čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
Koliko je bilo jugoslovena u hrvatskoj 1991?
Gde vam nestadose ti jugosloveni?
nebi znao,daleko im kuća bila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je bilo jugoslovena u hrvatskoj 1991?
Gde vam nestadose ti jugosloveni?
Šta je dobro u Hrvatskoj što se tiče Srba?Svuda su diskriminisani.
Превише је то.Прво је требало да прође 46 година од завршетка Другог Светског Рата а сад не знам шта.Најбоље је жица,стражари и дубоки ровови као између Израела и Газа,па коме досади.sine u hrvatskoj je bio rat,teško da ćeš svatit koliko vremena treba proć
Нагло?milošević se naglo promijeni
Превише је то.Прво је требало да прође 46 година од завршетка Другог Светског Рата а сад не знам шта.Најбоље је жица,стражари и дубоки ровови као између Израела и Газа,па коме досади.
Ово у загради није истина,ал' ти то ионако знаш.pa sto ste onda napadali,
Ово у загради није истина,ал' ти то ионако знаш.
О,моја грешка.Ово цитирано и увећано.kojoj zagradi
О,моја грешка.Ово цитирано и увећано.
Безброј пута сам писао да ништа од тога није радила Војска Србије односно тада СРЈ и понављаћу док год ти не досади.И то је била Милошевићева грешка.Ратове је требало завршити што пре после распада СФРЈ.promaklo ti forsiranje dunava,papuka,dinare...
Безброј пута сам писао да ништа од тога није радила Војска Србије односно тада СРЈ и понављаћу док год ти не досади.И то је била Милошевићева грешка.Ратове је требало завршити што пре после распада СФРЈ.
Милошевић није повукао ЈНА и није имао контролу над њом до пролећа 92.-ге а тада је већ било касно јер ЈНА више није било.kad je milosevic "povukao" jna? malo ti se datumi ne poklapaju
Милошевић није повукао ЈНА и није имао контролу над њом до пролећа 92.-ге а тада је већ било касно јер ЈНА више није било.
Nije.Kontrolu su imali fosili generali.Ko drži generale koji ne znaju da ratuju?...a pogotovo generale pripadnike otcepljenih nacija.nije imao kontrolu hmmmm
sta reci![]()
Nije.Kontrolu su imali fosili generali.Ko drži generale koji ne znaju da ratuju?...a pogotovo generale pripadnike otcepljenih nacija.
Ne bih rekao.Ne trebaju mi filmovi da bih utvrdio da to znam.sine,generali su ispunili vrhovnikove zapovijedi odnosno miloseviceve u 90% cjelosti zadatka
preporucio bi ti vas dokumentarac "oluja nad krajinom"...pogledaj
Ne bih rekao.Ne trebaju mi filmovi da bih utvrdio da to znam.Da su protiv vas vodili rat pravi generali prvo bi vam polupali mostove,dalekovode,radio i TV releje i popalili i uništili kasarne i skladišta goriva i municije.
Ček',ček'...govorimo o pravom ratu ili o ''bratstvo i jedinstvo'' zaebanciji koju su sa našim glavama pokušali da igraju generali penzosi jugonostalgičari.I vi ste prvo uništili stari most u Mostaru,tadašnjoj JNA ili njenim naslednicima tek ne bi trebali vaši infrastrukturni objekti da bi ratovala.auuuuuu sto si perspaktivanmensecini da si ipak filmadzija hehe
Ček',ček'...govorimo o pravom ratu ili o ''bratstvo i jedinstvo'' zaebanciji koju su sa našim glavama pokušali da igraju generali penzosi jugonostalgičari.I vi ste prvo uništili stari most u Mostaru,tadašnjoj JNA ili njenim naslednicima tek ne bi trebali vaši infrastrukturni objekti da bi ratovala.
opet imas problem sa datumima,nepovezani dogadjaji...saberi se malo
brkas namjerno jna,bratstvo jedinstvo....ali nisam ja profesor,iako osjecam da ti jedan treba
ali ovaj predhodni post oko sravnavanja hrvatske ti je originalan
ajde adio