Sportisimo1
Početnik
- Poruka
- 22
Interesuju me vasa iskustva.Da li je neko od vas podizao decu u stanu kod roditelja?Dobre i lose strane i kako se guzva moze odraziti na psihicki razvoj dece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuju me vasa iskustva.Da li je neko od vas podizao decu u stanu kod roditelja?Dobre i lose strane i kako se guzva moze odraziti na psihicki razvoj dece?
Pa sve moze ako su matorci normalni
Kad bi samo znala koliko je to tesko uraditi u zajedniciJa sam odrasla sa bakom i prosto ne znam sta bih bez nje...
Ne bih nista menjala u svom detinjstvu zaista...
Ne vidim problem, samo treba da dogovoris sa roditeljima da je tvoja zadnja po pitanju vaspitanja deteta, da nema povladjivanja ukoliko ti nesto zabranis..
ali to vremenom...
bice sve ok
pročitati temu o svekrvamapaonde se odlučiti na život sa njom
![]()
pa da..
mada.. ja to .. ne tretiram tako..
ništa ne podižem
kod nekoga..
živim sa sinom i (mojim) roditeljima
i to je to
ukoliko se unapred odrede
pravila ponašanja,
sve je u redu..
dobro je što su baka i deda u penziji
i uvek ima ko da bude s detetom
da ga vodi u obdabnište (dok je išao)
ili do škole (sada)
da ga dočeka i da mu pripremi hranu...
meni, koja radim, to mnogo znači
ima i loših stvari
no, realno
mnogo manje od ovih dobrih
tako da
nisu ni vredne pomena![]()
Sukob generacija i guzva u stanu.Nas je bilo osmoro u stanu od 80 kvadrata.Citao sam u novinama da je 20 kvadrata minimum po osobi.srećom, nisam imao tu nesreću...
...ako kažem sukob generacija, mislim da sam dovoljno rekao...
Sukob generacija i guzva u stanu.Nas je bilo osmoro u stanu od 80 kvadrata.Citao sam u novinama da je 20 kvadrata minimum po osobi.
A sta ako su matorci normalni, ali vi niste?
Zasto uvek krivicu nalazite u njima,jer u x slucajeva se desava da snajka zeli nesto a ako joj se to ne ispuni onda je naravno svekrva kriva i naravno nije normalna a niti sposobna da pricuva dete , ta ista zena koja je ocuvala njenog muza.
Ovo govorim kao buuca svekrva, ako da Bog trostruka.
Salim se malo
Inace sa dogovorom se moze sve , samo ako se hoce, nije uzalud receno da dogovor kucu gradi.Naravno tu su kompromisi , ali gde ih nema.
To je ono ima i dobrih stvari , ali ima i losih, nemas intimnost onu totalnu , ono ako je sada nemas kada ces je imati, ali ovamo sa druge strane moze te cekati rucak gotov, prostren ves, da se dete pricuva a vi da izadjete u grad.
: Ajde idi kuci, boli me glava od tebe![]()