Podmladjivanje

MakiL20

Početnik
Poruka
2
Poštovani, imam 35 godina i mnogo mi smetaju bore kako na licu tako i na vratu, pogotovo sada kada ide lepo vreme. Da li neko od vas mozda zna gde moze da se uradi podmladjivanje i koja medota je bolja, jer ove kreme koje koristim mi ne pomazu uopste..., a volela bi da se malo popeglam :)

Postovana ja sam imala borice oko ociju i otisla sam u laser centar u prote mateje 9 i resila sam se tih pocetnih borica koje sam imala, koje su mi uzasno smetale moja svakako velika preporuka je da se dodje

Волела бих да нам корисница каже за шта је добила препоруке? :lol:

- - - - - - - - - -

Poštovani, imam 35 godina i mnogo mi smetaju bore kako na licu tako i na vratu, pogotovo sada kada ide lepo vreme. Da li neko od vas mozda zna gde moze da se uradi podmladjivanje i koja medota je bolja, jer ove kreme koje koristim mi ne pomazu uopste..., a volela bi da se malo popeglam :)

Postovana ja sam imala borice oko ociju i otisla sam u laser centar u prote mateje 9 i resila sam se tih pocetnih borica koje sam imala, koje su mi uzasno smetale moja svakako velika preporuka je da se dodje

:lol:

Drage dame, ja moram da podelim sa vama sta je meni posle dosta neuspelih pokusaja pomoglo. Od kad sam u aprilu bila na jednoj promociji igrom slucaja, meni se sve promenilo. Probala sam Ideal Balance skin care serum koji, kako sam istrazivala kasnije, sadrzi hijaluron i kedrovo ulje koji jako brzo zatezu i podmladjuju kozu. Posle otkrica te kreme, vise mi nista ne treba, da tako toplo preporucujem :)

Drage dame, ja moram da podelim sa vama sta je meni posle dosta neuspelih pokusaja pomoglo. Od kad sam u aprilu bila na jednoj promociji igrom slucaja, meni se sve promenilo. Probala sam Ideal Balance skin care serum koji, kako sam istrazivala kasnije, sadrzi hijaluron i kedrovo ulje koji jako brzo zatezu i podmladjuju kozu. Posle otkrica te kreme, vise mi nista ne treba, da tako toplo preporucujem :)

axaxaxa pa ja bi te otpustio uz preporuku ni za branje malina da te ne prime

Bore na licu , čelu, vratu i po rukama su najveći neprijatelj mladog izgleda. Korekcija tipa peglanja bora ili opunjavanje bora hijaluronskim filerom rešava stvar. Bezbolni tretman koji može da podmladi za nekoliko godina
Sad je tehnologija napredovala, gotovo da svako moze sebi priustiti neki tretman, a pritom nije mnogo bolno. Pogledajte u nanoklinici u Bg-u ima i cenovnik, nije skupo, rade sa nanotehnologijom.

Ali pazi ovaj zajeb, preporuka da se DODJE

Jel moguce da niko od moderacije nije video da je tema reklama, dva nika istog lika u laznom dijalogu zarad reklame

471175CE-0ED6-4413-A38A-FBB690A5D8A8.jpeg

evo samo ne znam da li da je kuvam ili pecem za podmladjivanje?:lol:

Back