Muad'Dib:Charger, mi svo vreme pričamo o Peroviću, a ne Miloju...
Ups .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muad'Dib:Charger, mi svo vreme pričamo o Peroviću, a ne Miloju...
Ne blatim ja partizan.To shto mislim da je Kosta vezara nema veze s tim u kom klubu igra.Isto bi rekao i da je iz Zvezde,a to shto si ti opterecen tim glupavim"moj tata je jahi od tvog"prepucavanjem na relaciji partizan-zvezda je tvoj problem.Ja ne dolazim na temu o partizanu za 2007. da tamo stalno pishem veoma za kosarku vezane postove tipa:"ma pukli ste,vi ste stalno KK sledeca sezona....itd.".Ja nisam komentarisao igrace po klubu nego NEkvatetu za Kostu konkretno, a ti si se uvati tog Partizan,Partizan....smorio si vishe.Rekoh,ovo nije tema o klubovima i ne znam shta si zapeo na tu prichu prepucavanja...od tih gluposti ja sam operisan.FLUID:U svim svojim postovima si uvek blatio Partizan i njegove igrače (što fudbal, što košarka) i sad se odjednom praviš pametan. Pročitaj, momak, svoje postove i videćeš da si ovaj post napisao sam sebi. Imaš odličnu komunikaciju, ali samo sa samim sobom. Razumeš se valjda?
Šta bi ovo? Neki novi nick? Ti to nešto hoćeš da me zbuniš?Enfroz2891.:Ne blatim ja partizan.To shto mislim da je Kosta vezara nema veze s tim u kom klubu igra.Isto bi rekao i da je iz Zvezde,a to shto si ti opterecen tim glupavim"moj tata je jahi od tvog"prepucavanjem na relaciji partizan-zvezda je tvoj problem.Ja ne dolazim na temu o partizanu za 2007. da tamo stalno pishem veoma za kosarku vezane postove tipa:"ma pukli ste,vi ste stalno KK sledeca sezona....itd.".Ja nisam komentarisao igrace po klubu nego NEkvatetu za Kostu konkretno, a ti si se uvati tog Partizan,Partizan....smorio si vishe.Rekoh,ovo nije tema o klubovima i ne znam shta si zapeo na tu prichu prepucavanja...od tih gluposti ja sam operisan.
U tog Luku Bogdanovića ste se kleli svi od reda, a vidi sad. Kada Luka pređe u Partizan postaje vezara. Providan si, ali mnogo.Enfroz2891.:Ne kazem da bi zvezda bila bolja ali cim se ode van nashe bare pokaze se kolika su "perspektiva" partizanovi "talenti" Kosta i Luka.
...nemoj da ja citiram tebe..ako u medjuvremenu ne pobrises.
FLUID:U tog Luku Bogdanovića ste se kleli svi od reda, a vidi sad. Kada Luka pređe u Partizan postaje vezara.
To je tačno. Ali provokativno ponašanje Gurovića je ono što se stavlja pod tepih, a treba da se i to napomene. A tek njegove izjave... Luka Bogdanović nije nijednog trenutka dao povod za vređanje otkada je prešao u Partizan.68Charger440:I vi ste istu pricu o Gurovicu pricali.