Podrska akciji LDF-a

Glas Sauronov

Primećen član
Poruka
674
Čedomir Jovanović se odazvao pozivu B92 da ponovo vozi njihov TAXI, ali pod uslovom da to bude ili Audi A8 ili neki BMW i da na njega može da stavi svoj propagandni materijal! Pod pokroviteljstvom Al-Jazeer-e, TV B92 je kupio jedno vozilo poznatog bavarskog proizvođača automobila na kome je Gwydion besplatno jezikom zalepio sve plakate, flyer-e i ostale vidove talibanske propagande.
S obzirom da je naš poznati nobelovac Marko Vidojković tog dana bio zauzet u javnom WC-u na Trgu republike, prikupljajući “građu” za novi roman, Jovanović je za svog suvozača i navigatora izabrao Vladimira Bebu Popovića, te su oni krenuli u grad! Na Bebin predlog, odlučili su da tog dana ne voze nikog ko se može svrstati u “genetski otpad”, već samo “građanke i građane”! Izbor su suzili samo na “građanke” tako da su vrlo brzo shvatili da je sprska Nikol Kidman jedina osoba kojoj će tog dana pružiti zadovoljstvo da je besplatno odvezu od CMP-a do njenog imanja u Užicu!

talibani-1.jpg

ja sam uvek objektivan... :wink:

1. SRS
2. DS
3. DSS (sa nekim u koaliciji, ne bi me, cak, cudilo i da budu sa DSom)

dalje je diskutabilno...SPO, SPS...i tako to...

G17 je ugasio...jedino moze sa DS ili DSS u koaliciju...ali, pitanje je da li ce neko da ih primi...

u principu, isto... samo sto bi DS i DSS zamenili uloge...

i ostaje pitanje sta ako se LDF odvoji i sklopi koaliciju sa strankama bivseg DOSa...oni onda sigurno prolaze cenzus...
ja mislim da se to nece desiti...da se LDF odvoji...

Nexus 6:
ja sam uvek objektivan... :wink:

1. SRS
2. DS
3. DSS (sa nekim u koaliciji, ne bi me, cak, cudilo i da budu sa DSom)

dalje je diskutabilno...SPO, SPS...i tako to...

G17 je ugasio...jedino moze sa DS ili DSS u koaliciju...ali, pitanje je da li ce neko da ih primi...

u principu, isto... samo sto bi DS i DSS zamenili uloge...

i ostaje pitanje sta ako se LDF odvoji i sklopi koaliciju sa strankama bivseg DOSa...oni onda sigurno prolaze cenzus...
ja mislim da se to nece desiti...da se LDF odvoji...

I ja se u principu slazem sa takvom procenom sa tim da je to trenutna procena sadasnjeg stanja stvari.....ali mnogo zavisi od toga koliko ce sadasnja vlada da bude na vlasti....mislim da ova vlada ako nastavi sa pojedinim dobrim potezima moze ocekivati u narednim izborima bolju poziciju tj. vise glasova.

Velika bi razlika u osvojenim mandatima bila da se sada raspisu izbori i ako se raspisu za recimo godinu, godinu i po dana.

Back