Podmlađivanje reprezentacije

FLUID:
U svim svojim postovima si uvek blatio Partizan i njegove igrače (što fudbal, što košarka) i sad se odjednom praviš pametan. Pročitaj, momak, svoje postove i videćeš da si ovaj post napisao sam sebi. Imaš odličnu komunikaciju, ali samo sa samim sobom. Razumeš se valjda?
Ne blatim ja partizan.To shto mislim da je Kosta vezara nema veze s tim u kom klubu igra.Isto bi rekao i da je iz Zvezde,a to shto si ti opterecen tim glupavim"moj tata je jahi od tvog"prepucavanjem na relaciji partizan-zvezda je tvoj problem.Ja ne dolazim na temu o partizanu za 2007. da tamo stalno pishem veoma za kosarku vezane postove tipa:"ma pukli ste,vi ste stalno KK sledeca sezona....itd.".Ja nisam komentarisao igrace po klubu nego NEkvatetu za Kostu konkretno, a ti si se uvati tog Partizan,Partizan....smorio si vishe.Rekoh,ovo nije tema o klubovima i ne znam shta si zapeo na tu prichu prepucavanja...od tih gluposti ja sam operisan.

Enfroz2891.:
Ne blatim ja partizan.To shto mislim da je Kosta vezara nema veze s tim u kom klubu igra.Isto bi rekao i da je iz Zvezde,a to shto si ti opterecen tim glupavim"moj tata je jahi od tvog"prepucavanjem na relaciji partizan-zvezda je tvoj problem.Ja ne dolazim na temu o partizanu za 2007. da tamo stalno pishem veoma za kosarku vezane postove tipa:"ma pukli ste,vi ste stalno KK sledeca sezona....itd.".Ja nisam komentarisao igrace po klubu nego NEkvatetu za Kostu konkretno, a ti si se uvati tog Partizan,Partizan....smorio si vishe.Rekoh,ovo nije tema o klubovima i ne znam shta si zapeo na tu prichu prepucavanja...od tih gluposti ja sam operisan.
Šta bi ovo? Neki novi nick? Ti to nešto hoćeš da me zbuniš?
Hehehe... ti se ne prepucavaš? Ti ne gledaš ko je iz Partizana, a ko iz Zvezde? Daj bre nemoj da me teraš da listam tvoje postove i da ti ih ovde citiram. Pa ti čoveče smaraš sa tom mržnjom prema Partizanu non-stop, a meni nešto govoriš. Pročitaj malo moje postove. Nemoj samo da lupaš.

Ne mrzim partizan jer me zabole za partizan.A ako si ti do te mere opterecen da mislish da neko mrzi klub samo zato shto su neki igrachi koji igraju u tom klubu vezare,to je opet tvoj problem.A nego shta nego su vezare kad za 4 sezone ukupno u euroligi ne mogu da skupe dvocifren broj pobeda...za sve 4 godine zajedno.....ili su mozda tu negde.....ali uvek apsolutno zadnji u svojoj grupi.Ne kazem da bi zvezda bila bolja ali cim se ode van nashe bare pokaze se kolika su "perspektiva" partizanovi "talenti" Kosta i Luka.To je chinjenica.
A ako mislis na pljuvanje Krstica i Kezmana to opet nije zbog kluba,nego jer su ispali nule kao ljudi. Prvi sto nece da igra a drugi jer izigrava neku zvezdu a ima dve leve noge.....jos da je igrao na Olimpijadi pa da upotpuni het-trik crvendaca.I sta su oni pokazali u reprezentaciji?Nista.Boli me iz kog je kluba neko,ako vredi priznacu,ako ne vredi i jos se proserava kritikovacu ga.Zabole me gde su igrali,pljuvao sam i Stojakovica mnogo vishe jer je pichka a moze se reci da je on zvezdash jer je tu pocheo karijeru.Ti izgleda spadash u one koji sve gedaju samo kroz klubove pa nek propadne reprezentacija samo da "moji" budu dobro.Nash klupski sport je mrtav vec 15 godina....tako da mene ta lokalna baljezgarija odavno ne zanima.Fudbalska liga je trecerazredno seosko takmichenje...kosarkaska ne postoji,u vateroplu sad imamo samo Partizan od kad odoshe Crnogorci.I odyebi vishe od mene s tim glupavim: "mrzish partizan".Ja partizan nisam ni spomenuo na ovo temi ti stalno seres partizan,partizan.Imash temu o partizanu pa pisi tamo o njemu kolko ti drago,ja se na toj temi nisam ni pojavio a ti stalno minirash na onoj o zvezdi...mada meni ni to ne smeta ali to je samo kao kontraargument za ono tvje"citiracu te"...nemoj da ja citiram tebe..ako u medjuvremenu ne pobrises.

Enfroz2891.:
Ne kazem da bi zvezda bila bolja ali cim se ode van nashe bare pokaze se kolika su "perspektiva" partizanovi "talenti" Kosta i Luka.

...nemoj da ja citiram tebe..ako u medjuvremenu ne pobrises.
U tog Luku Bogdanovića ste se kleli svi od reda, a vidi sad. Kada Luka pređe u Partizan postaje vezara. Providan si, ali mnogo.

Citiraj slobodno. Biće to jedan poučan i vredan post. Ja ne pljujem pa ližem. A to da samo potenciram o Partizanu je tvoja izmišljotina jer nemaš ništa drugo da kažeš. Pominjem Partizan tamo gde je napadan i vređan i ovde i na Fudbalu. Van toga samo na temama o Partizanu. Pogledaj samo kakvi su to postovi u kojima se vređaju igrači Partizana. Tako to rade "mali" ljudi. A o "malim" ljudima ti znaš više jer im pripadaš.

FLUID ti si u nekom gadnom tripu:lol:...jel ti krivo shto smo vazs zayebali za Bogdanovica jer je ispao propala investicija:lol: ?Meni je drago sto je otisao iz zvezde jer se vidi da nista od njega biti nece.I ja ne vredjam kad kazem da je neko Kiparska liga kvalitet nego mu predvidjam buducnost sportske karijere.Ili ti mozda mislish da ce Kosta i Luka da rasturaju u NBA?:lol:
I po cemu su pa igrachi partizana u bilo kom sportu svete krave pa da ne sme da se dira u njih?Nismo vam mi krivi shto vam se u fudbalu klub raspada zbog Zeke Peke i ostalih lopova.

Back