Podforum u forumu Regioni - Balkan

• Začetnik teme Začetnik teme Lilac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lilac

Primećen član
Poruka
506
Predlazem tamo gde su regioni Beograd, Srbija i Vojvodina, da se doda i Balkan.
Vidim da nas ima iz okolnih drzava, pa svako moze da otvori svoj kutak.

Ja bih recimo htela tamo temu Makedonski kutak i tu bi mogli da postavljamo pitanja, dajemo savete, informacije sl. svi koji smo iz Makedonije.
Ne znam i dali je dozvoljeno da pisemo na makedonski?

Ima ovakav slican predlog, za vesti, ali ja predlazem da bude vise za druzenje i da bude prakticno, da se informisemo i pomazemo savetima vezanim za lokalne stvari.

Vidim da ima i iz Hrvatske clanova, verojatno i iz drugih balkanskih drzava, pa svako bi mogao da otvori svoj kutak.

Upvote 1
Hvala ❤
Prva tema koju sam otvorila i odma da mi je neko kvari 😑
sonja pozdrav...izvini za ponasanje korisnika deda trpko koji je banovan a uvredljivi postovi obrisani
imali smo forum Svet u koji je spadao i Balkan.Interesovanje za takav forum je bilo malo pa je isti rasformiran
ipak,admini ce videti tvoj predlog i uzeti u razmatranje ukoliko bude jos interesovanja

sonja pozdrav...izvini za ponasanje korisnika deda trpko koji je banovan a uvredljivi postovi obrisani
imali smo forum Svet u koji je spadao i Balkan.Interesovanje za takav forum je bilo malo pa je isti rasformiran
ipak,admini ce videti tvoj predlog i uzeti u razmatranje ukoliko bude jos interesovanja
Hvala Nina ❤
Ne treba da se izvinjavas za tudje ponasanje. Kada se neko obraca na tom nivou, ne uzimam mu misljenje previse u obzir, ali mi je izgledalo ruzno da stoji ta poruka na forumu.

U vezi predloga, razumem, ako ima dovoljno interesovanja, bilo bi lepo i korisno. Ako ne, da smo zdravi i zivi, druzicemo se svakako 🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back