Подпредседница владе Хрватске у Суботици

sine u hrvatskoj je bio rat,teško da ćeš svatit koliko vremena treba proć
Превише је то.Прво је требало да прође 46 година од завршетка Другог Светског Рата а сад не знам шта.Најбоље је жица,стражари и дубоки ровови као између Израела и Газа,па коме досади.

Превише је то.Прво је требало да прође 46 година од завршетка Другог Светског Рата а сад не знам шта.Најбоље је жица,стражари и дубоки ровови као између Израела и Газа,па коме досади.

pa sto ste onda napadali,poslje j..... nema kajanja

promaklo ti forsiranje dunava,papuka,dinare...
Безброј пута сам писао да ништа од тога није радила Војска Србије односно тада СРЈ и понављаћу док год ти не досади.И то је била Милошевићева грешка.Ратове је требало завршити што пре после распада СФРЈ.

Безброј пута сам писао да ништа од тога није радила Војска Србије односно тада СРЈ и понављаћу док год ти не досади.И то је била Милошевићева грешка.Ратове је требало завршити што пре после распада СФРЈ.

kad je milosevic "povukao" jna? malo ti se datumi ne poklapaju

sine,generali su ispunili vrhovnikove zapovijedi odnosno miloseviceve u 90% cjelosti zadatka

preporucio bi ti vas dokumentarac "oluja nad krajinom"...pogledaj
Ne bih rekao.Ne trebaju mi filmovi da bih utvrdio da to znam.:mrgreen:Da su protiv vas vodili rat pravi generali prvo bi vam polupali mostove,dalekovode,radio i TV releje i popalili i uništili kasarne i skladišta goriva i municije.

auuuuuu sto si perspaktivan :lol: mensecini da si ipak filmadzija hehe
Ček',ček'...govorimo o pravom ratu ili o ''bratstvo i jedinstvo'' zaebanciji koju su sa našim glavama pokušali da igraju generali penzosi jugonostalgičari.I vi ste prvo uništili stari most u Mostaru,tadašnjoj JNA ili njenim naslednicima tek ne bi trebali vaši infrastrukturni objekti da bi ratovala.

Ček',ček'...govorimo o pravom ratu ili o ''bratstvo i jedinstvo'' zaebanciji koju su sa našim glavama pokušali da igraju generali penzosi jugonostalgičari.I vi ste prvo uništili stari most u Mostaru,tadašnjoj JNA ili njenim naslednicima tek ne bi trebali vaši infrastrukturni objekti da bi ratovala.

opet imas problem sa datumima,nepovezani dogadjaji...saberi se malo

brkas namjerno jna,bratstvo jedinstvo....ali nisam ja profesor,iako osjecam da ti jedan treba

ali ovaj predhodni post oko sravnavanja hrvatske ti je originalan :super:

ajde adio

Back