gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Korner zastavica:Mi NE drazimo rec!![]()
p.s. ipak je ovo samo preizborno obecanje,hahahaha!![]()
oš da vidiš zvezdu u sred podneva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korner zastavica:Mi NE drazimo rec!![]()
p.s. ipak je ovo samo preizborno obecanje,hahahaha!![]()
marlon:paz da odrzis obecanje... jer čovek se veže za reč... a vo za rogove![]()
giovaniI:e znao sam da si neki"demokrata".
fuj!
Korner zastavica:Znas kako kaze Stulic...
"svak' se malo pospe pepelom po glavi
opreznost iznad svega budi pametan stari..."![]()
Da je to obecao glasao bi za njega.whitenicky:Brate ako pobedi CHEDICA ...... ajde da se svi naduvamo![]()
![]()
![]()
....bice tada sve dozvoljeno kao u Holandiji
![]()
![]()
![]()
odmah menjamo zastavu ..... iste boje imamo kao holandska zastava ...samo skinemo grb i stavimo TRAVULJAGU)))
E NIKI,NEKA SI IM REKAO.whitenicky:kad prodju izbori .... LICNO CU ....cestitati pobedniku ......samo da ne bude to Cheda Jovanovich![]()
![]()
![]()
e mnogo li si pametan!Korner zastavica:e,znao sam da si neki glupi 'ercegovac
fuj!
![]()
giovaniI:A ko je Seselj optuzenik,nije krivac,a to sto ga je hag optuzio po onoj optuznici pisanoj u bg,po diktatu ds-a,pa to je kompliment za njega i nas.
ldp-ha-ha-haaaaaaaaaaaaaa.![]()
marlon:podforum se zatvara u 00:00 a sat ranije moderatori se oblače u kožu i izvode performans u čedinu i čankovu čast... naziv performansa je šijanovski simboličan: kako sam sistematski unisten od idiota![]()
PredatorBG11:Podforum krstarice Politika ce biti zatvoren od nocas u 00:00 casova pa do nedelje u 07:00 casova.
Predizborna cutnja se mora postovati.
direktor_bgd:a imas li ti neki dokaz za to? ili samo prosipas reci kao tijanicev ''servis''? najlakse je lagati da je optuznicu pisao neko u bgd-u i slicno. optuznicu je podigao medjunarodni sud koga su osnovale ujedinjene nacije na osnovu dokaza i osnovanih sumnji. ove reci samo oprolaze kroz tvoju glavu jer su izlizane i obesmisljene dugogodisnjim naporom kurira, brane crncevica i slicnih. upravo je to ono sto mi iz LDP-a zelimo da menjamo. zelimo da reci ponovo dobiju znacenje. a ne da se njim razbacuje ko kako zeli.
on je covek optuzen za teska krivicna dela. ako ti to nista ne znaci i ako mislis da je isto nevin pred zakonom kao ja ili ti onda ne znas nista o pravu. on je optuzen na osnovu dokaza. kada bude osudjen robijace. ako ga oslobode bice nevin. do tada je optuzen. razgranici pojmove i procitaj nesto o pravnoj nauci ako vec zelis da diskutujes o tome.
ako je za tebe kompliment da nekoga optuzi medjunarodni sud onda je tvoj sistem vrednosti poremecen. za tebe je znaci kompliment biti pod osnovanom sumnjom da si kriminalac. i to ne obican lopov, prevarant, nego najtezi kriminalac. verovatno ti je i rad onda miliji od nerada, a neznanje od znanja. po tome koliko znas o pravu siguran sam ad ne cenis mnogo znanje.