Podforum Politika se zatvara nocas u 00:00

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giovaniI:
A ko je Seselj optuzenik,nije krivac,a to sto ga je hag optuzio po onoj optuznici pisanoj u bg,po diktatu ds-a,pa to je kompliment za njega i nas.
ldp-ha-ha-haaaaaaaaaaaaaa. :lol:

a imas li ti neki dokaz za to? ili samo prosipas reci kao tijanicev ''servis''? najlakse je lagati da je optuznicu pisao neko u bgd-u i slicno. optuznicu je podigao medjunarodni sud koga su osnovale ujedinjene nacije na osnovu dokaza i osnovanih sumnji. ove reci samo oprolaze kroz tvoju glavu jer su izlizane i obesmisljene dugogodisnjim naporom kurira, brane crncevica i slicnih. upravo je to ono sto mi iz LDP-a zelimo da menjamo. zelimo da reci ponovo dobiju znacenje. a ne da se njim razbacuje ko kako zeli.

on je covek optuzen za teska krivicna dela. ako ti to nista ne znaci i ako mislis da je isto nevin pred zakonom kao ja ili ti onda ne znas nista o pravu. on je optuzen na osnovu dokaza. kada bude osudjen robijace. ako ga oslobode bice nevin. do tada je optuzen. razgranici pojmove i procitaj nesto o pravnoj nauci ako vec zelis da diskutujes o tome.

ako je za tebe kompliment da nekoga optuzi medjunarodni sud onda je tvoj sistem vrednosti poremecen. za tebe je znaci kompliment biti pod osnovanom sumnjom da si kriminalac. i to ne obican lopov, prevarant, nego najtezi kriminalac. verovatno ti je i rad onda miliji od nerada, a neznanje od znanja. po tome koliko znas o pravu siguran sam ad ne cenis mnogo znanje.

blabla.

p.s. da znas nesto o procesu ko sto on navodno ne zna o pravu - znao bi da je prvobitna optuznica zamenjena prelaznom, kada je doslo do pokusaja spajanja, sto se desilo posle dobijanja materijala iz beograda (oficijelno, ako ne verujes proveri ti, ti sumnjas), a zatim je utvrdjena odvojena optuznica koja zaista potpuno korespondira sa 'dokazima' dostavljenim iz srbije i sa prvobitnom optuznicom skoro da nema dodirnih tacaka, a o tlu teksta da i ne pricam.

direktor_bgd:
a imas li ti neki dokaz za to? ili samo prosipas reci kao tijanicev ''servis''? najlakse je lagati da je optuznicu pisao neko u bgd-u i slicno. optuznicu je podigao medjunarodni sud koga su osnovale ujedinjene nacije na osnovu dokaza i osnovanih sumnji. ove reci samo oprolaze kroz tvoju glavu jer su izlizane i obesmisljene dugogodisnjim naporom kurira, brane crncevica i slicnih. upravo je to ono sto mi iz LDP-a zelimo da menjamo. zelimo da reci ponovo dobiju znacenje. a ne da se njim razbacuje ko kako zeli.

on je covek optuzen za teska krivicna dela. ako ti to nista ne znaci i ako mislis da je isto nevin pred zakonom kao ja ili ti onda ne znas nista o pravu. on je optuzen na osnovu dokaza. kada bude osudjen robijace. ako ga oslobode bice nevin. do tada je optuzen. razgranici pojmove i procitaj nesto o pravnoj nauci ako vec zelis da diskutujes o tome.

ako je za tebe kompliment da nekoga optuzi medjunarodni sud onda je tvoj sistem vrednosti poremecen. za tebe je znaci kompliment biti pod osnovanom sumnjom da si kriminalac. i to ne obican lopov, prevarant, nego najtezi kriminalac. verovatno ti je i rad onda miliji od nerada, a neznanje od znanja. po tome koliko znas o pravu siguran sam ad ne cenis mnogo znanje.

prvo taj kvazitribunal nisu osnovale UN,jer je po propisima UN,u okviru te organizacije jedino Generalna Skupstina imala pravo-nadleznost da osnuje eventualno i neki sudski organ.Ona to nikada nije uradila,vec je Savjet bezbjednosti to uradio pritivno svim propisima.
Sjetimo se one antologijske recenice predsjednika Milosevica:"SMATRAM DA JE OVJ TRIBUNAL LAZNI TRIBUNAZ"
nARAVNO BIO JE U PRAVU.
Kazes"mi iz ldp-a,.." a ja opet kazem:"ha-hah-haaaa".
Meni ti ne drzi slovo o pravu,to sam diplomirao,a o pravdi takodje ne govori.
Kazes"ako ga oslobode ,bice nevin". a ne znas da u pravu postoji nesto sto se zove PREZUMCIJA NEVINOSTI po kojoj je svako nevin dok mu se suprotno ne dokaze u PRVICNIOM SUDSKOM PROCESU.
Za mene je kompliment taoptuznica jer je podigao nelegalan i nelegitiman sud novog svijetskog poretka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back