Podoficiri i redarstvo

• Začetnik teme Začetnik teme SS88
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa na sta bre to lici? Gde to ima da podoficir radi redarstvo i da cisti krug? To je potpuno ludo! Da li je moguce da ce neko dozvoliti da tako sroze ugled svog podoficira pred vojnicima koji mogu videti da on cisti krug? Pa naredbe o kaznjavanju se ne citaju pred licima koja su nizeg cina od kaznjenog lica a da ne govorimo o takvom postupku kao sto je metla u ruke!

Kod personalca ima opis svake duznosti tj radnog mesta. Lepo idi kod njega, cisto da znas kakva je situacija! A ja ti savetujem da to naredjenje ne izvrsis! Nemoj da odbijes, samo ga ne izvrsi!

Za sebe znam da me niko nece videti sa metlom u ruci niti bih ikada nekom potcinjenom izdao takvo naredjenje! Sramota sta mi radimo! A posle prica da se vojska zasniva na podoficirima!

Е па господо у савременим професионалним војскама постоји формацијско место баштован, човек који је задужен за одржавање круга, такође постоје и формацијска места у чијем опису радног места је чишћење ходника, мокрог чвора и слично. Тако да ако наша војска хоће да буде професионална и да се угледа на НАТО војске мора да мења формацију и да увиди та формацијска места!

Back