Podloga za WC-dasku!

Aj aj deder cemu takva panika. Svi smo isli u skole i vrtice pa smo svi zivi i zdravi. Mislim sto ovako odlican obrazovni sistem da se menja, mislim pocev od predivnih od bacila, virusa i gljivica bogatih toaleta pa preko vaspitacica koje piju kafu 5X na dan, pa onda profesora kod kojih ocena zavisi od toga da li se lepo pozdravio sa zenom ili ako je profesorka sa muzem. Gomili dece su se ojedale guze, pa sta ima fali sada? gomila je dobijala gljivicna oboljenja, sta im sada fali?

samo nesto kukate

ojed na guzi jaca coveka

VALA BAS!!!

Sta se vi cudite, pa najnormalnija stvar je da majka ne zeli da joj dete seda na wc solju na kojoj je ko zna ko pre toga urinirao. Jel vi sedate na daske po restoranima, kaficima, granicama? Mada naucno je dokazano da je ta daska cistija od recimo rucke za pustanje vode, cesme, kvake al to nije tema. Kad sam bila bas mala, toliko da nisam mogla da cucim prilikom koriscenja wc solje uvek sam stavljala kilo tolet papira na nju, pa na papir sedala i obavljala sta sam imala:-D Tako da primenite savet koji ste ovde dobili-neka dete obrise vlaznim maramicama dasku a onda stavi tolet papir. Naravno ukoliko ne uspete da pronadjete podlogu.
Nije losa ideja!

Sta se vi cudite, pa najnormalnija stvar je da majka ne zeli da joj dete seda na wc solju na kojoj je ko zna ko pre toga urinirao. Jel vi sedate na daske po restoranima, kaficima, granicama? Mada naucno je dokazano da je ta daska cistija od recimo rucke za pustanje vode, cesme, kvake al to nije tema. Kad sam bila bas mala, toliko da nisam mogla da cucim prilikom koriscenja wc solje uvek sam stavljala kilo tolet papira na nju, pa na papir sedala i obavljala sta sam imala:-D Tako da primenite savet koji ste ovde dobili-neka dete obrise vlaznim maramicama dasku a onda stavi tolet papir. Naravno ukoliko ne uspete da pronadjete podlogu.

ja čula čak i od drvene kuhinjske daske za sečenje :roll:

Kad bi ja imala uticaj na higijenu toaleta u vrticu sigurno bih nesto preduzela ovako....sta da radim,snalazim se i dovijam kako znam i umem.

pa mislim to je bar lako organizovati...nije valjda da si jedina koja misli da je prljavo u vrticu (sto ne bi, jel te, smelo da bude)...sem ako nisi neka super cistunica;)....pa vidite da se organizujete vi roditelji...vasa deca provode osam sati u tim vrticima...ni vaspitacice nisu tako bezobzirne ako se bude pomenulo pitanje...videti sta fali...cistacica ili sredstva...pa ako fali cistacica svako zna bar jednu, pa preporucite...pa ako fale sredstva, a da ih nema u fondu vrtica ili nadleznih onda eto organizujte se pa neka svaki roditelj donese po flasu hemije...mislim da nije bas tako tesko...ali opet ne znam situaciju, ali volim da isteram pravdu i da ne komplikujem deci zivot podlogama i ostalim smicalicama...eh ...a nekada je bilo tako fino ici u vrtic i piskiti i nemati one silne acine ojede i otrcati nazad na igru sa drustvom i ne misliti na podloge, vlazne maramice, kako poredjati toalet papir po dasci etc etc etc...

ja čula čak i od drvene kuhinjske daske za sečenje :roll:

ovo je poprilično tačno, naročito ako je u pitanju pileće meso, na njemu se najbrže razvija salmonela.
Ti papirni podmetači su njesra, ja predlažem promjenu vrtića, ako se tako loše vodi računa o higijeni onda je tako i sa hranom i ostalim, možda temu postaviiti na zdravlju, nisam siguran da je uzrok urinarnih infekcija samo daska.

Back