- Poruka
- 16.723
Nisam verovao, ali taj covek ima pravo ako treba sa moje strane da budem 'pas' koji kidise na negativce - bicu!!!
Nemoj da nas izneveris Vucicu!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam verovao, ali taj covek ima pravo ako treba sa moje strane da budem 'pas' koji kidise na negativce - bicu!!!
Gospode Bože !
A mislila sam da sam pohvatala sve vaše igranke i igrice, klonjove i klonjice na ovom pdf-u![]()
U to ime uzmi malo , počasti se .
![]()
На крају и Вучић и Николић за срамну издају.
Pa već ima ovih tema sa klanjanjem.
Klanjanjem mu nećete pomoći.
Kritikom ga samo možete naterati da bude bolji.
U Vucica verujem.. hebem li ga zasto...
Obezbedi nam kupovinu uglja gde se Palma ne ugrađuje u cenu.
Draga sestro od neceg mora... hebi ga..
Kalkulisao, gledao... i da nece, sad on mora!!!
I to bi rado progutao samo da se odradi stvar kako treba...
Hocu da zivim posteno i tebi isto zelim!
Ja mu ni qurca ne verujem , al ako uradi i trećinu onoga što je obećao ima da glasam za njega dokle god se bude bavio politikom .U Vucica verujem.. hebem li ga zasto...
Ne verujem vise nikome![]()
Od jarca tražiš da ti čuva kupus...al' ajde , odrastao si čovek valjda si u tome našao neku svoju računicu.
Meni samo krivo kad neko ko mi je generalno simpatičan odjednom 'vako zastrani
Ma ukusno je to , ja probala slučajno i ukusnije od petit bera koji prodaju za našu ishranu.
Poslednja boldovana je ekstra i ko od nas to ne želi al' sa ovom postavkom to ne biva ...bar ne , a da izađeš čistog obraza![]()
Daleko to burazer, daleko...
Ja mu ni qurca ne verujem , al ako uradi i trećinu onoga što je obećao ima da glasam za njega dokle god se bude bavio politikom .
"Hapšenje" Dulića je potez u dobrom pravcu , al još ništa ne znači ,još uvek je sve to marketing .
Kako daleko?
Vučić kaže da nema nedodirljivih.
Samo što nije....uskoro....takoreći sutra.....malo sutra.