Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
u roze majici, jao fujto je vec nebitno
bitno je jedino da nije gej ili metro pijetao
rafiniranog osjecaja za estetiku tojest
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u roze majici, jao fujto je vec nebitno
bitno je jedino da nije gej ili metro pijetao
rafiniranog osjecaja za estetiku tojest
u roze majici, jao fuj
gle kako me premaza sad u dva potezaA ti mislis perfi je blesava? Pa nije, istina prvo ide genetika, pa zdrav zivot ( koji tesko mozes da ostvaria), pa onda veeeeeeeeeeeliko odrzavanje da bi izgledala kao perfi u svojih 4 banke...
nije, ali takvih koji nisu nema punopa nije nuzno i seljacina, svasta
nije to istinanije, ali takvih koji nisu nema puno
volim kad grešim, dobro je grešiti jer se dobije šansa da se sazna nešto novo i drugačijenije to istina
Upotrebom kvalitetnog bachjea mogu se ti problemi sa borama potisnuti u drugi plan, toliko da sasvim izgube na značaju.Poštovani, imam 35 godina i mnogo mi smetaju bore kako na licu tako i na vratu, pogotovo sada kada ide lepo vreme. Da li neko od vas mozda zna gde moze da se uradi podmladjivanje i koja medota je bolja, jer ove kreme koje koristim mi ne pomazu uopste..., a volela bi da se malo popeglam![]()
Koliko imas godina?Ја имам око очију када се смејем. И ону између обрва када се мрштим. Али ми то уопште не смета. Па живи смо људи, не можемо бити као препарирани.
Што сам старија све сам више за природно. Имала сам, као и већина, испаде али... Некако је најлепше нормално старење. Уз мање- више здрав живот, и превентиву ако је уопште могућа.
cisto da se jave, dobrovoljci.....pogodjeni u slabu tacku...gle kako me premaza sad u dva poteza![]()
umes lepo ugojis se i ispeglas borePoštovani, imam 35 godina i mnogo mi smetaju bore kako na licu tako i na vratu, pogotovo sada kada ide lepo vreme. Da li neko od vas mozda zna gde moze da se uradi podmladjivanje i koja medota je bolja, jer ove kreme koje koristim mi ne pomazu uopste..., a volela bi da se malo popeglam![]()
34Koliko imas godina?
Па нису криви медији што маса не мисли својом главом. Зарађују на туђој глупости. И ако!potpuno si u pravu ali u medijima ima na hiljade naslova
ima 59 godina a izgleda kao da joj je 24 kako je to moguće moliću lepo?
traze od nas da pomeramo granice dizemo standarde i ojačamo performanse
pecaju nas mrezama za lakoverne
ne postoji eliksir mladosti samo paket mera da se ostane u dobroj duhovnoj formi
da se vratimo bejanju i komplimentima
meni je stara skola nekako realnija
Pa dobro,mlada si.
Све је то трговачка превара, једино секс није превара, само он истински подмлађује...и дух и тело...Koja je razlika izmedju kolagena i hijelurona?
Mackam neki kolagen, a vidim ima i hijeluron da se kupi pa kad ovo potrosim da uzmem to drugo ili da ne menjam?
Efekta nema ali nesto svakako moramo mackatikad vec sexa nema
Pa dobro,mlada si.
Al kad nema istinskog, bar placeboСве је то трговачка превара, једино секс није превара, само он истински подмлађује...и дух и тело...![]()