Podizanje cena u kafanama za novu godinu???

Bolje se provedem u priči sa lokalnom skitnicom nego Vi za tih 55 eur i jezika isplaženih u mrežaste halterlosice.
Pa ne pušta Vas taj u kafanu zato što Vas voli, već što voli novac, a Vi ste mu samo sredstvo za ostvarenje tog cilja.
Kada Vas bude voleo, pustiće Vas za džaba i ponuditi jelom i pićem, isto za džaba.

Po kom Zakonu nemaju?
Njegove cene, tvoja je stvar da razmisliš da li ćeš platiti koliko on traži za ono što ti on nudi...
Ako se plaća ulaz, pita se šta se dobija, ako ne, kad uđeš, uvek imaš cenovnik, niko ti ne brani da kažeš: "Ništa, hvala."

Moj drugar ima poslastičarnicu. na zidu poslastičarnice stoji cenovnik overen pečatom čija kopija stoji na stolu. pečat je udaren u trgovinskoj inspekciji opštine voždovac. nema pravo da proda krempitu preko te cene pa da su mu i vanzemaljci gosti kao atrakcija. možda je to?

Moj drugar ima poslastičarnicu. na zidu poslastičarnice stoji cenovnik overen pečatom čija kopija stoji na stolu. pečat je udaren u trgovinskoj inspekciji opštine voždovac. nema pravo da proda krempitu preko te cene pa da su mu i vanzemaljci gosti kao atrakcija. možda je to?

А од када посластичаре организују дочек Нове године?:)

Јеси ли питао газду кафане, можда има одобрен ценовник од стране тржишне инспекције по вишим ценама за време државних празника?

Back