giravaru
Primećen član
- Poruka
- 633
Evo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?
Ja mislim da je to podrigivanje obavezno i poželjno samo kod novorođenčadiEvo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?
Nemoj sesti posle ručka.Evo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?
Kako iz grla... Ali valjda kreće od zeluca pa ide već svojim putem.....Pa iz grla se podriguje,a sto hoces uopste
Ima tu dosta stvari koje sam navukla i pijem gomilu lekova i više mi je odvratno kad vidim tablete ali iskreno.Muka ti je od života što ne možeš da podrigneš?
Pusti neka podrig dođe spontano![]()
било је корисније да ниси села него мало прошетала, нешто радила или шта већ.Evo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?
Vodom da, ako joj ne smeta pošto može da izazove nadutost ako se pije odmah nakon obrokaне знам је л смеш на све те лекове да се налијеш нечим газираним.
ту су доце па нека оне кажу.
Imaš li neke druge tegobe?Dragi moji znam da zvuči smesno.. Em sam ukačila heliko bakteriju. Pijem još večeras klacid i Orvazil.. I probiotik i controlok.
Ja osetim potrebu da podrignem.. Ono neće.. Pa krene da krklja ili kako već da opisem u grlu. I stane ni tamo ni amo!!!!
Inače nemam blam da podrignem.... Ne ko prasence ali nisam sramezljiva. Čak sam ja više musko to tom pitanju u braku.
Mučninu od lekova, drzim dijetu... Zna da mi kralja i po stomaku i u zelucu kao neka voda da prolazi. A zbog nadutosti i gasova i neke tezine u zelucu sam uradila test na heliko i bio je pozitivan +
Odlazim kod gasto. I daje mi lekove i pipkao stomak.
Ako....Ako je od lekova proći će kad prestane terapija, a to je uskoro.
Velika je šansa da jeste.Ako....
добро, претерала сам са наливањем.Vodom da, ako joj ne smeta pošto može da izazove nadutost ako se pije odmah nakon obroka
Probaj da ujutru popiješ čašu tople vode i zatim probiotik.Ako....