"Podnosim još dvadesetak krivičnih prijava protiv Bake Praseta!" Željko Mitrović se oglasio, ne odvaja se od kofera zbog ovog!

Jesi slusala grupu Japan iz 80-ìh? :cool: Nestvaran, progresivan, mocan, a sanoviti pop zvuk... :cool:
Da li ti je poznat njihov pevac, Dejvid Silvijan? Fizicki jako slican D.Bouviju, ali i razlicit po mnogo cemu...:cool:
Jesi li cula za njihovog basistu, Mika Kerna.. :cool: Prakticno, izmislio novi nacin basiranja u pop-roku na basu bez pragova... :cool:

Ovaj spot koga si izvukla iz naftalina bas tih 80-ih pokazuje svetsku, ali elitnu popularnost ovoga benda, jer ovde Oktobar zvuci totalno kao Japan. ;)
BTW, Zeljkic inace svira bas-gitaru, ne gitaru, kako si napisala. ;)
No, ipak, ovde tacno osecam i ono sto mi smeta u domacoj kopi-pejst muzici, ma koliko visoko da tipuje: primesu osmanlijskog, regionalnog, narodnjackog... :confused: Na slican nacin kako i mi iz Evrope - da, i one istocne - mozda osetimo bljuvotinu u zvuku recimo Bolivuda, koji je njima tamo ok i na sta oni otkidaju.

E, vidis, clanovi ovog benda su face... ;) Zex je...talentovani...kopi-ket...kopi-macan. ;) :cool: Evo tog originalnog svetskog zvuka, za uporedbu.
Obrat` paznju na njihovog Zeksa basistu, Mika Kerna, crveni sako. Da ti bude jasno kog je originalni Zex skidao...Sad se zbunjujemo ko je orig.a ko kopija. :lol:

Ma, da... bas, jeste, mada ko u to uopšte zalazi na ovakvim temama...
Fantastična muzika za jedan ovakav dan, kroz maglu mislim da ih jesam slušala davno, ali je dobro čuti ih opet. Hvala!
U svakom slučaju, Žeks je na svojoj BAS gitari odličan. Tih par albuma u Oktobru, pa do dana danas... dokazao je. Na muzičkom nebu je sasvim ok.

86', 7' je Žeks prodavao muzičke kasete na istim mestima na kojima i moj otac. Postoje očevici. Faca, bre... i gde je danas? Ne verujem da bi se stideo da prizna.
Jeste bio uvek uz vlast, jeste bio režimski predstavnik, ali je bio još ponešto osim toga.
Znaš li ti koliko je Kavač selo, a vidi Kavački klan šta je postigao, face bre

86', 7' je Žeks prodavao muzičke kasete na istim mestima na kojima i moj otac. Postoje očevici. Faca, bre... i gde je danas? Ne verujem da bi se stideo da prizna.
Jeste bio uvek uz vlast, jeste bio režimski predstavnik, ali je bio još ponešto osim toga.
Ne bih sad da ti ga blatim nesto osim od onoga sto mozda nisi ispratila,on se razvio u vreme milosevica isto kao i karic,karicu je nova vlast sve uzela i proterala iz zemlje,mitrovicu nista,ne radi se tu samo o snalazljivosti i prodaji dupeta,nego sto je to organizovani kriminal,sto mora da sponzorise vlast,sto nece odgovarati ni za sta jer mu trebaju,kao sto njegov sin nije odgovarao za gazenje devojke,pa ni on za smrt ljubavnice,sta mi sve ne znamo i sta ce jos uraditi bez posledica ,nema veze navikli smo na takvo okruzenje

Kao muzičar je odličan, i kao biznismen koji je uvek u sprezi sa vlašću. Ja to ne mogu i ne bih mogla, ali ne mislim da je porešio što je tim putem išao. Dakle... čovek ima stomak i obraz i prema tome deluje, a to ko je koga pregazio... Šta ćeš, kad imaš pare, kad imaš moć... sve je dopušteno, mada nešto sve mislim da nije ni slutio da će takvu stvar morati da pravda.

Ne moze niko cist biti ni sa toliko novca ni kad s djavolom na vlasti ulazi u kolo,moras pogledati zadrugu i sad jutarnji program sto vodi jovana,ljudi koji ne smeju nista da kazu protiv vucica ,ruganje inteligenciji nije stvar ukusa,sav otpad zavrsi na pinku,a sve sta rade je samo da naprave sto veci shok a granica nema

Ne moze niko cist biti ni sa toliko novca ni kad s djavolom na vlasti ulazi u kolo,moras pogledati zadrugu i sad jutarnji program sto vodi jovana,ljudi koji ne smeju nista da kazu protiv vucica ,ruganje inteligenciji nije stvar ukusa,sav otpad zavrsi na pinku,a sve sta rade je samo da naprave sto veci shok a granica nema
Ti si režimski medijo, svake pošasti ćeš da forsiraš, ali...
gde se primi, primi se. Pa, ima i neko telo države gde se od toga ništa ne prima.
Marićeve Parove sam ponekad i pratila, Željkove Zadruge nikad.

Ti si režimski medijo, svake pošasti ćeš da forsiraš, ali...
gde se primi, primi se. Pa, ima i neko telo države gde se od toga ništa ne prima.
Marićeve Parove sam ponekad i pratila, Željkove Zadruge nikad.
Baci pogled ima na youtubu zadruga ,prekrstices se kakve pojave i koji je to nivo svesti

Митровић је кроз Задругу дао људима оно што желе. Да нико не гледа то не би ни постојало тако да је задруга само резултат можданих аномалија великог дела нашег друштва. Људи на Балкану једноставно у великом броју воле да гледају такве ствари где се људи свађају и сукобљавају што потврђује и овај сукоб Баке и Митровића.
Ово мало испратим само зато што ми је интересантно да видим како један јутјубер може да уздрма једну такву медијску машину каква је пинк, а лични сукоби баке и митровића су ми неинтересантни. То ме подсећа на оно кад је Бели Прелетачевић направио пробој на изборима из једне спонтане и тотално лудачке приче баш као ово са баком

Ово само на Балкану може да се деси.....какве је ово буре барута сунце ти пољубим жарко...... Да нас има ко кинеза овај свет не би постојао

Ehhh gde bih ja bio da tako ne placam milionske poreze ....

Back