Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni na Krimu i zaboravili da su ikad bili u sastavu Ukrajine.Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Neće to dozvoliti ukrajinski zapadni "partneri".Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Ti si očito Srbin kad vjeruješ da se itko normalan može odreći svog teritorija.Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Šitari imaju duže pamćenje?Oni na Krimu i zaboravili da su ikad bili u sastavu Ukrajine.
Русија ће врв. на крају заузети и анектирати све до Житомира, дотле се простире руски мир. Западно од Житомира ће препустити Пољској.Smatram da treba prestati rat u Ukrajini i da se ta zemlja treba podijeliti na rusku i NATO zonu. Ukrajinski dio treba uci u NATO a Donbas i Krim Rusiji ili ODKB.
Vidim, primila se ona Lukašenkova idiotarija da će Poljska isto kao Rusija poželjeti okupirati teritorij UkrajineРусија ће врв. на крају заузети и анектирати све до Житомира, дотле се простире руски мир. Западно од Житомира ће препустити Пољској.
Eh da je baba muško pa da se zove Duško.Ех, да је Немачка суверена, па да подели са Русијом Пољску, када заврши са Украјином...![]()
Ne mogu u vojsku. Imam ravne tabane.Полако, где се журиш, ... спреми униформу за Пољску...![]()
![]()
Ne mogu u vojsku. Imam ravne tabane.
Samo ravna stopala. I anemiju. Naravno.Треће позивац...Имаш ти и равну главу... Па нећете ви ићи на Пацифички фронт за годину две, већ у Пољску за 5-10 год.
Samo ravna stopala. I anemiju. Naravno.
Ne ide ni tako. Puca mi K pa ne mogu radit.Радићеш гранате за источни фронт, са арапима и трудним Немицама ...![]()
Mi vas nismo izdali. Vi ste izdali nas 1918. godine.Ако је тако, издајте Немце и Американце, као што сте и нас и предајте се...
Мада вас држе за јаја...
???Mi vas nismo izdali. Vi ste izdali nas 1918. godine.
Tako je organizovati demokratsko glasanje, region po regionA da pitas Ukrajince?..Zbog cega tolika zelja za debelacijom Ukrajine?