Podele na poslu za vreme protesta u Srbiji

Mooov55

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, kakva je situacija kod vas na poslu za vreme ovih dešavanja u Srbiji ima li podela na poslu sa jedne strane koji su ćaci i podržavaju Vučića a sa druge strane koji su za studente i podržavaju blokade.Mada verovatno svi znamo da su takve podele retke u privatnim firmama jer ovu vlas podržava samo ko ima korist od nje ali svejedno kakva je situacija.

Kod mene ima samo sve osobe koji su za proteste,od na 8.Ovaj jedna ok,cuti i podrzava a ovaj drugi koji studira,ponekad prica o tome.Tipa jesi video sta je bilo,razmislja kao i vecina blokadera,ako nisi za njih onda si Caci,ne mozes biti neutralan bla bla..Treba Vucic zavrsiti kao Caucesku,to kaze pre neki dan i sada sta pricati i sta reci osobi koja kaze ovako nesto.Pozivas na ubijanje coveka,bez obzira kakav je...Recimo ja gledam svoja posla,meni je dobro finansijski,imam porodicu brinem o njima...nisam dodirnut od strane vlasti i ovih desavanja.Ni studenti ni vlast nisu cvecke.Jedni su za blokadere,ok razumem a drugi su za vlast ok i to razumem.Ja znam dve strane price i ne podrzavam nasilje.Generalno,nasilje je pocelo prvo od strane blokadera u NS,demolirali su gradsku kucu,pisali po njoj,fekalije su izlucivali,gazili po zastavi Srbije...I ako ne mislis poput njih odmah te vredjaju i nazivaju Cacijem,sendvicarem itd...Demolirali su prostorije SNS,recima su vredjali one koji su protiv protesta i gadjali su jajima starije osobe....Ali,blokiranje fakulteta,ulica to ne podrzavam.Jer nisu gradjani krivi zbog nemarnosti vlasti pa da im se onemoguci prolaz a i nemaju pravo ni u jednoj drzavi da blokiraju fakultete i sprecavaju studente i profesore da ulaze u njega.To je krivicno delo i u Nemackoj su takve osobe bile pohapsene.Ok protestvuj,setaj buni se...Naravno covek treba da se bori za svoja prava i ako mu nije dobro..Ali ruku na srce,sta dete od 20 i kusir godina zna o politici?Razumem ove ljude koji imaju 30+ godina.

Back