nas to ne želi al' sa ovom postavkom to ne biva ...bar ne , a da izađeš čistog obraza :)

Od jarca tražiš da ti čuva kupus...al' ajde , odrastao si čovek valjda si u tome našao neku svoju računicu.

Meni samo krivo kad neko ko mi je generalno simpatičan odjednom 'vako zastrani :(

Ma ukusno je to , ja probala slučajno i ukusnije od petit bera koji prodaju za našu ishranu.

Poslednja boldovana je ekstra i ko od nas to ne želi al' sa ovom postavkom to ne biva ...bar ne , a da izađeš čistog obraza :)

Krenuo je da se zamerava tajkuneriji i bice podrzan s' moje strane dok se stvar ne obavi!

Ja mu ni qurca ne verujem , al ako uradi i trećinu onoga što je obećao ima da glasam za njega dokle god se bude bavio politikom .
"Hapšenje" Dulića je potez u dobrom pravcu , al još ništa ne znači ,još uvek je sve to marketing .

To mora da se uradi perfektno..i da padne zvanicna optuznica zbog korumpiranog sudstva, ima jos onih sto cela javnost zna...

nema popustanja!!!

Poslednja izmena:

Back