Podno grejanje - problem

slobodan11

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima,grejao sam sprat kuce radijatorima,sada je dodato prizemlje od nekih 35 kvadrata sa podnim grejanjem. Medjutim nikako ne mogu da osetim povratne cevi da su tople,kao da ne sastavi krug skroz. U prilogu slika kako je povezano. Ako neko ima neku ideju sta raditi,hvala unapred.

Prilozi

• IMG-08edee7e139b0fc40fdce5f1b96dda61-V (1).jpg
    IMG-08edee7e139b0fc40fdce5f1b96dda61-V (1).jpg
    126,6 KB · Pregleda: 72
  • IMG-a33081eb3aef0c113ef0859d8a9d1b46-V (1).jpg
    IMG-a33081eb3aef0c113ef0859d8a9d1b46-V (1).jpg
    144,6 KB · Pregleda: 71
Nemojte nikakva podna grejanja nego samo na drva tko zna šta nas ćeka ove zime ljudi budite pametni lako je otići u šumu i nabrati drva to je spas Zoki i ja smo se dobro pripremili a on je kupijo i vreće za spavanje šta grahu i na -20 stepeni nedajte se ljudi ovo je propast sveta

Pozdrav svima,grejao sam sprat kuce radijatorima,sada je dodato prizemlje od nekih 35 kvadrata sa podnim grejanjem. Medjutim nikako ne mogu da osetim povratne cevi da su tople,kao da ne sastavi krug skroz. U prilogu slika kako je povezano. Ako neko ima neku ideju sta raditi,hvala unapred.
imas vazduh u sistemu. Moras ga izduvati.
A dal znas da , zbog prisustva vode u podu, posle dugogodisnjeg koristenja podnog grejanja, mozes zaraditi trombozu?
Opravdano je jedino podno grejanje u kupatilu i hodniku, al tamo gde drzis noge po ceo dan, nije preporucljivo.

imas vazduh u sistemu. Moras ga izduvati.
A dal znas da , zbog prisustva vode u podu, posle dugogodisnjeg koristenja podnog grejanja, mozes zaraditi trombozu?
Opravdano je jedino podno grejanje u kupatilu i hodniku, al tamo gde drzis noge po ceo dan, nije preporucljivo.
Pa kakvu trombozu bre nemoj da plašiš čoveka vidiš da oče da ga greje po nogama i ja bi isto tako nemoj takove stvari da pričaš barem neće da se prehladi verujem da si ljubomoran jer ti nemaš podno grejanje a grejao bi se iti kao i svako

Ali moram da vam nesta kažem vezano za grejanje moj Zoki je uzo onu sijalicu šta se u kupatilu drži stavo ju je pravo iznad vece šolje jer mi mnogo volimo da dugo sedimo na šolji a jednu noć je Zoki zaspo i noge su mu utrnule pa me zvao damu masiram noge dok mu se cerkulacija ne vrati i morala sam da masiram dvacet minuta

Jedan moj poznanik se bavi poljoprivredom ima podno grejanje i loži šapurine od kukuruza.
Kada imate podno grejanje morate nositi papuče, jer posle nekog vremena bude pretoplo za stopala
Jeste vaš poznanik je veoma pametan i štedljiv čovek to cenim jedan moj poznanik je šapurine od kukuruza koristijo kao isolasiju u kuči umesto staklene vune koja je otrovna znate šta mnogo cenim ljude koji su štedljivi i volu sve da iskoriste tako sam odgojila svoju decu premda moja najmlađža kćer koja se dobro udala ne štedi uopšte samo kupuje i onda nezna štaće stim pa meni da da ne baci dobila sam od nje hrpu odeće ali ja to ne nosim da se takva pojavim u selu svi bi mislili da sam poludela a gaćice šta mi da jer ih neće ja bih umrla od srama da to nosim to su kao pertle na cipelama ja stvarno ne razumem šta joj sve to treba ali ima da ćutim kad nisu moje pare nego njene

Back