Podmladjivanje

Poštovani, imam 35 godina i mnogo mi smetaju bore kako na licu tako i na vratu, pogotovo sada kada ide lepo vreme. Da li neko od vas mozda zna gde moze da se uradi podmladjivanje i koja medota je bolja, jer ove kreme koje koristim mi ne pomazu uopste..., a volela bi da se malo popeglam :)
Upotrebom kvalitetnog bachjea mogu se ti problemi sa borama potisnuti u drugi plan, toliko da sasvim izgube na značaju.

Ја имам око очију када се смејем. И ону између обрва када се мрштим. Али ми то уопште не смета. Па живи смо људи, не можемо бити као препарирани.
Што сам старија све сам више за природно. Имала сам, као и већина, испаде али... Некако је најлепше нормално старење. Уз мање- више здрав живот, и превентиву ако је уопште могућа.
Koliko imas godina?

potpuno si u pravu ali u medijima ima na hiljade naslova
ima 59 godina a izgleda kao da joj je 24 kako je to moguće moliću lepo?
traze od nas da pomeramo granice dizemo standarde i ojačamo performanse
pecaju nas mrezama za lakoverne
ne postoji eliksir mladosti samo paket mera da se ostane u dobroj duhovnoj formi
da se vratimo bejanju i komplimentima
meni je stara skola nekako realnija

potpuno si u pravu ali u medijima ima na hiljade naslova
ima 59 godina a izgleda kao da joj je 24 kako je to moguće moliću lepo?
traze od nas da pomeramo granice dizemo standarde i ojačamo performanse
pecaju nas mrezama za lakoverne
ne postoji eliksir mladosti samo paket mera da se ostane u dobroj duhovnoj formi
da se vratimo bejanju i komplimentima
meni je stara skola nekako realnija
Па нису криви медији што маса не мисли својом главом. Зарађују на туђој глупости. И ако!

Smejala sam se sebi jedan dan.
Em sam kupila kolagen tablete, pa kremu za lice sa kolagenom, pa serum kolagena... sve to namazah, skuvala kafu, sipala casu vina, stavim sve to na tacnu, i obavezno kremu za ruke(imam je odavno) i iznesem na terasu. Sela opustila se i pogledam kremu kad ono pise “nesto bla bla & kolagen” :lol:

Koja je razlika izmedju kolagena i hijelurona?
Mackam neki kolagen, a vidim ima i hijeluron da se kupi pa kad ovo potrosim da uzmem to drugo ili da ne menjam?
Efekta nema ali nesto svakako moramo mackati :malav: kad vec sexa nema
Све је то трговачка превара, једино секс није превара, само он истински подмлађује...и дух и тело... :lol:

Pa dobro,mlada si.
IMG-596b6a47ce975341da2b2137417d33dc-V.jpg

Back