Podrigivanje

giravaru

Primećen član
Poruka
633
Evo mene opet... Više mi je muka od zivota. Imam nov problem.. Recimo ručala sam i sela da se hrana svari polako.. Hoću da podrignem, ono neće. Masira stomak... Zeludac i nista. Sta bi to moglo da bude?

Dragi moji znam da zvuči smesno.. Em sam ukačila heliko bakteriju. Pijem još večeras klacid i Orvazil.. I probiotik i controlok.
Ja osetim potrebu da podrignem.. Ono neće.. Pa krene da krklja ili kako već da opisem u grlu. I stane ni tamo ni amo!!!!
Inače nemam blam da podrignem.... Ne ko prasence ali nisam sramezljiva. Čak sam ja više musko to tom pitanju u braku.

Dragi moji znam da zvuči smesno.. Em sam ukačila heliko bakteriju. Pijem još večeras klacid i Orvazil.. I probiotik i controlok.
Ja osetim potrebu da podrignem.. Ono neće.. Pa krene da krklja ili kako već da opisem u grlu. I stane ni tamo ni amo!!!!
Inače nemam blam da podrignem.... Ne ko prasence ali nisam sramezljiva. Čak sam ja više musko to tom pitanju u braku.
Imaš li neke druge tegobe?

Mučninu od lekova, drzim dijetu... Zna da mi kralja i po stomaku i u zelucu kao neka voda da prolazi. A zbog nadutosti i gasova i neke tezine u zelucu sam uradila test na heliko i bio je pozitivan +
Odlazim kod gasto. I daje mi lekove i pipkao stomak.

Vodom da, ako joj ne smeta pošto može da izazove nadutost ako se pije odmah nakon obroka
добро, претерала сам са наливањем. :fdlan:
мислила сам чаша-две газиране, па можда подригне и олакша себи,
ако је допуштено газирано.

мени се чини да ја не подригујем никад.
додуше једем ко птичица, па ваљда зато.:lol:

Back