podesavanja..hocu..necu

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
kad kliknete na podesavanja, pa vam se prikazu teme koje pratite, kako ih otvarate?
prema temi koja vam je u tom trenutku najinteresantnija?
otvarate redom?
prema nicku koji je poslednji postovao, a cije postove volite da citate?
da li vam se desava da na neke teme ne idete samo zato sto je poslednji post napisao neko ko vam nije interesantan ili cije pisanje ne volite da citate?

al' to nikada nisu popravili to automatsko pracenje, barem kod mene. koliko god da skidma temu s apracenja, ako napisem dav uzastopna posta i dodje do automatskog povezivanja postova, to stavlja temu na pracenje. barem kod mene. ybt, koje smaranje da stalno skidam teme. samo mi je jedna tema na pracenju, jedna kafana i to sto me mrzi da je stalno brisem.

kad kliknete na podesavanja, pa vam se prikazu teme koje pratite, kako ih otvarate?
otvarate redom?
da li vam se desava da na neke teme ne idete samo zato sto je poslednji post napisao neko ko vam nije interesantan ili cije pisanje ne volite da citate?
Ne desava se, jer uvek mogu da razmenim misljenje sa onima koji su mi interesantni.

Ništa ja to ne koristim,u tim podešavanjima samo pogledam reputacije i to je sve.Povremeno još počistim te teme što počnu same da se prate,ni to ne znam zašto to rade...:eek:

upravo napisah, cim ti s eautomatski vezu postovi, tema s estavi na pracenje. :lol:

- - - - - - - - - -

da mi daca nije upao sada bi upala i ova tema.

- - - - - - - - - -

tanananana evo je na pracenju vezali se postovi. i jos na subedjuju da jae uvek tako bilo. :lol:

al' to nikada nisu popravili to automatsko pracenje, barem kod mene. koliko god da skidma temu s apracenja, ako napisem dav uzastopna posta i dodje do automatskog povezivanja postova, to stavlja temu na pracenje. barem kod mene. ybt, koje smaranje da stalno skidam teme. samo mi je jedna tema na pracenju, jedna kafana i to sto me mrzi da je stalno brisem.

Skidam ih i ja,smetaju mi.Samo nisam ukapirala zašto se upišu tamo.

svaka tema u kojoj napisem post automatski se pakuje,,
obicno udjem indeks i pogledam koja je tema aktuelna,,
pogledam temu sto je vecim delom zavisno ko ostavi zadnji post..
npr kad je zadnji post od dobre predskazanja obavezno zavirim...
dive isto :lol:

Poslednja izmena:
otvarate redom?
Ne pratim. U podešavanja ulazim samo kada hocu da čitam reputacije koje sam dobio i divim se samom sebi.

Da, često zaobiđem temu kada vidim da je poslednja pisala neka osoba od koje nikad ništa nit' pametno, nit' zanimljivo nisam pročitao.
Isto tako i kada vidim da je na ''Da vas vidim danas'' poslednji post od nekog od dežurnih masturbatora (a to je u 90% slučajeva).

otvarate redom?
otvaram teme koje me zanimaju i na kojima ucestvujem u nekoj diskusiji koja me zanima, ako vidim nekoga koga volim da citam da je postovao il teme koje su se razbuktale pa ima materijala :zper:
i imam neko pravilo da kad kazem sta sam imala na temi, a na to se nadovezu neka lupetanja (recimo blajvisine teme imaju taj profil jer su vrlo iskljucive zzzzzz) tu se vise ne pojavljujem jer nemam nameru da tupim u prazno niti da gledam tj citam kako neko bezuspesno pokusava da mi ispira mozak....nekad se na takvim temama i odjavim da ne bih padala u iskusenje.inace toliko imam naviku da otvaram teme iz profla da se nekad desi da propustim nove jer me mrzi da gledam :)))

otvarate redom?

Nema pojma, ne pratim ništa.

Back