Подлежемо ли или не?

ja kupujem radi kupovine
imam gomiletine stvari koje nemam priliku da obucem
srecom imam jako mngo ormana i nista mi nije nabacano ili pretrpano
nemam veze sa modom i moda me ni najmanje ne interesuje i stvari koje kupujem obicno nemam sa cim da uparim.ali volim da se vratim kuci sa nekim plenom,samo radi...lova
kao sto nekad odem na koncert,ili da sedim pored dunava,ili neko drugo zadovoljstvo,tako mi je i kupovina po nekad zabava
nikad ne kupujem preskupe komade,nikad ne kupujem ako sam tanka sa lovom,nikada se ne zaduzujem
to su na kraju krajeva samo krpe

Eee ali npr košulja nije bela nego neki lud dezen poput Desigual -a , ili ispod gloknaste somot suknje izvire crvene martinke i tako to...

ovo dobro zvuči mada ne znam šta znači gloknasto i verovatno se ne bih tako obukla ali bih rado videla na nekoj ženi uspešno spajanje stilova

- - - - - - - - - -
@
Najbolje se osećam u farmericama i volim da ih kombinujem sa košuljama i sakoima skrojenim uz telo.
Nekada sam nosila one damske komplete i izgledala kao čitačica vesti na rts-u u pola osam.svi ti divni firmirani kompletići stoje i danas u ormanu i služe tome da mi izmame kiseli osmeh za jedno vreme u kome sam bila dobrostojeća gospođa sa uparenim tašnama cipelama i noktima....

A onda sam se jednog dana iznenada podmladila i počela da kradem ćerkinu garderobu i ravne sandale..

Poslednja izmena:
Потрошачко друштво.

847873 пари ципела

8478574 хаљина

84023 фармерки

29589 торби

..................

Граница?

Кад саберем и одузмем, носим 10 ствари у вр' главе, а ормари и плакари хоће да експлодирају.

Колико сте рационалне у трошењу новца?

toliko da bi bila zahvalna sama sebi kad bih bila manje racionalna :lol:

Volim kupiti dobru tasnu,kais,maramu i obucu.Ostalo po potrebi.U zadnje vrijeme volim da kupim i neki kucanski aparat koji ce mi koristiti prakticno.Treba covjek da se odlijepi od navike da kupuje stvari i odjevne predmete koji mu nece koristiti.A kad se ima novca ili se dobije plata onda treba kupiti samo ono sto je neophodno.Uostalom ,lova se uvijek moze spiskati kod dobrog frizera ili na neku kozmetiku iili ko je pametan stedi za neko lijepo putovanje.:z;:

- - - - - - - - - -

ovo dobro zvuči mada ne znam šta znači gloknasto i verovatno se ne bih tako obukla ali bih rado videla na nekoj ženi uspešno spajanje stilova

- - - - - - - - - -
@
Najbolje se osećam u farmericama i volim da ih kombinujem sa košuljama i sakoima skrojenim uz telo.
Nekada sam nosila one damske komplete i izgledala kao čitačica vesti na rts-u u pola osam.svi ti divni firmirani kompletići stoje i danas u ormanu i služe tome da mi izmame kiseli osmeh za jedno vreme u kome sam bila dobrostojeća gospođa sa uparenim tašnama cipelama i noktima....

A onda sam se jednog dana iznenada podmladila i počela da kradem ćerkinu garderobu i ravne sandale..
:kiss:::zag:

+..
Ovako nekako, gore usko kao pencil a dole se širi, taj mi model odlično stoji.
suknja.jpg

Inače se ne odričem visokih peta nikako, samo ne nosim one klasične crne salonke već zelene, ljubičaste, crvene i tako malo dam sebi vedrine.

kupila sam ugg cizme.... to su mi pete...nisu mi trebale ali nadjem u oslu za broj vece ali 60 evra na rasprodaji...na debele carape bice super ...novac vise volim da trosim na putovanja ali eto podlegla to mi se retko desava:D
:lol:

Нисам најгора!

- - - - - - - - - -

Сећам се да ми је другарица која живи у Канади причала да у орману има тридесет комплета за посао.
Ујутру не размишља, само узима следећи.

Никад ми није пало на памет да упарим и направим комбинације. То је добра идеја. :D

Ovako nekako, gore usko kao pencil a dole se širi, taj mi model odlično stoji.
Pogledajte prilog 401306
Inače se ne odričem visokih peta nikako, samo ne nosim one klasične crne salonke već zelene, ljubičaste, crvene i tako malo dam sebi vedrine.

Oh, znam ove suknje, ja nosim takve ali do kolena. sviđa mi se mnogo, jednog dana možda se vratim eleganciji..baš je lepo i otmeno.
Klasične crne salonke čuvam samo za svadbe i sahrane. Za ostale prilike fly london obuća, urbano i udobno...

Потрошачко друштво.

847873 пари ципела

8478574 хаљина

84023 фармерки

29589 торби

..................

Граница?

Кад саберем и одузмем, носим 10 ствари у вр' главе, а ормари и плакари хоће да експлодирају.

Nemoj da popunjavas prazninu u necemu,cemu god,kupovinom odece.
Nadji nacin da je popunis necim drugim i neces imati ovaj problem.

Kupujem sta mi treba kad ima para za to.

Inace ne bih imala meru kad su knjige u pitanju.
To bih kupovala bez da zazalim za jednim dinarom.

Потрошачко друштво.

847873 пари ципела

8478574 хаљина

84023 фармерки

29589 торби

..................

Граница?

Sa torbama preterujem, ostalo kontrolisem, pocelo Sam I novcanike da merkam nesto ...

- - - - - - - - - -

I obožavam oksfordice, imam ih valjda sedam različitih boja i kombinacija. Ne mogu da im odolim, ali stvarno su mi super za posao a i idu uz mene.
Pogledajte prilog 401350

Meni se svidjaju ...
Moracu sebi uskoro kupiti nesto od obuce za Jensen, kisu, Nisam nasla nista po mom ukusu..
Ove su mi previsoke.

Ово могу да замислим само на Мери Попинс. Уз шта носиш те двобојне ципеле, баш ме занима?

Duga uska somot suknja i ustručena somot košulja u recimo ovoj lešnik boji. Bež bodi majica ispod i kožni nakit, odgore bež kožna jakna. Tašna u kombinaciji boja kao i cipele. Bude to skroz ok pošto i jesam neka vrsta Meri Popins ali za tinejdžere :D
Na poslu retko sedim, uglavnom hodam pa se ova stabilnija peta visine oko 5-6 cm pokazala kao idealna. Npr nema teorije da mogu izdržati radni dan u baletankama, danima me listovi bole od njih pa ih ni nemam, isto i Uggsice.

...interesantno...ja bih ih nosila drugačije...

...šire, boyfriend fit podvrnute farmerice iznad gležnja, tesna rolka i prljavo roze ponco...
...tvid 8/10 cigaret pantalone u tamnijoj boji na crtu i isti ponco
...one farmerice i uzan sako od tvida sa upasanom belom nežnom kosuljom od svile
...one farmerice i otkopcan bez trenc mantil u bez boji sa mekim camel tesnim džemperom i bordo noktima...
...vunene, reljefne hulahopke i kratka teksas suknja A kroja od tamnog, kuvanog teksasa i oversized camel džemper sa pletenicama u nordijskom stilu..
tesna rolka i uzan sako od tvida sa beretkom i puštenom, dugom kosom...

...neke brzinske kombinacije na keca koje bi radile u mom slučaju i sa mojom odećom. ..

...interesantno...ja bih ih nosila drugačije...

...šire, boyfriend fit podvrnute farmerice iznad gležnja, tesna rolka i prljavo roze ponco...
...tvid 8/10 cigaret pantalone u tamnijoj boji na crtu i isti ponco
...one farmerice i uzan sako od tvida sa upasanom belom nežnom kosuljom od svile
...one farmerice i otkopcan bez trenc mantil u bez boji sa mekim camel tesnim džemperom i bordo noktima...
...vunene, reljefne hulahopke i kratka teksas suknja A kroja od tamnog, kuvanog teksasa i oversized camel džemper sa pletenicama u nordijskom stilu..
tesna rolka i uzan sako od tvida sa beretkom i puštenom, dugom kosom...

...neke brzinske kombinacije na keca koje bi radile u mom slučaju i sa mojom odećom. ..

Da, ovo je sve prekrasno, u mom slučaju samo u slobodno vreme. Ipak sam ja gospođa u najboljim godinama vrv duplo starija od tebe :heart:
Na posao pantalone na crtu, farmerke no-no

Back