FairyUltra
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Nameracio sam se da skuvam tonu kiselog kupusa (posto ga obozavam), stavim ga u frizider i danima ga jedem. E sad, ja volim da stavim krompir u kupus kada ga kuvam, ali tu je na scenu stupila keva koja je pocela da mi palamudi o tome kako je kupus toksican kada se podgreva. Ako krompir stvarno postaje toksican posle podgrevanja da li to na neki bitniji nacin moze da utice na zdravlje ako se tako pojede?
Moj cale se u zivotu najeo pet vagona podgrejanog paprikasa sa krompirom i nista mu nije bilo, ali keva je ovo procitala u nekim glupim novinama i sad mi preti da ce sav kupus prosuti u wc solju ako ga skuvam sa krompirom
Da li je bolje da posebno skuvam krompir i svaki dan ga dodam u podgerejani kupus? Mada onada vrovatno nece imati tako fin ukus
Moj cale se u zivotu najeo pet vagona podgrejanog paprikasa sa krompirom i nista mu nije bilo, ali keva je ovo procitala u nekim glupim novinama i sad mi preti da ce sav kupus prosuti u wc solju ako ga skuvam sa krompirom

Da li je bolje da posebno skuvam krompir i svaki dan ga dodam u podgerejani kupus? Mada onada vrovatno nece imati tako fin ukus